Pyro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 geçenlerde bir arkada$ım yardım istedi de; $imdi elimizde www.hedehöde.com diye domain var.fptsi falan her$eyi elimizde.bu hedehöde.com adresine ait mail almak istiyor arkada$. xxx@hedehöde.com diye yani.sanırım bir$eyler kurmak gerekiyormu$,en azından bana böyle söylemi$ti birkaç ki$i ama tam açıklayan çıkmadı.neler yapmak lazım bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 var ama sölemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Hosting alması gerekli. Hosting'in pop3 desteği olması gerekli. edit: abardım [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 01:57 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 anlaşılan hostinginiz de var. servis sağlayıcınızın attığı maile bakın. muhtemelen orada gerekli bilgiler vardır. yoksa da bir mail atın, yardımcı olurlar. bilginiz olsun, bazı firmalar ekstra ücret istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bazı firmalar değil genelde hepsi ekstra ücret istiyorlar.Ama ücret o kadar da abartı bir şey olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar