calimero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 selamlar... ya bi yerde bi video izlemiştim. komedyenin teki (ya da değildir bilmiyorum) star wars filminin premieri miydiii, ya da star wars oyuncaklarının satılmaya başlandığı gün müydü neydi sağda solda ellerinde lightsaberlar, üzerlerinde jedi kıyafetleri, ya da ne bileyim fntastik karakterlerin kostümleri olan tiplerle dalga geçiyodu. adamın elinde bi çorap vardı sanırım adam sözde çorabı konuşturuyo, çorap dalga geçiyo bunlarla fln felaket komik bişeydi. detayları hatırlayamadığım için bulamadım bi daha. hatırlayanınız var mı bu videoyu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bu adam bi stand-up show a çıkmıştı galiba star wars la dalga geçtiği bi şarkısı vardı flan chew gibi konuşuyodu arada (aynı adamdı galiba tam hatırlayamıyorum bendebaya eski olay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 triumph the insult comic dog ayrica olay zaten kukla, oyle elime gecirdim felan filan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 eyvallah baba çok saolasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 benim bahsetiğim hangisi o zamn ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Weird Al Yankovic olabilir mi senin dediğin ulfang? Dediğin şovu izlemedim ama şarkıları var Star Wars üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 niye dalga geçiyormuş peki sw ile derdi neymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ya ne dalga geçmesi basbaya aşağalio orda insanları :) hayır bi de kamera önünde okadar laf sokuo adamlara adamlar birşey diyemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bende star wars fanıyım ama orada dalga geçtiği insanlarda cidden çok tırttı yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Triumph Darth Vader kostümlü birine sürtünüp "I'm your father" dediği bölümde kopmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar