eldar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 smartların cabriole ve coupeleri cıkmıs galiba fiyatı nedir performansı nasıldır bileniniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 60hp diye biliyorum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ah bı bılsem cıktıgını bıle senden duydum[hline]| Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Çok ilginç araçlar smart a benzemiyo ortaköydeki f&B de gördüm geçen gün coupe de wardı cabrio da ama smart gibi değildi bune ya dedim ark söledi "smaaart"[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 flash la çok güzel bir tanıtım sitesi hazirlamışlar bakmanızı tavsiye ederim.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 o sitedeki degil ya smart roadster mıs biri oburu de cabrioledir herhalde f&b getirmis hakkaten ben de gordum ikisi de alcak yuksek degil normal smart gibi ve hos gozukuyolar [Bu mesaj eldar tarafından 16 September 2003 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Evet smart ın coupe sini italyada görmüştüm gerçekten cok hoşş bir araba 2 kişil olmasa alacağım ilk araba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar