Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küfür Etmek..

tellos

Öne çıkan mesajlar

gunluk hayatımda cok fazla küfür ediyorum, yani elimde olmadan kaçiveriyo işte oyle
ayrıca bişeleri anlatmak için, yani sadece sinirlendiğimde değil, hiç bi gram utanma olmadan soyluyorum.( cok da s.. d.. ma diyorum mesela, cok da umrumda demek yerine) farkettigim uzre bunlar erkek arkadaslarim tarafından bile edilmeyen ve garip karşilanan laflar.
soyle bi durum olustu ama, artik beni hatundan saymıyorlar. eger masada bi baska bağyan varsa küfür edilmiyor, ben varsam hiç sallamayıp dümdüz gidiyorlar heh

encok "vay ake" diyorum, geyik onun da amaci.
sinirlendiğim zaman zaten durmam mümkünsüz.
Sosyal ağlarda paylaş

.................................................................................................. . .: .. . . . .. . ::::::: . .. . .. ..................................................................................................................................... . .: .. . . . .. . ::::::: . .. . .. ..................................................................................................................................... . .: .. . . . .. . ::::::: . .. . .. ................................... :::.... . ... .. . . . . . .:. . . .. ., ;: :;;: . ., ,. ., , ::. . ... . ... . . .. . ,. .., . . . .. . . . ., , , ,.;;, ., . . . . ;., ,. ,. . .. .. : ................. yani
Sosyal ağlarda paylaş

Espri amaclı cok basit kufurler kullanabılırım onun dısında agır kufurlerı hıc ama hıc kullanmam..soyleyecek bırseyı olmayan adam kufur eder derler gayet dogrudur...tek kufur ettıgım zaman..kavgaya gırmeden 5 sanıye once cok zekıce hazırlanmıs ınsan psıkolojısıne zarar verıcek dehada kufurler edıp adamın hem ruhunu hem fızıgını komaya sokmak uzere oldugum zamandır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
soyleyecek bırseyı olmayan adam kufur eder derler gayet dogrudur.

bence değildir.
yani küfür ayrı bişey, bi nevi rahatlama yolu.
kavgaya girmek demişsin, bahsettigin fiziksel, yumruklarin konustugu kavga ise, benim de bu konudaki düşüncem, beynini kullanmasini bilmeyen insan yumruklarini kullanır, olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Küfürler sadece birşeyleri anlatmak için kullandığımız kelimeler. Kelimeler olmadan anlatım olmaz. Küfürler de dilin parçası.

ör1: Kendini para karşığı pazarlayan bayan

Bunu böyle demezsin tabii. Anlamları kötü olan kelimelerin kullanımı terbiyesizce oluyor sorun bu.

Yumruk da benzer bir mevzu. Beynini kullanmak istemediğinde değil yumruk atmak istediğinde yumruk atarsın.

ör2: İlk örnekteki bayan meğer bayan değilmiş. Olaylar gelişir...

Son söz: herşeyin bir kullanım yeri vardır, öyle olmasa o şeyler ortaya çıkmazdı. Önemli olan ise sadece gerektiği yerde kullanmak.
Sosyal ağlarda paylaş

küfür kombolarımın fan club'ını kurdu arkadaşlar.

normal bir muhabbette,samimi insanlar varsa çevremde küfürlü konuşurum,alışkanlıktır,kötü bi şey,ama .ok .kimde. =)

çok sinirlendiğim zaman şuursuz küfür ederim,ne dediğimi bilmem,ama gıcık olunca harika kombalarım vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

coğrafya - biyoloji ve tarih derslerinden sonraki tenefüslerde bolca kullanırım.
ya da kelimelerim hep küfür olur.
o 3 ders ve hocaları aklıma geldikçe 5dk boyunca aralıksız küfür kombosu çekerim.
zevkli de oluyop.
böyle tüküre tüküre orr...pu çocuu demek.gerçi daha ötesine de geçiyom ama kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...