Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: gelin bornovaya otantikte nargile içeriz. konağın nargilesinden güzel valla. kesinlikle katılıyorum.zaten haftada 1 mutlaka gidiyoruz sırf nargile dalgasına.maksat bulu$mak ama amaç nargile heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Zaten bu hafta yalan oldu, yer zaman bile belirleyemeden hem de. Aslinda olsa da bulusma gelemiyecektim, hastalik filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 valla biri çıkıp şurdayız gelin demediği sürece olmaz bu iş diyorum dinletemiyorum ula askerden geldik 2 sene olcak bi yüzünüzü göremedik yaa ne buluşamazmı izmirli patileriz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 mitingde buluşalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 muğladan geldıgım zaman büyük bi bulusma yapalım içkiler benden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar