Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mükemmel bir mücadele oldu bir yanda baron davis diğer yanda kırilenko mehmet boozer mükemmeldiler

mehmetin 9 saniye kala köşeden attığı basket çok zordu öyle herkes atamaz tam jordanlık kobelikti
Mesaj tarihi:
abi derek fisher, kizinin ameliyatindan cikip ucakla new yorktan gidip ikinci yarida oyuna girmis, helal olsun dedim, iyi ki kazandilar, ayrica memonun 3luk degil 2likti ama sahaneydi.
Mesaj tarihi:
evet ya kızı kansermiş adam normalde de soğuk tipli olmasa dicem tipinden belliydi ama hell olsun

utah koçunun yaptığı ayrı bir babalık ister gel ister gelme serbestsin demiş helal valla
Mesaj tarihi:
saygı duyulası birisi Baron Davis, Kirilenkonun üstünden smaç basıyor sonra açıklamada şanslıydım diyor, kirilenko'nun blok yapma becerisinden bahsediyor, Mehmet'in eli suratında patlıyor o gidip Mehmet'e sarılıyor. sayı da atıyor , savunma desen onu da yapıyor. sakalı da çok güzel.

maşallah valla Allah nazardan saklasın.
Mesaj tarihi:

bu da Baron'un AK üzerinden bastığı smaç, çok komik olmuş bu poz:D, davis resmen ak'nin kafadan destek almış havada:D ben de diyodum bu adam bu kadar yorgunken nasıl yaptı bu smacı

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:38 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
hakemler mahvetti phx i ama hakkını vermek gerek ginobili tek gözle (marion un parmağı girdi) coştu. ve duncan inanılmazdı ama nasha yapılan sayısız faulu vermedi hakemler
Mesaj tarihi:
said:
Jason Kidd gibi 1 oyuncu daha varmi nba'de şuan ?
23 sayı, 13 ribaund, 14 asistlik le oynadı adam.

yok ama nash e gidip 2 kere hatta bu senede werirlerdide ayip olmasin die MVP werip harcadilar kidd i ahh ahh.
  • Yeni Oluştur...