Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 öbürünü uplasaydın keşke..gene de sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 terazine tikladim sagol dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bana kimse zorla mp3 indirtemez, kınıyorum seni çekinme arkadaşım, koy gitsin ya ne tepkisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 dostum mp3 demişsin ama bunlar avi (bkz:dostum sarışın demişsin ama bu kız zenci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 caps yokmu kardeş yardımcı olmak istiyosun kim tepki gostercek sana. surda bizbizeyiz.yardır saol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 caps ne ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 adult bolum yokmu ? :/ [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 14:34 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 heheheeuehe.Ne adultu yaw :) Ilerde forum tutmazsa adult dusunuyorum zaten.Siz sadece albümleri indirin yeter , yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ego tatmin edenler sanki hiç mp3 indirmemişler gibi konusuyorlar :) Sağolasın sphere, indirmesemde belki bir gün google'da bulamadıgım sarkıları arattıgımda cıkarsa ordan faydanalınırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Rapid premium acc. lazım bana. Limitim doldu. Kardeş rapidden başka yok mu? Ayrıca albümleri tek tek yükleyin daha iyi olur. İllegallik nedir yahu? Paticik kapanır, sanatçılar ölmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bırakın yawww ne tepkisi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Saol Sphere,dolaşayım,teraziye dıkladım;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 iron maiden'ın son albümünü bulabilmek umudu ile üye oldum ama karşıma nsync, beyonce, number one hits falan çıktı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 kurbağa çıkıyo kardeşim, lütfen dikkat edin. - rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 kardes hasan mutlucan yok bunanrin arasinda bide rapid koymayin ya sunlari direk fetepe yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 kotana sağlık kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 sagol kardes rep+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Emeğine sağlık dostum terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 iron maiden en son 2006 A Matter of Life and Death albümü var.istersen onu eklerim. Hasan mutluycanıda ilk defa duyuyorum :D kimo adam Rapidshare'den baska yol yoq :( [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 21:30 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Hacım sen siteni reklamlarla bile doldurmuşun. Başka forumların reklamını yapıyon. İndirin faydalanın diyosun da bunun karşılığında free indirimlerde puan kazananlar oluyor (upload edenler, sonra da free premium alıyorlar) ve sitenin hiti artıyor. Ayrıca o albümleri sen mi upload ettin? Copy paste mi yoksa? Ayrıyetten o kadar faydalanmamızı istiyosan al bir 10-20 gblik alan aç ftp indirelim. Warez istiyosanız var mıdır torrentten emuleden warez-bb forumw'dan daha iyisi? Kızmıyorum ama eleştirmek hakkım. Edit: rapidshare'ı tek upload sitesi olarak görenlere http://goodblimey.com/archives/2006/09/02/huge-list-of-upload-services/ Edit: şaşırmak isteyenlere! [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 21:42 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 5 gb file size? şaka dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Wikiupload File Size Limit: 5GB Download Limit: Unlimited File Life: 30 days (Deleted only if there is no download activity in 30 days) URL: http://www.wikiupload.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 emeğinize sağlık terazilerinize tıkladım sevgili arkadaşlar deepnot: repsiz bi topic topicsiz bi pati gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Sıktı bu olmayan teraziye tıklama muhabbeti haa.... Bu muhabbeti yapan herkes bence patiden çıktıktan sonra terazili forumlara akıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Hayır ben buldukça koyuyorum siteye çalışan linkli albümleri.Benimde upload ettiklerim oluyor ama ben sonuçta çalışan ve güzel albümleri bir araya getirdim.Sitedeki tüm albümlerin linki çalışıyo.Dogru mp3 indirmek isteyen varsa bearshare de var ama orda tektek indirirsin belki albüm rarlı bulursun yine.Sadece rapidshare çözüm degil.Bearshareden indirmektense albüm olarak indiririm.Sonra beklemektense modemi açar kapatırım bu kadar. Sitedeki reklamlar 2 tane banner var topu topu bide altta dost site şeyi var.Orda divx sitesi orasıda güzel bi site türkiyede bulamadıgınız filmleri orda bulursunuz.:D Biz milletin hayrına çalışıyoz ehueuhehe. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 00:04 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar