mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ahmet Kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sabahat Akkiraz, yurtdışında Türkiye'dekinden daha meşhur. Hatta, İtalya'da doğmuş olsa dünyanın en iyi bişeyi(??unuttum neyi olacağını :P ??) olurdu diye bir yorum var hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 grup çığ diyorum.buyrun izleyin diyorum. "http://www.youtube.com/v/SxBgCHvIkfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu elemanlar ankara-sakarya da bi barda çıkıyo aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ahmet Kaya Kardeş Türküler Zülfü Selda Bağcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 En iyilerden biri atlanmış sanki :) Kubat var yau.Sonra Gülay var,Ayşen var.Handan Aydında süperdir buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar