Anason Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 selamlar.bloodmoon daki werewolf yani kurtadam questlerini sonuncusuna geldim.içerde karışık yapıtlı bir oda var,caius ve kurtadamların bulunduğu.herneyse caius u ve kurtadamları öldürdüm.yukarı bir yere çıkmam gerekiyor ama çıkamıyorum.yolunu veya o yerin girişini bilen,tarif eden olursa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 buldum ama werewolf questini sonuna yakışmamış bence o odalar.duvarların içine giriyorsun,zıplayamıyorsun bazen takılıyorsun filan.ayıp etmiş bethesda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 *! morrowind kötüdür mode on* oyun o kadar kötü ki kimse oynamıo, yorum yapmıo[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 *arcane kovalama mode on* arcane git isine ya, pist, hade[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ahahah[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar