Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Solonor

Öne çıkan mesajlar

DET-ORL ........ 100-92
CLE-WAS ....... 97-82
TOR-NJN ........ 91-96
CHI-MIA ......... 96-91
PHO-LAL ........ 95-87
SAS-DEN ........ 89-95
HOU-UTA ........ 84-75

soldakiler kendi evinde oynadı.

[ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 05:11 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

golden state 1. galibiyetine çok yakın son 1 dk.

işler iyice ilginç bir hal almaya başladı...

Edit:
GSW 97 - 85 DAL
Maç sonucu...

Gidiomu ne gül gibi dallas=(

Bu arada, dikkatimi çeken bir başka gelişme de, A.Johnson ın, Nowitzki, Howard, George, Terry ve Harris 5 iyle oynamış olması. Aslında kısa ve çok atletik (harrington bile ın 5 numara oynadığı) 5 e karşı mantıklı bir hareket gibi gelmişti bana da başta, ama ters tepti galba. Zira Nowitzkiden C olmaz, olamaz olmamalı. Olursa da dışardan çalışamıcaktı nowitzki. Zaten tüm maç istatistiklerine baktığımızda 3lük isabetinin %0 olmasını geçtim, sadece 2 kere 3lük denemiş olması beni haklı çıkartıyor heralde.

Johnson ın acil bir şekilde "pivotlu" sisteme geri dönmesi dileğiyle..

[ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 07:19 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nesi süpriz abi chicago? bakoların bankosu zaten chicago..miami kim abi allah aşkına..geçen sene zaten nası oldular belli değil..o bal bi kere olur..zaten eastten finale ya cavs ya chicago gelcek bence..

dallasın yenilmesi de normal..zaten gsw onları yenip durdu normal sezonda..ama dallas elenmez kolay kolay..gerçi dallas finale çıkamaz bence suns götürür onları.

ed.t:spurs de normal..zaten onlar gayet bitik durumdalar..ama tabii bi spurs tecrübesi var..şampiyon bile olsalar şaşırmam

[ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 09:28 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tahmin ettiğim gibi gsw dallasdan 1 maç kopardı.Zaten yıllarca dallas ın koçluğunu yapan hatta avery nin bi derece öğretmeni olan don nelson ın bir maç alacağı belliydi

Denver kazandı ama asıl soru spurs ilk 5 i iyi oynadığı zaman denver ne yapabilcek çünkü bu maçta benchden gelen 33 sayı olmasa denver fark atmıştı.

Washington da arenas olmadan cleveland 4-0 bile yapabilir ama 4-1 biter bence seri

Kısaca güzel bir playoff bizi bekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nuggets spurs serisinde 50% sanslar bence spursin kadrosu cok yaslandi ve agir dun gorduk son ceyreklere dogru baya bi yoruldular benim gonlum nuggetstan yana SA'nun oynadigi basketbolu hic sevmiyorum.seri uzadikca denvera yarar heralde.umarim ai sakatlanmaz

dallasda seriyi gecer bence 1-0 olmasina bakmamak lazim olur bole suprizler nowitzki halleder.

nowitzkinin hirsi yeter :)

bide detroit elensin tam olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

orlando savunma özürlüsü bi takım olduğu için, ligin en iyi savunma yapan takımına karşı şansları pek yok.
utah beni çok büyük hayal kırıklığına ugrattı. rockets o kadar mükemmel bir basketbol oynamıyor bence, bu seriyi kazanabilirdi utah ama cok zora soktular.
Sosyal ağlarda paylaş

herşey bitmedi ya utah sezonda nelerle uğraştı,nerelerde maçlar çevirdi.Hala umut var ama zor,Utah'ta zoru sever,olmadı seneye ailecek izleriz :D

Mehmet demişti zaten bizim için bu sezon tek hedef playoff tu onu da gerçekleştirdik.Daha genç bir kadroyuz ileri ki senelerde finallere gözümüzü dikebiliriz ancak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...