tellos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 lebron ciddi anlamda baya bi olgun ya walla mest oluyorum izlerken ( hala tırnaklarını yiyo bu arada=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 4-5 yıl içinde 2. jordanla karşılaşabiliriz gibi geliyor bana eveeet 4 te nba tv de gsw-utah maçı var sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ilk yarı müthişti utah 63-58 gsw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 127-117 Utah... Uzatmalarda.. Memo 23 sayı 18 reb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 gomemogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 GS kazansın istedim açkıkcası Baron Davis 'den dolayı. Adam çok kastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 mükemmel bir mücadele oldu bir yanda baron davis diğer yanda kırilenko mehmet boozer mükemmeldiler mehmetin 9 saniye kala köşeden attığı basket çok zordu öyle herkes atamaz tam jordanlık kobelikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 81-74 aldı pistons 3-0 oldu..sweep gelmez bence..chiacgo bi dönüş yapıp 3-2ye fln getirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 abi derek fisher, kizinin ameliyatindan cikip ucakla new yorktan gidip ikinci yarida oyuna girmis, helal olsun dedim, iyi ki kazandilar, ayrica memonun 3luk degil 2likti ama sahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 evet ya kızı kansermiş adam normalde de soğuk tipli olmasa dicem tipinden belliydi ama hell olsun utah koçunun yaptığı ayrı bir babalık ister gel ister gelme serbestsin demiş helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Belamıdır bu Detroit'ya her önüne geleni eze eze geçiyor,sıkıldım heriflerin maçlarını izlemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ya bide aşırı savunma sayı olmuyor detroit maçlarında uyuz oluorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 aslanım gsw dün üzdü jazz i. burdan geri dönücek seri. "we still believe!" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 sacma derecede iyi oynuyo baron masallahi war hele son smaci kirilenko ustundeki anam anam anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 saygı duyulası birisi Baron Davis, Kirilenkonun üstünden smaç basıyor sonra açıklamada şanslıydım diyor, kirilenko'nun blok yapma becerisinden bahsediyor, Mehmet'in eli suratında patlıyor o gidip Mehmet'e sarılıyor. sayı da atıyor , savunma desen onu da yapıyor. sakalı da çok güzel. maşallah valla Allah nazardan saklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bu da Baron'un AK üzerinden bastığı smaç, çok komik olmuş bu poz:D, davis resmen ak'nin kafadan destek almış havada:D ben de diyodum bu adam bu kadar yorgunken nasıl yaptı bu smacı[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:38 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 evet abi bariz faul var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hem smacım hem de taraftarın gazıyla calamamıs hakem faulu. resmen ezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sa-phx başlıyor ntvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 CLE: 85 NJN: 96 PHX: 101 SAS: 108 gospursgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hakemler mahvetti phx i ama hakkını vermek gerek ginobili tek gözle (marion un parmağı girdi) coştu. ve duncan inanılmazdı ama nasha yapılan sayısız faulu vermedi hakemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bu gece utah maçını veriyor mu ntv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Jason Kidd gibi 1 oyuncu daha varmi nba'de şuan ? 23 sayı, 13 ribaund, 14 asistlik le oynadı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Jason Kidd gibi 1 oyuncu daha varmi nba'de şuan ? 23 sayı, 13 ribaund, 14 asistlik le oynadı adam. yok ama nash e gidip 2 kere hatta bu senede werirlerdide ayip olmasin die MVP werip harcadilar kidd i ahh ahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar