Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir suru kufur yicem ama :(

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Hacım sen siteni reklamlarla bile doldurmuşun. Başka forumların reklamını yapıyon. İndirin faydalanın diyosun da bunun karşılığında free indirimlerde puan kazananlar oluyor (upload edenler, sonra da free premium alıyorlar) ve sitenin hiti artıyor. Ayrıca o albümleri sen mi upload ettin? Copy paste mi yoksa? Ayrıyetten o kadar faydalanmamızı istiyosan al bir 10-20 gblik alan aç ftp indirelim. Warez istiyosanız var mıdır torrentten emuleden warez-bb forumw'dan daha iyisi? Kızmıyorum ama eleştirmek hakkım.

Edit: rapidshare'ı tek upload sitesi olarak görenlere
http://goodblimey.com/archives/2006/09/02/huge-list-of-upload-services/

Edit: şaşırmak isteyenlere!

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 21:42 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ben buldukça koyuyorum siteye çalışan linkli albümleri.Benimde upload ettiklerim oluyor ama ben sonuçta çalışan ve güzel albümleri bir araya getirdim.Sitedeki tüm albümlerin linki çalışıyo.Dogru mp3 indirmek isteyen varsa bearshare de var ama orda tektek indirirsin belki albüm rarlı bulursun yine.Sadece rapidshare çözüm degil.Bearshareden indirmektense albüm olarak indiririm.Sonra beklemektense modemi açar kapatırım bu kadar.

Sitedeki reklamlar 2 tane banner var topu topu bide altta dost site şeyi var.Orda divx sitesi orasıda güzel bi site türkiyede bulamadıgınız filmleri orda bulursunuz.:D Biz milletin hayrına çalışıyoz ehueuhehe.

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 00:04 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...