Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Muahah başvuruyu yetiştiremedik anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 biraz birşeyler çalayım kısıtlı playlistimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 çok güzel geliyor ses =) eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bilyonluk arşiv var istediklerinizi söylein varsa göndereyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bi yandan ev işleri yapıyoruz valla karambole unuturum da abuk bi şarkı cıkarsa ayaklanma cıkarmayın ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 flying çalıyor hastayım buna yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ya benim bağlantı berbat radyo birkaç saniyede bir takılıyo dinleyemedim bi türlü=) [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 14:12 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Kaç kişi kalıyorsunuz evde yav baya bir insan sesi geliyor arkadan =) dün gecede demişin saat bilmem kaç oldu diye pati mesaj saatine bakıyorum 2 saat ileri dedim dyna nirde ingilteredemi falan şimdi ağzından duyunca iyi oldu =) ehehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sarki bozuk mu tersten mi caliyor nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 dai alt katta cinayet var adam kesiyolar polis bile geldi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 evde ben, arkadas ve arkadasın kız arkadası varız ama camın önünden zenci bablar geçiyor arada ot çekerek fln bagrısıyolar birde tv açık herhalde ordan bişiler duymussundur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Genel Yönetici Force'u eheh alemsin dyna. Dyna sende wj olsana bea ne güzel patiden gelişmeleri bildiriyorsun. Böle belli saatlerde sana bağlansın o anki wj sende günün gelişmeleri bildir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 valla londrann bi acaip yanı var ortalama 5 dk da bir polis yardırıyo saga sola izlemesi cok zevli ama açıyo sireni 10 sokak öteden duyuyosun yanlayarak gidiyolar ee altlarında bmw var adamların lastik sesleri süper oluyo feci yanlıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 shadowfury den baska buffer alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bende buffer yok da, aac+ formatina goz attir bi teknik elemanlari cok daha verimli bi yayin formati, bufferi da yok boyle kotu yayin kalitesi de. basslar patliyo tizler vizildiyo midler de megafondan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bende 40 yılda bir 4-5 sn buffer oluyo. 2 kere falan oldu zaten gayet iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 30 40 saniyede bir 1-2 saniyelik bufferlar alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ok sevindim bufer cok bayık bişi dela dedigine bakayım bir neymiş işin aslı fikrim yoktu o konuda inceleyek tenk u cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 güzel şarkılar çalılıyor sıra sıra fakat takılmalar yaşanıyor öperim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Yayın için sağol dyna =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sizde sagolun dinlediginiz için tunca devam edicek, kolay gele tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sagol dyna girdim arkadaslar yayina buffer muffer durumlari nasil solerseniz gusel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ya seste bi acayiplik var ama çözemedim ses çok derinden geliyor sanki [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 15:00 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ilk yayın başladığında oldu 3 saniye falan sonra birdaha yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 oke valla seste acayipligi bilmiyorum kaliteyi az arttirmayi deniyim bu sarkidan sonra overkill - blood money girdim cynic - veil of maya ile devam ediyorum ilgililere [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 15:03 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar