Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Nash i cok abarttılar ya . Yıllardır aynı Nash işte . Tek fark iyi bir takıma gelmesi . Nash in yaptılarını yapan oyuncular yetişiyor suanda Deron Williams , Chris Paul, Heinrich ( yazamadim :P ) . Geçmişe dönersekte Nash benzeri oyuncuların coook olduğunu görebiliriz . Örnek: John Stockton Nash iyi bir scorer ve pasörler ama Kidd her şeyi yapabiliyor. Kidd'in benzeri tek oyuncu var NBA tarihinde oda Magic Johnson . (Tabi yanlış anlamayin Magic,Stockton ı Nash ve Kidd le bir tutmuyorum :P ) Ama böyle oynayan bir insan nasıl MVP olamaz anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 tek fark iyi bir takıma gelmesi demişsin ama kidd'in yanında carter ve jefferson olduğunu unutmuşsun. bir yönden de haklısın çünkü marion ve stoudamire gibi atletik uzunların olmaması fark yaratıyor. yine de carter ve jefferson azımsanamayacak isimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 golden state ise biraz çirkinleşmeye başladı, utah üçlükleri savunununca pek de bir şey yapamadılar ve yapabilmeleri de gayet zor görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 chicago 102 detroit 87 3-1 oldu utah 115 gsw 101 3-1 utah servis kırdı artık işi bitirdi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Bu arada beni gece 4 e kadar bekleten eagle teşşekkürlerimi bir borç bilirim, utah maçı yerine %100 futbolu seyrettim hiç olmazsa...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Nash'ı abarttılar diyorsun ama abartılmayacak bir oyuncu değil.Hucümda kusursuz adam resmen , ancak savunması da bir o kadar rezil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 nash = assist ve skor kidd = assist, steal, ribo, savunma vs. vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 @dreagloth nası ya abi kusura bakma vermediler mi oha vercez dediler nbatv de verdiler yoksa arkadaş izlemiş çünkü [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:46 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben de izledim NBA.tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Cleveland 87 Nets 85 Suns 104 Spurs 98 Nets çok kötü bir şut yüzdesi ile oynadı maç boyunca.J.Kidd 5 sayı,7 asist ve 17 ribauntla oynadı.(Maşallah takımın en çok ribaund alan ismi oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ilk macta bu macta yazik oldu nets icin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 carter ın son 8 sn kala kaptırdığı toptan sonra yazık oldu demem imkansız ya. carter gibi bi adamın yapmıcağı işleri yapıo bazen özellikle bu play-off larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 jazz aldı 4-1 oldu chicago farkı 1e indirdi 3-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bulls seriyi mi cevirecek nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bu maç da chicagoda. eğer 3-3 e gelirse baya komik şeyler olucak o maçta. :) ama detroit bu maçı da kaybetse bile, tecrübesiyle alıcaını düşünüyorum seriyi son maçta ve evinde.. olan gsw ye oldu karambolde ya yazık oldu ilk 2 maç da çok yakın geçmişti halbuki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 detroit kazansa bile cok yorulmus olacak yine gecen seneki dogu finali gibi olur gibime geliyor cleveland yener bu senede lebron da final MVP si olmaya kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Cleveland Detroit'i yenemez bence.Chicago bu maçı alırsa son maç epey keyifli olabilir ama benim tahminim o serinin başında 4-2 Detroitti bakalım artık.Öte yandan Batı'da Phoenix Spurs serisi müthiş geçiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 helal olsun memo'ya, detroit ile şampiyonluk yüzüğünü taktı, utah'a gittiğinde o takımla şampiyonluğun yanından bile geçeceği düşünülemezdi, takımın buralara gelmesinde büyük pay sahibi oldu, umarım finali görürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bana kalırsa takımın şuan da burada olmasında ki en büyük etken takımın gerçek yıldızı Kirilenko. Yıllardır bu kadar istekli oynadığını görmemiştim,takımı hem Houston karşısında hemde Golden State karşısında gerçekten ayaklandırdı. Diyelim ki finale çıktı Utah,yendi ve NBA şampiyonu oldu bu takımda MVP kime verilecek ? Ben Kirilenko'dan başkasına vermezdim,gerçi en az 8 maç var daha belli olmaz ama bilemiyorum Kirilenko takıma çok şey katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Utah'ın şöyle bir şansı var, ilk iki maç Phx veya Sas'ın evinde olacak. Zaten iki takım da cezalı oyuncularıyla boğuşurken serinin geri kalan maçları iki takım için de çok zorlu geçecek. Aynı yorgunlukla serinin bitmesinden 2 gün sonra maça çıkacak takım Utah'a kendi evinde yenilip dezavantajlı bir duruma düşmemek için kendini daha da hırpalayacak. Utah rakip sahada en az bir maç kazanmayı başarır ve kendi evindeki sezon boyunca sağladığı üstünlüğü devam ettirmeyi başarırsa finalde izleyebiliriz Utah'ı. Diğer tarafta Chicago her ne kadar 2 maç arka arkaya kazanmış olsa da Detroit gerek Detroit olmasıyla ağır basıyor, gerekse de 3-2'lik bir avantaja sahip hala. Finale Detroit çıkarsa ve NJN bir sürpriz yapmazsa (Ki zor gibi gözüküyor) finalde Lebron-Prince eşleşmesi baya şey değiştirecek. Lebron, Prince'e göre fazla kuvvetli bir adam ve fizik üstünlüğünü kullanmayı da çok iyi biliyor. Prince Doğu finalinde faul problemi yaşarsa (Wallace'ın da zaten faul problemi yaşama konusunda baya yetenekli olduğunu göz önüne alırsak) Detroit her ne kadar CLE ile eşleşmesinde daha ağır basan takım gibi gözükse de elenmesi muhtemel. Yani eğer final Utah-CLE arasında oynanırsa onları oraya konferans finallerindeki rakiplerinin önceki tur rakipleri çıkarmış olacak. Konferans finalleri de, son seri de önceden kestirilmesi güç eşleşmelere sahip olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Kirilenko sezon boyunca yattı şimdi playoffta iki maç kazandırdı diye en önemli etken nasıl oluyor Utah'ın buralara gelmesinde? Sezon boyunca Boozer, Memo, Deron kadar katkısı olmadı takıma. Playoff MPV'si tabi ki sezon oyunlarına bakılmadan verildigi için Kirilenko ödülü alabilir ama Utan şampiyon zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 benim adaylarım chicago şampiyon olursa deng detroit olursa hamilton utah olursa krilenko ya da mehmet( ah keşke) cleveland olursa tabiki lebron sa duncan phx nash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Abi öyle deme Kirilenko hakkında. Kirilenko her ne kadar yatıyor gibi gözükse de onun sahada olması bile Utah için büyük bir avantaj.Ha şurada haklısın,şu playoffta harcadığı çabanın yarısını normal sezonda harcasa Utah eminim 1. sıradan girerdi playoffa. Normal sezonda Mehmet,Boozer,Deron kadar çaba harcamadı belki ama her zaman takıma birşeyler verdi.Nitekim takımın playofflara girmesinde de konferans finaline gelmesinde de onun etkisi çok büyük. Zaten Kirilenko'nun ne kadar iyi bir oyuncu olduğu ortada.NBA'e draft edilmiş en genç Avrupa'lı oyuncu,en genç Avrupa'lı All-Star vs. Avrupa kariyeri parlak olup,NBA'e geldiği gibi bunu devam ettiren çok az oyuncu var,Kirilenko'da onlardan biri. Hatta işi büyütüp Kirilenko'ya süper yıldız bile diyebilirim.Nitekim Amerika'da çok sevilen bir insan.Onun ve karısının gerçekleştirdiği kampanyalar,bağışlar,kurdukları vakıflar,insanlara yaptıkları en az sahadaki oyunu kadar harika. Hem kişilik olarak,hem oyun olarak benim en büyük adayımdır Kirilenko. --- Bir diğer haber ise Robert Horry (şerefsiz) Nash'e yaptığı hareketten dolayı 2 maç ceza almış diye duydum arkadaşımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kirilenko'nun bu seneki düşüşü yeteneğini kaybetmiş olmasından değil kendi içindeki ve saha dışındaki sorunlarını çözememesinden kaynaklandı. yanlış hatırlamıyorsam normal sezonun sonuna doğru basın konferansında gazetecilerin önünde ağladı hatta. karısı belki bir tercüman tutarız falan diye çıktı , ak'nin ingilizcesinin yeterli olmadığını söyledi..karman çorman oldu o sıralar ak nin durumu . ama ak eski formuna yaklaşmaya başladı ve iyi ki de başladı çünkü Utah onsuz gerçek anlamda playofflarda birşey başaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kirilenkosuz utah şampiyonluk lafını ağzına bile alamaz.. bu arada playoff iyice kızıştı..nets farkı 1e indirdi 3-2 oldu..spurs de 3-2 öne geçti..sanırım 3 tane seride 7.maçı göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar