Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hem weplada hemde pati serverında oynamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyle birşey mümkünmü,
genelde weplada oynuyorum lag olmuyor diye, pati serverındada oynamak isterim fakat oynıyan az kişi var sanırım, bu yüzden 2 sindede oynayabilme opsyonum olsun istiyorum bunu yapmak mümkünmüdür?
Mesaj tarihi:
bide masaüstünde her server için ayrı regmi koyacaksınız :)
bu arada gateway editor tarzı birşey vardı ama onla eklediğimde hiçbirservera girememiştim ben önceden söyliyeyim dedim :)
Mesaj tarihi:
wepla dolandırıcı yav konturumu -12 ye kadar indirdi birde ustune annemin telefonuyla uye olmaya calıstım gene olmadı yetkililere ozel attım yok tınlamadılar bile hic bos yere o kadar param gitti
Mesaj tarihi:
birincisi senin kontürün zaten -10 da olmasın. sanki 100 kontürün warmış ve -12 ye kadar aldı gibi bahsediyorsun. ikincisi mailine gelen kodu mesaj da yanlış yazmışsındır yada mesajı gönderdiğin gibi açılmasını bekliyorsun ama bi kaç gün bekliyeceksin. ayrıca söyleyim orada finger olayı war yeni bir oyuncu olarak giriyorsan pro oyunların hiç birine almazlar seni. kendini kanıtlaman lazım iyi bir oyuncuysan
Mesaj tarihi:
bu olayın battle.net versiyonunu arıyorum bende :D patinin reg dosyasını çalıştırınca battle.net'in EU serverı gidio sadece pati kalıo, e malum her seferinde de yeterli insan olmuyo pati serverında, o yuzden baştan yuklemem gerekiyo setup fln filan işte, anladınız siz.
weplada ki gibi hemen değiştrme şansımız var mı battle.net için?

ps: wepla acc. yok, almayı da düşünmüorum =)
Mesaj tarihi:
@Gift15h
25 kontürüm vardı -12 ye indi bu bir
ikinciside 3 kez denedim baktım ölçtüm hic bir yanlışlık yok foruma baktım benim gibi başkalarıda varmış yani benden kaynaklanan bişey yok
Mesaj tarihi:
peki hem orjinal serverlarda hem eurobattle.net / patide oynamak mumkunmu ? arada bi patch farki var evet de bunu halletmenin bi yolu varmi orjinal oyun var arkadaslarla eurobattleda oynicaz diye orjinal serverlara giremiyoz
  • Yeni Oluştur...