ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Eveet.. Geyik Bundy ile (15 cm boyunda ekranımın üstünde duran şirin yaratık) evlenmeye karar verdik. Kendisi kör olduğndan dolayı (küçükken gözlerini koparmışım) hayatımı zorlaştıracağından çok hayır diyerek ısrar etse de ikna etmeyi başardım. Yarın evleneceğiz duyurayım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu hıyar kim diye soran olursa "Eski bir tanıdık" dersin sevgilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 seni seven, sevmesini bilmemiş ne öpmüş dudaklarına ne taramış saçlarına ne sarmış inci belini deli mi ne... ben olsaydım, seni alır dağlara çıkar saçından tutup belini sıkar yumulup dudaklarına sabaha kadar, ne yapmazdım (uyumazdım) copyright by bulent yigit kk . [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 21:45 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ah be Ümit abi, böyle insanı damarından vuran şarkılar yapmak zorunda mısın? =( Yakında seni canlı izlemeye geleceğim ama İstanbul'a merak etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 wolfie.. zuahahhahaha senin adın bundan sonra ümit desen olsun.. ya da boşver werewolf daha bi iyi galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Hayır efenim ne münasebet Coşkun Sabah'ım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 aa ayhan ışık değil mi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Dağıtmayın konumu gelinlik haberi veriyorum size... ühük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 aa bu belgin doruk değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Yemekden haber ver pasta var di mi? pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Aaa kutlu mutlu olsun. Bi dikişte kocayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ya o değilde.. az önce show tv de.. burhan öcal + nuran sultan show vardı show tv'de.. şimdi nuran sultan'ı seferim çok tabii.. eheh ancak burhan abi darbukayı bile şaşırtacak derecede iyi çalıyor yahu! adamı her izleyişimde ayrı hayran oluyorum.. çok yetenekli çook süper adam.. ha konu ile ne alakası var.. yoook.. ama şimdi başlık açsam olmaaz, bi yere yazsam olmaz... ben de nuran sultan lan evlenecem, üzerine de noella yı alıcam.. düğünde de burhan abi çalıcak.. tek kişilik orkestra.. hem boya tenekesi olsa bile çalar o.. masraftan yırtarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 nuran sultan kim yauw..benim bildiğim bi nadide sultan var.xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ahaha dansöz dansöz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ooOOoo dansöz....diye bi tepki vereceğimi sananlar çok yanıldılar..ama ben onları haksız çıkarmak için çok çalıştım ve bugünlere geldim..gururluyum..nadide sultan rullzz..nuran sultan suxx...diyerek asosyal içerikli mesajımla mesajımı bitiriyorum..esenkalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 pediküruz isimli kullanıcıya cevaben "nuran benim lam!" içerikli çocukça bi mesajı nakletmek istedim ama salla lam.. ya da sen sallama.. nuran sallasın biz seyreyleyelim.. şappi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 15 cm kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 düşün 15cm kısa iken kol kadar!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 said: bi nadide sultan var.xD Bir değil o iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hafiften bi merak uyanmadı diil nuran sultan kimdir diye ama boşver...devam et...yanlış zaman yanlış insan...pediküruz..hmm.aslında fena bi nick deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 şimdi sayın pideküliz merak kediyi öldürür! yani nuran benim bakma öldürürüm seni demek istemiyorum.. sadece merak zararlı olabilir diyorum. yoksa saygı çerçevesinde her şey di mi sayın pidekiraz? merak edecek bişi de yok aslında bayağı kadın.. yok bi numarası veya cep numarası.. yahu bizim bi arkadaş gecelerde.com diye bi internet sitesi işletiyodu.. o tanır bööle ünlüleri falan.. acaba tel nomerasu var mıdır ki midir acep ha? dur ben bi sorayım mı yoksa arayım mı veyahut mesajlan mı ulaşmaya çalışmak mı doğru gibindir ama sen boş ver yahu iyisi mi yatayım mı ben uykuya yoksa daha erken mi bi pizza mı söylesem ki.. amaaan aklım çok karışıtı! delikanlı!!! senin aklını alırım! akıllı ol!!! [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:43 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ben yatıyorum iyi geceler hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 sayın neco iyi geceler.. aslında ben de mi yatsam.. yok sizinle değil.. sümme haşa! kendi yatacığıma diyorum.. neyse iyi uykular efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Tanıdık terzi var isterseniz gözlerini açtırabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 aa süper olurr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar