Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malatyadaki Olayın Otopsi Raporları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şuan gerçekten inanılmaz sinirlerim bozuk ve ağlamak üzereyim.Otopsi raporları açıklanmış adamların ne halde olduklarını söylemeye dilim varmıyor bu adamların insan olduklarını söylemeye dilim varmıyor biz laf yapmayız kafa keseriz demelerine inanamıyorum.Bu insanlara 3 saat boyunca işkence yapmışlar kesmedikleri parçalamadıkları yerleri kalmamış.
Ben bunlarla,bunları eğitenlerle aynı dini paylaşmam iğreniyorum artık 1 değil 2 değil kızabilirsiniz bana ama müslümanlığın m sini duymaya tahammulüm yok artık.
Mesaj tarihi:
Yok uyuşturucu raporları temiz çıkmış şerefsizlerin tamamen ayıkken yapmışlar polis açıkladı
Mesaj tarihi:
Cesetlerle oynamamışlar 3 saat boyunca kesmişler canlıymış adamlar polis gelince de boğazlarını kesmişler.Utanıyorum bu ülkede yaşamaktan
Mesaj tarihi:
bir panikle herkez suçu birbirine atmış başta.
sonrada yogun bakımda olana atmışlar tüm sucu. çok amatör duruyor diyesim var amerikalı dedektifler gibi
yarın öbür gün daha net bilgiler ediniriz.

bacak arası ve makatında 10larca kesik varmış kurbanlardan birinin. sapıtmış millet ya
Mesaj tarihi:
shit happens..

VT'de okul baskını, bizde hizbullah strikes back klonu..

efem her dinde, her ülkede oluyor.

insan garip bi canlı işte.. ahlaki kurallar koyuyor ve onları bir anda görmezden geliyor. bir anda insanlıktan çıkıveriyor.. iğrenç, uç ve vahşet.. ve olur bööle.. boşvermişlik değil bu ama olur bööle.. manyaklar çıkar katliam yapar, birileri çıkar tecavüz serisinde rekora koşar, öteki sadece kırmızı saçlı erkek çocuk kesmeyi kendine görev edinmiştir.. az var bunlardan neyse ki.. çünkü bu yaptıkları bile mide bulandırmaya ve beni de senin gibi tiksindirmeye yetiyor.. ama olur bööle.. o kadar ince ve kalın bi ayrım ki bu, biz bile yapabiliriz böyle bir eylemi.. zihinsel yatkınlık değil bu.. yapabilmek sadece.. bir bıçak alıp adamı yüzlerce kez bıçaklayabiliriz!

insan her eyleme mukdetir. iğrenç şeyler.. ama olur bööle.. din, dil ırk vs.. farketmiyor.. bazen oluyor işte böyle..

keşke olmasa...
Mesaj tarihi:
Müslümanlık insanları böyle şeylere itiyor. Allah uğrunda can vermek, Irak gibi, bu olan olaylar gibi. Malesef böyle. Çok güzel bir din olmasına rağmen din uğrunda can vermek ve almak serbest.

Şahsen dinin Tanrı tarafından gönderildiğine inanmıyorum. Tanrı var mı denilirse, evet derim ama hiçbir kitabı tanrının gönderdiğine inanmıyorum. İncil Hz.İsa tarafından, Kuran'da Hz.Muhammed tarafından yazıldı bence. Çok zeki insanlarmış ve insanların o zamanki şartları düşünülürse bence insanlığın gelişmesine katkıda bulundular. Ama günümüz dünyası ile uyuşmayan birçok şey var. (Kendi kanaatimdir, hür fikrimdir.)
Mesaj tarihi:
müslümanlık, din için "insanlara işkence edin" demez. her cahilliği müslümanlığın üzerine atmayın. dinini adam gibi yaşayanlar da var. adam gibi müslümanlar da var. saygı duyuyorum onlara.

bunlar cehaletin karanlık yansımaları.
Mesaj tarihi:
Amerika'da ki iğne ile infazı bile bu adamlara az görüyorum,yaşatılmamalı böle hayvanlar,n'olcak 5 yıl sonra unutulacak hoop bi af hepsi dışarda...Bu e bunlar gibi nice hayvanla aynı ülkede yaşamaktan korkuyorum....
Mesaj tarihi:
cinayeti isliyenelrler ebraber azmettirenleride cezalandirmak lazim

gerci isliyenelrin beynininkimin tarafindan yikandigi ve nerden etkilendikelri apacik ortada

uzaga diil utaha bakin (buda uzak oldu la :P)
Mesaj tarihi:
Müslümanlık hakkında en ufak birşey bilmeyen insanlar yorum yazmasın lütfen arkadaşlar. Kendi dininizi bilmiyorsunuz yahu.
Bu haltları yiyen insanlar da burada islam dinini bilmeden konuşanlar kadar cahil.
Müslümanlıkta böyle şeyler yok.

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 23:41 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bunun nesi müslümanlık alakası bile yok. Bir Müslüman olmasam bile ne kadar hoşgörülü bir din olduğunu biliyorum. Bunu yapanlar müslüman değil. Bunu yapanların bir tanrısı olabileceğini düşünmüyorum. Resmen ülkemden soğuttular beni. Anlamıyorum gerçekten çok zor geliyor artık. Anlamak değil belki ama bu olanlara göz yummak. Umarım şu toplum düzelir. Umarım insanlar hoşgörü ile dolar..
Mesaj tarihi:
televizyonda haberlerde gördüm herşey link değil kusura bakma
kaynak:21.04.2007 skyturk ana haber

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 00:21 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Müslümanlıkta bir kişiyi öldürmek bütün insanları öldürmek gibidir denir, siz Müslümanlık insanları böyle şeylere itiyor diyorsunuz. En azından bildiklerinizi konuşun, duyduklarınızı değil.
  • Yeni Oluştur...