by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 eet sayın abilerim ablalarım kardeşlerim sayın pati üyeleri bunun marifet olup olmadıgı hakkında yorumlarınızı + bana tavsiyelerinizi rica ediyorum.. ikisinide sevmiyorum gıcıklıgına cıkıyorum eskisini untmak için cıkıyorum diyebilirim kısaca saygılar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Pek hoş değil. Onaylanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Marifet değil, ama benim bile yapmışlığım vardır. Cep telefonunu ellerine bırakmazsan sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 genelde 16-17 yaşında yapılıo bu tarz şeyler. ama kişiliksizlik bence. o kızlarda insan,ilerde bi kız sana böyle bişey yapsa ne hissedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ben pişman oldum mesela yaptığıma, yapma bence. Daha iyi. Seç birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 marifet değil, bazı çevreler ego tatmini diyebilir. Ayrıca şimdi çok tepki alcaksın. millet bizde bir tane yok elin herifi iki ane idare ediyor der dalar. şaka bir yana kızların gururunu incitebilirsin. sen onları sevmiyor olabilirsin ama belki onlar sana karşı bir duygu besliyordur. bu yüzden onları üzme ortamı germe derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yapma yaptırma. marifet değil düpedüz eşekliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 şimdi gidip 2. hattı alıyosun tabi bi arkadaşından da kullanmadıgı bi cebi varsa onu da ödünç alıyosun, temas sırasında pek sert davranmamalarını rica ediyosun ki iz kalmasın... sokakta elele dolaşmıyosun " sevmem ben oyle elele gezmeyi" filan diosun ki goren olursa hemen yalan at. bu arada tasvip edilmiyosun , ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yapma arkadasim, lise kafamla yaptim, bi marifet de degil bi bok gibiymis geliyo o zaman adama da; 1- elinde patliyor 2 kiz da giriyor. 2- insanligini kazaninca vicdan azabi cekiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Laraken'a katılıyorum... kişilik bozukluğu kişiliğini oturtamamış insanlar yapiyor bu tür şeyleri genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 oha 2sn de 2kişi mesaj atmış kutluyoruz onları da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 2 sinden birine aşık degisen kaybedince hayatında bişi degişmicekse sorun degil kafana göre takılıosan öle istiosan 10 kızı idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 "2 kişiye birden aynı anda aşığım ben" diyen adam yalan söylüyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hani birinden birinde "ciddiyim" ben diyorsa bu kişiş, karakter bozukluğu vardır. ne istediğini bilmiyordur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ikiside beni seviyor peki ikisinden nasıl ayrılcam bu sorun var :( şahsen acıyorum yüzüne baktıgımda dolasırken yani yalan söylüyorum acık acık içim el vermiyor ama yapıyorum yinede.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bi kizin seninle aynı duygulari tasiyarak, seni ve bi başka erkegi idare etmesini düşün, eger "okeey okeey noo problem relaaks meaan" diye biliyosan, yap. diyemiyosan otur düşün. hiç kimse bu yaptigini hak etmiyor cünkü, insanlari kendi cikarlarin için kullanmak cok ayip bişeydir. birini unutmak için 1 kişi ile cikmak bile, karsindaki kişinin duygulariyla oynamak olurken, sen 2 kişi ile cikiyosun bu "oha hayvan"a giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Sonra naptım lan seviyodum diyip kulu köpee olursan tabi benim gibi o zaman tam öldürmeliksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Böyle insanlarla hemcins olduğumdan ötürü iğreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 İnsan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Aferin iyi halt yiyorsun..(Dürüst olmak zorundaydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yawaş yawaş ayar verin yahu başım döndü.. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ey "ota" can veren Allah'ım,yaratıyorsun bir de takip et.. umarım kızlardan birisinin abisi,yada çok güvenebileceği bir erkek arkadaşı vardırda seni sokakta bir köşeye yığar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Adamın bu kadar üerine gitmeyin ya, yapıcı olmaya çalışın yıkıcı değil. Herkes hata yapar, siz hiç mi hayvanlık yapmadınız yani? bu yoldan döndürmeye çalışacağınıza ayar veriyorsunuz. Adamı yazdığına pişman edeceksiniz be. Yazmasaydı da devam etseydi daha mı iyiydi? Bakın en azından adam farkında da görüşlerinizi tavsiyelerinizi istemiş. Verin ona istediğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ben de her insanın "insan" olduğu gerçeğini dikkate alarak yorum yapmaya çalışıyorum, anlattığı-yaptığı şey ne denli pislikçe olursa olsun. Ama sevgi gibi, aşk gibi, dostluk gibi, arkadaşlık gibi; artık en sıkı sarılmamız gereken bir zamanda böylesine ahlak dışı, insanlık dışı, onur dışı davranışlara asla prim veremiyorum. O da benim zayıflığım olsun, böyle adamlarla asla işim olmaz benim öyle de kalın kafalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 aziz dostum said: Ama sevgi gibi, aşk gibi, dostluk gibi, arkadaşlık gibi; artık en sıkı sarılmamız gereken bir zamanda böylesine ahlak dışı, insanlık dışı, onur dışı davranışlara asla prim veremiyorum. O da benim zayıflığım olsun, böyle adamlarla asla işim olmaz benim öyle de kalın kafalıyım. noktayı koymuş ötesinde hiç bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar