Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 - What does the gun do? - It shoots bullets really fast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ya bu dizi 3 bölüm mü dört mü daha fazla mı yoksa? Bende 90ar dakkalık 3 bölümünün dvdsi var da. Tamamı diyolar ama bazı yerlerde dha fazla bölüm var gibi okudum. İzlersem içimde kalır şimdi emin olamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 3 bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Oh sağol penth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dün star tv de kayıp oda diye gösterdiler.ilk yarısıydı sanırsam.diğer yarısınıda haftaya salı gösterceklermiş ama ben indirip izlemeyi düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ben 6 bölüm izledim dogrumu yanlıs mı bilmiyorum. spoyl şimdi olay neymiş oda ve objeler nasıl meydana gelmiş, sebepler falan hiç bi bok anlamadım sadece adam kızını kurtardı sonra bitti. öbürü kendini prophet ilan etti o ne oldu işte leyjon da herkes öldümü hiç bişeyi açıklmadan bitirmişler yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 E tamam işte açık son. Harcanmış dizi, mükemmel birkaç sezon çıkartaiblecek konuya konsepte sahip ama harcamışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yazık etmişler güzelim konuya,13 bölümlük dizi yapsalarmış süper olcakmış,demin son bölümü izledim,böyle bitmemeliydi dedim,biz mi çeksek acaba devamını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bence daha iyi böyle uzatıp suyunu çıkartmaktansa düşündürücü, merak ettirici bir sonla kısa bir koşu. Oh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Oda nasıl bir olay sonucu oluştu,eşyalar kaç tane ve nasıl özellikleri var,nette yokmu bilgileri acaip merak ediyorum uykularım kaçıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 lan sabaha kadar oturdum izledim uyumadım şunun için, nası bi finaldi öyle, hiç bişey açıklanmadı yarısı havada kaldı olayların :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bence gayet güzel bir dizi. 4 yıl içinde 2 defa izledim. her birinde aynı zevki aldım. sonunun direkt açıklanmaması da bana göre iyi birşey. dizinin gerçekçiliğini arttırmış. açıklanıcak hiçbirşey yok çünkü. en nihayetinde dizide zaten yeterinde açıklama yapılıyor. eşyalar kimden gelmiş biliyoruz. nezaman ve nasıl oluşmuş biliyoruz. bir tek neden oluşmuş ve bunu sağlayan mistik gücün açıklaması nedir onu bilmiyoruz. ona da gerek yok. tanrıyı anlatn bir film olsaydı, tanrıyı neden göstermediler olmadı şimdi denilemezdi. bu da ona benzer bişi bence. bi oda var, bi de eşyalar. özellikleri de şunlar. falan filan. en güzeli.. ha zaten dizinin sonunu hertürlü yeni bölümler çekilebilecek şekilde tümden açık bıraktılar. anahtar mevzusu olsun, kızın babası mevzusu olsun. mini diziydi zaten, mini dizi olarak kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sonu daha iyi baglayabilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar