Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kız birden idare...

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

marifet değil, bazı çevreler ego tatmini diyebilir. Ayrıca şimdi çok tepki alcaksın. millet bizde bir tane yok elin herifi iki ane idare ediyor der dalar.

şaka bir yana kızların gururunu incitebilirsin. sen onları sevmiyor olabilirsin ama belki onlar sana karşı bir duygu besliyordur. bu yüzden onları üzme ortamı germe derim.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi gidip 2. hattı alıyosun tabi bi arkadaşından da kullanmadıgı bi cebi varsa onu da ödünç alıyosun, temas sırasında pek sert davranmamalarını rica ediyosun ki iz kalmasın... sokakta elele dolaşmıyosun " sevmem ben oyle elele gezmeyi" filan diosun ki goren olursa hemen yalan at.

bu arada tasvip edilmiyosun , ayıp ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

bi kizin seninle aynı duygulari tasiyarak, seni ve bi başka erkegi idare etmesini düşün, eger "okeey okeey noo problem relaaks meaan" diye biliyosan, yap.
diyemiyosan otur düşün.

hiç kimse bu yaptigini hak etmiyor cünkü, insanlari kendi cikarlarin için kullanmak cok ayip bişeydir. birini unutmak için 1 kişi ile cikmak bile, karsindaki kişinin duygulariyla oynamak olurken, sen 2 kişi ile cikiyosun bu "oha hayvan"a giriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın bu kadar üerine gitmeyin ya, yapıcı olmaya çalışın yıkıcı değil. Herkes hata yapar, siz hiç mi hayvanlık yapmadınız yani? bu yoldan döndürmeye çalışacağınıza ayar veriyorsunuz. Adamı yazdığına pişman edeceksiniz be. Yazmasaydı da devam etseydi daha mı iyiydi? Bakın en azından adam farkında da görüşlerinizi tavsiyelerinizi istemiş. Verin ona istediğini..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de her insanın "insan" olduğu gerçeğini dikkate alarak yorum yapmaya çalışıyorum, anlattığı-yaptığı şey ne denli pislikçe olursa olsun.

Ama sevgi gibi, aşk gibi, dostluk gibi, arkadaşlık gibi; artık en sıkı sarılmamız gereken bir zamanda böylesine ahlak dışı, insanlık dışı, onur dışı davranışlara asla prim veremiyorum. O da benim zayıflığım olsun, böyle adamlarla asla işim olmaz benim öyle de kalın kafalıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

aziz dostum
said:
Ama sevgi gibi, aşk gibi, dostluk gibi, arkadaşlık gibi; artık en sıkı sarılmamız gereken bir zamanda böylesine ahlak dışı, insanlık dışı, onur dışı davranışlara asla prim veremiyorum. O da benim zayıflığım olsun, böyle adamlarla asla işim olmaz benim öyle de kalın kafalıyım.

noktayı koymuş ötesinde hiç bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...