Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Aktif manyetik takmak için gitarı oymak gerekir ama. Böyle bir alet kesilip biçilirse olmaz. Ayrıca ben de sevdim gitarımı çaldıkça. Turkrock'a bakarsan satabileceğin birini rahat bulursun ama, orada iyi ibanez kitlesi var. Bu da ibanezin ilk original gitarlarından - kesin isteyen çıkar(tabii baktın da bulamadıysan bilemem). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 sb70 hakkında neler biliyosun hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 70lerin rock müziğine ya da jazz'a daha uygun diye biliyorum ben. Yaklaşık 300 tane yaptılar bunlardan. Harmonic Design P-90'ın kopyası Super70 manyetikleri var (sonradan Gibson dava açtı, kaybettiler - artık üretilmiyorlar). Seymour Duncan SH-1/SH-55 ya da EMG 85/89 ile değiştirilirlerse iyi iş yapar diye düşünüyorum ama EMGler için gitarı kesmek lazım o da pek iyi olmaz işte. EMG istediğimden almıyorum yani ben. 900$ eder mi bu haliyle bilmiyorum, çünkü manyetiklerinin değişmesi lazım. edit: upgrade edilmişse Super70 yerine Super90 takılmış olabilir. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 12:41 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tamamdır ekledm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ap fiyat 1300 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 baya acilmis harbiden:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 guzel gitar-keske 22perde olaymıs. iyi satıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Vay, güzel gitarmış yahu. Ağacı nedir acaba bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben de çok güzel diyip almadan çıkıcam evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 harbi lan. HŞŞ BAKMAK PARAYLA OLUM BU NE LAN EKMAK BANIP CIKIYOSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar