Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 vardı öyle bişi sanki eskiden radyo dinlerken yapıodum öle bişi sanki ben pati forumlarının bi köşesine nası yapıldığı sıkışmıştır kesin hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 hm antimatter forumlarımızda sanırsam linkler var özellikle son albüme benden duymuş olma illegale karşıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yayınıma 41inci şarkımda son veriyorum sanırsam heralde galiba :) kim olduğundan emin olmadığım dinleyecime de burdan el sallıyorum :) iyi sabahlar. playlisti de formalite icabı atayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 teşekkürler güzel şeyler çaldın valla zevkle dinledim. ha playlistide atarsan tam süper olur cidden. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 06:27 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 1. [Queen] - You Don't Fool Me (5:21) 2. Opeth - Soldier Of Fortune (3:28) 3. Bush - Letting the Cables Sleep (4:36) 4. Jay-Jay Johanson - Jay Jay Johanson - Alone Again (4:36) 5. talking heads - psycho killer (4:19) 6. Jeff Beck - I Just Want To Make Love To Yo (4:02) 7. Chris Issac - Wicked Games (4:05) 8. Santana - Put Your Lights On (Featuring Everlast) (4:45) 9. Wilson Pickett - Mustang Sally (3:05) 10. 300 - Tyler Bates - Fever dream (2:33) 11. Kesmeşeker - Ne Zaman Gitti Tren? (4:33) 12. Richard Cheese - What's My Age Again (1:23) 13. Richard Cheese - Smack My Bitch Up (3:00) 14. Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat (5:09) 15. Katatonia - 01 I Break (4:19) 16. Katatonia - Burn The Remembrance (5:24) 17. Katatonia - July (4:46) 18. Katatonia - Day (4:28) 19. Katatonia - Teargas (3:23) 20. Katatonia - 03 Deadhouse (4:34) 21. Deep Purple - Child In Time (12:17) 22. Antimatter - Leaving Eden (5:43) 23. Antimatter - The Freak Show (5:10) 24. Katatonia - Tonight's Music (4:20) 25. Camel - Lady Fantasy (13:46) 26. Camel - You Are The One (5:21) 27. Camel - Drafted (4:01) 28. Thom Yorke - Harrowdown Hill (4:36) 29. Four Tet - My angel rocks back and forth (5:07) 30. Pearl Jam - Black (5:44) 31. Antimatter - Mr White (4:08) 32. Antimatter - Line Of Fire (6:28) 33. Moby - Why Does My Heart Feel So Bad (4:24) 34. Gökhan Kirdar - Nayfly (4:22) 35. Gökhan Kirdar - Bağlaya (3:52) 36. Radiohead - Exit Music (For Film) (4:24) 37. Lou Reed & The Velvet Underground - Perfect Day (3:45) 38. Yanni - Last of the Mohicans Theme (3:59) 39. Velvet Revolver - Money (5:41) 40. The Doors - We Could Be So Good Together (2:22) 41. oasis - Snatch Soundtrack - 18 - Oasis - Fucking in the Bushes (3:21) 42. 14. Friday I'm In Love (3:35) 43 'de Pink Floyd-Hey You oldu.evet playlist dışardan bakınca belki şekilsiz oldu alakasız gözükebilir ama sanırsam eğlendik ben anlık seçen bi bünyeyim eğlendim kendimce black ve cenx dinleyicilerim de eğlendiyse ne ala :) bir başka programa gene bekleris efenim. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 06:37 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 valla böyle güzel seçimler yaptıın sürece ister o anda ister 1 hafta oncesinden hazıorla başımızın üzerinde yerin var asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 girdim yayina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 e kımse yook jazz istiyorus downtempo istiyorus chill out da olur böle sakin sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 gelin fener macina kadar bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 mac oncesi moduna girelim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 adam bjk marşı çalıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 inonu stadina baglanti kuruyoruz, 3 dk sonra tekrar baglanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 aha plak takıldı =) edit: benden kaynaklı bir sorun da olabilir plak takılması. şöyle ki: forum.paticik.com/radyo adresine girdiğimde media player eklentisi bir türlü çalışamadı. (halbuki geçen gün düzgün çalışıyordu) bir anlam veremedim kurcalarken paticik radyo on-off tuşuna basınca listen.pls dosyasını winamp ile açmak isteyip istemediğimi sordu. ben de evet dedim, madem winamp diyorsun canın sağolsun dedim. ve de şıp diye müzik çalmaya başladı - üstte bahsi geçen beşiktaş marşı. fakat asıl sorun buradan sonra. şarkı bir şekilde tekrar etmeye başladı kendini. 2 kere 3 kere 4 kere diledim, sonra ne oluyor böyle yahu deyip radyo sayfasını yeniledim. bir de baktım ki ohoooo bambaşka şarkılara geçmişiz. winamp yenileyip duruyormuş aynı şarkıyı meğersem yok yere. bu neden olabilir? [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:09 tarihinde, THiM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 istiklal marsimizin ardindan maca basliyoruz, iki takima da basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 kimse yayında yok ben amorphisle giriyorum çıkıcaım yer belirsiz iyi seyirler :) edit : yalan attım çıkcaım yer belirsiz deil okadar.şuana kadarki durum amorphis-in flames-opeth şeklinde oldu heran dark tranquility at the gates de sıkıştırabilirim araya ;) [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 00:48 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Yarım saatlik fantastik bir yayın yapıcam efenm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 geliyorum efenm :) Edit : Ulan fantastik diyince şöyle power/viking/folk metal havası sandım :) Jamiroquai :) olsun. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 18:55 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Fantastikliği, çalan parçaların alakasızlığı ve random olarak çalacak olmalarından kaynaklanıyo. Aha bak Led Zeppelin çıktı Jamiroquai'ın ardından =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yayına girip takılaceim belki sabaha kadar. özel mesajları belki sık takip edemem dolayisiyle msnimi veriyorum ki yayından kovmak isteyen ulaşsın :) [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 niha gimli yayındaymış. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:25 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hafif huzurlu bayan vokal saati. 45 dakka sürecek. 15 dakka kaldı Çaldığım parçalar: Abstract - All i need Abstract - Another day Nouvelle Vague - Too drunk to fuck Rosalia de Souza - Saudosismo Norah Jones - I've got to see you again Çalacaklarım: Beady Belle - Pantile Abstract - Twenty Something Aziza Mustafa Zadeh - Take Five Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 eline sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 eline sağlık gimli çok güzel geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yayınımız kısa süreli patlama yaşadı elektrik kesintisi ve efsane güç kaynağımızın ondan önce patlamasıyla :) zor şartlar altında yayınımız devam ediyor şuraya playlisti de sıkıştıralım lazım olur :=) http://rapidshare.com/files/28080417/WHT6A.tmp.html [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:45 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 birazdan teknik aksaklıklarla dolu bu yayınıma son vereceğim playlistide atarım bitince.sessiz dinleyime ve cenxe teşekkür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar