cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 o sessiz dinleyici kim merak ettim şimdi bak :P hadi saolasın yine kulaklarımız şenlendi. sırada kim var :D
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 haykoyla climb'a torpilli program yayınımız sona erdi sevgiler. 1. The Climb - clayboy (3:51) 2. Hayko Cepkin - Son Kez (Live at Rock'n Coke '06) (4:44) 3. Sepultura - Angel (5:18) 4. Massive Attack - Angel (6:21) 5. Thom Yorke - Harrowdown Hill (4:36) 6. Red Snapper - Hot Flush (4:10) 7. Red Snapper - In Deep.mp3 (9:28) 8. Gorillaz - Feel Good Inc (3:41) 9. Gökhan Kirdar - Etrans (4:34) 10. Gökhan Kirdar - Nayfly (4:22) 11. schock - führe meine hand (4:27) 12. Morcheeba - Everybody Loves A Loser (4:36) 13. Portishead - Mysterons (5:43) 14. Tricky - KEEP YOUR MOUTH SHUT (6:00) 15. Massive Attack - Light My Fire (Live) (3:14) 16. Red Snapper - Son Of Mook (Bnus) (5:57) 17. Smoke City - Remember This (3:53) 18. Tricky - BLACK COFFEE (4:49) 19. 300 - Tyler Bates - Fever dream (2:33) 20. Hayko Cepkin - Fırtınam (Live at Rock'n Coke '06) (4:11) 21. The Climb - perfectly nothing (3:44)
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 girdim biraz karışık takılıyorum kafama göre :) geçiş sıkıntısı olmasın sonradan.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 biri çok feci dinliyor, teşekkür ederim ona :p
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 stereophonics-superman incubus-dig john mayer-belief idlewild-no emotion beyonce ft şakirağa-beautiful liar chriss cornel-you know my name gorillaz- feel good inc sunrise avenue-fairy tale gone bad dave weckl-design stubble tuse-final countdown (cover) tv theme-transformers (heavy metal) deep purple-sometimes i feel like screaming deep purple-smoke on the water tv theme-gadget tv theme-heman taner-affetmedim kendimi evanescence-call me when you sober, lithium audioslave-show me how to live animal instinct dayanamadım kapanış; Oldies - Johnny B. Goode karışık gittik yine bu gece, elle yazdım parçaları typo ve unuttuklarım olduysa kusura bakmayın. dinleyen herkese teşekkür ederim umarım zevk almışınızdır. edit:bırakamıyorum radyoyu yardım :p [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 00:15 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 abi süper gidiyorsun bence devam et :9 ya da kariyerinintepesinde bırakabilirsin ama eline sağlık vallahi süper bir müzik zevki yaşadım şu kısa süre içinde
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 teşekkür ederim, lost izlemeyecek olsam devam ederdim. başka bir zamana artıkın.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 gimli, yakında senlen kapışabilecek kalitede blues saatleri ile gelicem kolla kendini.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bahar gelir farkedilmez olur insanlar gormeyince
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 daldım. istek var, blind in texas isterik :)
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 eline sağlık. dinlemeye de doyum olmuo valla :) texaz motley vıdı vıdı derken kitlendim kaldım.
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ok geliyo :) [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:35 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mr Big - Addicted to that rush plx Oy anam oy süpersin. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:37 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Can't stop loving you sadece best ofta vardı di mi?
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Yayından çıktım. Dinleyenlere teşekkürler. Çaldıklarım; [spo]Yngwie Malmsteen - Black Star Yngwie Malmsteen - You don't remember i'll never forget W.A.S.P. - Blind in texas AC/DC - Highway to Hell Mötley Crüe - Kickstart My Heart Whitesnake - Standing in the Shadow Cinderella - Gypsy Road Honeymoon suite - Burning in Love Skid Row - Psycho Love Twisted Sister - The Price Rainbow - Long live rock 'n roll Accept - Balls to the wall XYZ - Face Down the Gutter Europe - Rock The Night Savatage - Gutter Ballet Mr. Big - Addicted to that Rush Black Sabbath - Heaven and Hell Judas Priest - Breaking the Law Iron Maiden - Bring your daughter to the slaughter (live) Ronnie James Dio, Yngwie Malmsteen - Dream On Don Dokken - 1000 Miles Away Deep Purple - Burn Heart - Alone Kansas - Play the Game tonight Van Halen - I cant stop loving you David Lee Roth - Yankee Rose Motorhead - God Save The Queen Iron Maiden - The Trooper Michael Schenker Group - MSG – Anytime Danger Danger - Beat the Bullet ZZ Top - Viva Las Vegas Bon Jovi - Bad Medicine [/spo] Bidahaki Black'le long live rock 'n roll gününde görüşmek üzere :P [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 16:52 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 an itibariyle yoğun lake of tears istekleriyle yayına girdim.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ellerim titriyo çok heyecanlıyım ilk kez 3dinleyici gördüm allaaaam şükürler olsun bu günleri de gördüm !11!!!!
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yayınımız son şarkıda utanmadan kendi reklamımı yapmamla bitti.seyirci rekorum için teşekkürler.yayın 3 parça halinde gerçekleşti.önce lake of tears karışık.sorasında estatic fear.en son da aşağıdaki playlistle bitirdim.playlistin altındaki spoiler da yayın sırada msnde yaptığımız iğrençliklerden oluşuyor. [spo]1. O S I - The Thing that Never Was (17:22) 2. Opeth - Hope Leaves (6:12) 3. Green Carnation - The Burden is Mine... Alone (3:15) 4. Opeth - Soldier Of Fortune (3:28) 5. Camel - The Last Farewell (4:04) 6. Camel - Lady Fantasy (13:46) 7. Led Zeppelin - 07 - Stairway (10:55) 8. The Doors - Waiting For The Sun (3:59) 9. Slayer - Silent Scream (3:04)[/spo] [spo] °°§ilen† §¢ream°° says: sıkıntıdan senin türe girip çıkıom böle arada °°§ilen† §¢ream°° says: seyirciler bi kendine gelsin °°§ilen† §¢ream°° says: doomcu yayınlar başlıcak B|åCK?ãGGêR says: (gözünden yaş gelerek gülen smiley) °°§ilen† §¢ream°° says: eheh insanlar o smili gibi olcak hem ağlıcak hem mutlu olcak :P B|åCK?ãGGêR says: ehaaehhe °°§ilen† §¢ream°° says: bitmio şarkı °°§ilen† §¢ream°° says: kurudum kaldım B|åCK?ãGGêR says: ee stairway to heaven bu B|åCK?ãGGêR says: boru degıl :D °°§ilen† §¢ream°° says: ahahah B|åCK?ãGGêR says: tırman tırman B|åCK?ãGGêR says: bitmiyo B|åCK?ãGGêR says: adfdashdshdfgj °°§ilen† §¢ream°° says: öle valla °°§ilen† §¢ream°° says: yürüyen merdive istiyoz B@b !!111!!!! B|åCK?ãGGêR says: 35 yıl once o teknoloji yoktu :D °°§ilen† §¢ream°° says: kahrolsunlar[/spo] [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 23:26 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar