BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 elimde 45 dakikalık bir çekim var ve salı günü bunu bu programlarla montajlanmiş şekilde bitirip hocaya teslim etmem gerekiyor/okul projesi için. yani video editliyicem iMovie ve iDvd programlari ile fakat ben programlari kullanmayı malesef çok çok az biliyorum. Yani yardım gerekiyor bilen biri tarafindan soracagım sorular olacak. Nası görüntüyü kesicem efekt ekliyicem vs gibisinden teknik sorular. gerçekten acil lazım, bu 2 programı kullanmayı bilen patiler bi el atıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 sallayan olmamış neyse sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 kimse bilmiyor olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 olabilir tabi. belki bilen birileri vardır diye açmıştım topici. zaten gerek kalmadı kendim çözdüm artık kasa kasa :) [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 00:39 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar