joshua Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben karakter gelistiremiyorum boyle bi ozurlulugum var hem vaktim asari olmuyor haftasonlari oynuyorum haftasonlarida 1-3 level atlayabiliyorum boyle adamlar varmis galiba para veriyomusun sana 1 haftada level 70 bilmemkac gold tier set yapiyomus biliyonus mu bole yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Tier set yapmıyorlar ama 70 karakter ve para istersen hepsine ödemen gereken tutarı hesaplarlar. Ben önermiyorum hem çok pahalılar hemde karakteri bilmeden oynayacaksın ki ilk sıralar çok zorluk çekersin. bir kaç site buldum ama kısa sürede yapmıyorlar ve çok pahalılar google'da ara çıkıyor karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben boyle bi yöntemi tasvif etmiyorum oynadığın charla birlikte aynı zamanda kendinide geliştiriyorsun skill ve abilytileri nerde nezaman kullanmayı bilmen çok önemli zaten char kasmak için acele etmene gerek yok oyun surekli farklı yönde değişiyor bu yüzden insanlar sürekli yeni charlar kasıyor şuanda oyuna başlayan bi insan 2 yıl once başlayan insandan daha karlı vakit ve değişiklikler yönünden günde 1 saat kendin oynasan bile 70 level olabilme amacın 70 level olduktan sonraki amaçlarından çok daha zevklidir level kasarken farklı ortamlara girmen o atmosferi o dokuyu yaşaman hazır char almaktan daha iyidir hazır char alan arkadaşlarımın çoğu şuanda oynamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 mesela sanki param bosa gidiyor gibime geliyor bugun okula gitmedim ama okuldan geldikten sonra 1-2 saat oynuyorum 1-2 level atliyorum oyuna pazar gunu basladim daha 8 oldum yani insalara bakiyorum 1 haftada baya ilerliyorlar sanki param bosami gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 eğlenmiyorsan boşa gidiyor eğleniyorsan neden boşa gitsin amaç karakter kasmak mı hammallık edip yoksa eğlenmek mi onun cevabını vermen lazım.hayır ben de zamanında çinli gibi kastım 2haftada 60 oldum ama sora 1ay elimi sürmedim hiç de eğlenmedim sonrada yavaş yavaş kasıp etrafı tanıdım falan kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Şöyle söyliyim karakterini 70 yapmak için cebşnden en az 500$ çıkacak ki değmez. Kendin yaparsan hem zevk alırsın hemde karakterini daha iyi tanırsın. Düşük levellerdeki bir çok quest eğlenceli geliyor yeni yerleri keşfetmek. Mesela Ashanvale deki Demonların orada Grom'un mezarını ilk keşfettiğim zamanı hatırlıyorumda sanki büyülenmiş gibiydim :) bu gibi şeyler oyuna ayrı zevk verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 azar azar kas zevkini cikara cikara ayrica az oyandigin icin sehirlerde veya innlerde oyudnan cikarsan alicagin rested bonusu ile 1.5 level kadar 2 kati XP kazaniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Şimdi power levelling yapan türklerde var , o sitelerden çok daha ucuza, özelden istersen site ismi verebilirim :) hem paran yabancıya gitmemiş olur , ama en doğrusu ve güzeli yavaşta olsa kendin kasmandır..Characterini çok daha iyi tanırsın, kendini baya geliştirirsin ,ileride de bunun faydasını yeterince görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 oyundan zevk almak istiyosan kendin kasacaksın ayrıca bu süre içinde oyunu ögreniyosun, arkadaslar ediniyosun, karakterini tanıyosun. yani kendin kasarsan cok daha faydalı olacaktır yoksa direk level 70 bir char ile azeroth'u hiç bilmeden yaşarsan pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 gelisirken sadece oyundaki özellikleri değil etrafındaki insanlarıda öğreneceksin.kimini tanıyıp bir daha onunla iş yapmayacaksın,kimiyle çok yakın dost olacaksın instancelarda birbirinizi kollayacaksınız vs.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ulan hepiniz aynı şeyleri söylemişsiniz.hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sana söylicek bişey bırakmadık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 aynen :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar