Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost Room

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

• 11 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
ben 6 bölüm izledim dogrumu yanlıs mı bilmiyorum.

spoyl

şimdi olay neymiş oda ve objeler nasıl meydana gelmiş, sebepler falan hiç bi bok anlamadım sadece adam kızını kurtardı sonra bitti. öbürü kendini prophet ilan etti o ne oldu işte leyjon da herkes öldümü hiç bişeyi açıklmadan bitirmişler yeaa.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
bence gayet güzel bir dizi. 4 yıl içinde 2 defa izledim. her birinde aynı zevki aldım. sonunun direkt açıklanmaması da bana göre iyi birşey. dizinin gerçekçiliğini arttırmış. açıklanıcak hiçbirşey yok çünkü.

en nihayetinde dizide zaten yeterinde açıklama yapılıyor. eşyalar kimden gelmiş biliyoruz. nezaman ve nasıl oluşmuş biliyoruz. bir tek neden oluşmuş ve bunu sağlayan mistik gücün açıklaması nedir onu bilmiyoruz. ona da gerek yok. tanrıyı anlatn bir film olsaydı, tanrıyı neden göstermediler olmadı şimdi denilemezdi. bu da ona benzer bişi bence. bi oda var, bi de eşyalar. özellikleri de şunlar. falan filan. en güzeli..

ha zaten dizinin sonunu hertürlü yeni bölümler çekilebilecek şekilde tümden açık bıraktılar. anahtar mevzusu olsun, kızın babası mevzusu olsun. mini diziydi zaten, mini dizi olarak kaldı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...