cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 o sessiz dinleyici kim merak ettim şimdi bak :P hadi saolasın yine kulaklarımız şenlendi. sırada kim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 haykoyla climb'a torpilli program yayınımız sona erdi sevgiler. 1. The Climb - clayboy (3:51) 2. Hayko Cepkin - Son Kez (Live at Rock'n Coke '06) (4:44) 3. Sepultura - Angel (5:18) 4. Massive Attack - Angel (6:21) 5. Thom Yorke - Harrowdown Hill (4:36) 6. Red Snapper - Hot Flush (4:10) 7. Red Snapper - In Deep.mp3 (9:28) 8. Gorillaz - Feel Good Inc (3:41) 9. Gökhan Kirdar - Etrans (4:34) 10. Gökhan Kirdar - Nayfly (4:22) 11. schock - führe meine hand (4:27) 12. Morcheeba - Everybody Loves A Loser (4:36) 13. Portishead - Mysterons (5:43) 14. Tricky - KEEP YOUR MOUTH SHUT (6:00) 15. Massive Attack - Light My Fire (Live) (3:14) 16. Red Snapper - Son Of Mook (Bnus) (5:57) 17. Smoke City - Remember This (3:53) 18. Tricky - BLACK COFFEE (4:49) 19. 300 - Tyler Bates - Fever dream (2:33) 20. Hayko Cepkin - Fırtınam (Live at Rock'n Coke '06) (4:11) 21. The Climb - perfectly nothing (3:44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Equinox =o= @ WJ Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 girdim biraz karışık takılıyorum kafama göre :) geçiş sıkıntısı olmasın sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 biri çok feci dinliyor, teşekkür ederim ona :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 stereophonics-superman incubus-dig john mayer-belief idlewild-no emotion beyonce ft şakirağa-beautiful liar chriss cornel-you know my name gorillaz- feel good inc sunrise avenue-fairy tale gone bad dave weckl-design stubble tuse-final countdown (cover) tv theme-transformers (heavy metal) deep purple-sometimes i feel like screaming deep purple-smoke on the water tv theme-gadget tv theme-heman taner-affetmedim kendimi evanescence-call me when you sober, lithium audioslave-show me how to live animal instinct dayanamadım kapanış; Oldies - Johnny B. Goode karışık gittik yine bu gece, elle yazdım parçaları typo ve unuttuklarım olduysa kusura bakmayın. dinleyen herkese teşekkür ederim umarım zevk almışınızdır. edit:bırakamıyorum radyoyu yardım :p [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 00:15 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 abi süper gidiyorsun bence devam et :9 ya da kariyerinintepesinde bırakabilirsin ama eline sağlık vallahi süper bir müzik zevki yaşadım şu kısa süre içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 teşekkür ederim, lost izlemeyecek olsam devam ederdim. başka bir zamana artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Ortaya karisik Gimli saati baslamistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 gimli, yakında senlen kapışabilecek kalitede blues saatleri ile gelicem kolla kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bahar gelir farkedilmez olur insanlar gormeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 like a sex machine yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Rock On - Wj Black on air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 daldım. istek var, blind in texas isterik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 geliyo bundan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 eline sağlık. dinlemeye de doyum olmuo valla :) texaz motley vıdı vıdı derken kitlendim kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 keep rockin' ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ok geliyo :) [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:35 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mr Big - Addicted to that rush plx Oy anam oy süpersin. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:37 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Can't stop loving you sadece best ofta vardı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 balance albumunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Yayından çıktım. Dinleyenlere teşekkürler. Çaldıklarım; [spo]Yngwie Malmsteen - Black Star Yngwie Malmsteen - You don't remember i'll never forget W.A.S.P. - Blind in texas AC/DC - Highway to Hell Mötley Crüe - Kickstart My Heart Whitesnake - Standing in the Shadow Cinderella - Gypsy Road Honeymoon suite - Burning in Love Skid Row - Psycho Love Twisted Sister - The Price Rainbow - Long live rock 'n roll Accept - Balls to the wall XYZ - Face Down the Gutter Europe - Rock The Night Savatage - Gutter Ballet Mr. Big - Addicted to that Rush Black Sabbath - Heaven and Hell Judas Priest - Breaking the Law Iron Maiden - Bring your daughter to the slaughter (live) Ronnie James Dio, Yngwie Malmsteen - Dream On Don Dokken - 1000 Miles Away Deep Purple - Burn Heart - Alone Kansas - Play the Game tonight Van Halen - I cant stop loving you David Lee Roth - Yankee Rose Motorhead - God Save The Queen Iron Maiden - The Trooper Michael Schenker Group - MSG – Anytime Danger Danger - Beat the Bullet ZZ Top - Viva Las Vegas Bon Jovi - Bad Medicine [/spo] Bidahaki Black'le long live rock 'n roll gününde görüşmek üzere :P [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 16:52 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 an itibariyle yoğun lake of tears istekleriyle yayına girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ellerim titriyo çok heyecanlıyım ilk kez 3dinleyici gördüm allaaaam şükürler olsun bu günleri de gördüm !11!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yayınımız son şarkıda utanmadan kendi reklamımı yapmamla bitti.seyirci rekorum için teşekkürler.yayın 3 parça halinde gerçekleşti.önce lake of tears karışık.sorasında estatic fear.en son da aşağıdaki playlistle bitirdim.playlistin altındaki spoiler da yayın sırada msnde yaptığımız iğrençliklerden oluşuyor. [spo]1. O S I - The Thing that Never Was (17:22) 2. Opeth - Hope Leaves (6:12) 3. Green Carnation - The Burden is Mine... Alone (3:15) 4. Opeth - Soldier Of Fortune (3:28) 5. Camel - The Last Farewell (4:04) 6. Camel - Lady Fantasy (13:46) 7. Led Zeppelin - 07 - Stairway (10:55) 8. The Doors - Waiting For The Sun (3:59) 9. Slayer - Silent Scream (3:04)[/spo] [spo] °°§ilen† §¢ream°° says: sıkıntıdan senin türe girip çıkıom böle arada °°§ilen† §¢ream°° says: seyirciler bi kendine gelsin °°§ilen† §¢ream°° says: doomcu yayınlar başlıcak B|åCK?ãGGêR says: (gözünden yaş gelerek gülen smiley) °°§ilen† §¢ream°° says: eheh insanlar o smili gibi olcak hem ağlıcak hem mutlu olcak :P B|åCK?ãGGêR says: ehaaehhe °°§ilen† §¢ream°° says: bitmio şarkı °°§ilen† §¢ream°° says: kurudum kaldım B|åCK?ãGGêR says: ee stairway to heaven bu B|åCK?ãGGêR says: boru degıl :D °°§ilen† §¢ream°° says: ahahah B|åCK?ãGGêR says: tırman tırman B|åCK?ãGGêR says: bitmiyo B|åCK?ãGGêR says: adfdashdshdfgj °°§ilen† §¢ream°° says: öle valla °°§ilen† §¢ream°° says: yürüyen merdive istiyoz B@b !!111!!!! B|åCK?ãGGêR says: 35 yıl once o teknoloji yoktu :D °°§ilen† §¢ream°° says: kahrolsunlar[/spo] [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 23:26 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar