Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman Sezer'i bırakmıyor

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
forgiver
üye [şikayet et]
§ 26 Nisan 2007, Perşembe - 08:24 [ özel msj ]

affettiği teroristlerin askerimizle çatışmaya girmesi,

af proseduru. Adalet Bakani soru onergesine cevap vermis:

said:

(Cezaevlerinde yatmakta olan) Hükümlülerin bu konudaki (tahliye) taleplerini Bakanlığımıza veya Cumhuriyet Savcılıklarına yapmaları durumunda, zaman geçirilmeden tam teşekküllü bir devlet hastanesine sevk edilerek hastalığın tıbben tesbit edilmesi, sonra raporun (bir kez daha tetkik ve onay için) Adli Tıp Genel Kuruluna gönderilmesi, hastalık saptandığı takdirde belgelerin derhal Bakanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen süreç sonunda ikmal edilen dosya, Bakanlığımızca gereği takdir ve İFA EDİLMEK ÜZERE Cumhurbaşkanlığı makamına sunulmaktadır. Bilgilerinize arz ederim. Cemil Çiçek. Adalet Bakanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman'a b.k atıyoruz da,acaba adam gibi gazete var mı?
Hurriyet mi?
Milliyet mi?
Vatan mı?
Sabah mı?
Cumhuriyet mi?
??
Bunlar yansız şimdi öyle mi?

Boşversenize,
Adamların belirli bir görüşleri var ve onu savunuyorlar.
Cumhuriyet'in yaptığı gibi.
Ha bir de şimdi aynı şey değil tartışması çıkartabiliriz.
Mesela Cumhuriyet laikliği savunuyor,efendim şu bu diyoruz.Ama içindeki söylemler kesinlikle çok yanlı ve taraflı.
Bu da beni rahatsız edici derecede olunca okumak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesele gazete okumamak değil.

Mesela ben Akşam gazetesi ve oğlunu hiç okumam (O.NAZLI ILICAK VE OĞLU) ama onların terbiyesiz birer iktidar yalakası olduğu ve gazetede dalkavukça övgüler düzdükleri gerçeğini engellemiyor.

Kısaca Basına sansür diyorsunuz. Bende askeri disiplin insan hayatında da olmalı diyorum. 1-16 yaş arası çocuk burda büyüğüm ayağına siyaset yapmamalı. Adam din diyor, namaz diyor, bir başka başlık altında of kıza bak kıza diyor. Böyle çarpık bir zihniyet var. ve sizden ricam yarası olan gonunur diyerek benim mesajıma bu tipler mesaj yazmasın.

Not; yazmasın diyorum ama yara acıtır. yazacaklar gene.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman ilginç bir gazete.İşte öğlene kadar tüm gazeteleri okuduğum için karşılaştırma imkanım var.Bakış açısı hitap ettiği çevreye göre değişir gazetelerin ancak diğer gazetelerde bulamayacağınız bir sürü değişik haber var.Yorulmamak,onaylamak tabi ki kişiye göre değişir.Ben sadece bilgi amaçlı okuyorum mesela.Beğenmediğim,onaylamadığım haberi okur peki der geçerim.Ancak böö şeklinde bir tepkiyi de onaylamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...