forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 şu 80-90 ların şarkılarını dinleyince aklıma geldi, bu olayı anlatmak ama mantık aramayın geçen gün düşmüştüm, bildiğin düşmek, yolu kısaltmak için engebeli araziye girip, takılıp düşmek düşünce ne olur el kol yaralanır, öle de oldu, sınav vardı, selpak filan yarayı sarıp girdim, kağıda biraz kan bıraktım, yüksek not versin diye hoca, vermedi herneyse ama çocukken düşmek böle deildi, yokuş aşağı koşarken, dengeyi kaybedip kayıp, avucun içini komple parçalardık baya acırdı, eve gitmekle eğlenceye devam etmek arasında kalıp mal gibi sokakta takıldırdım, e ne yapcaksın ilk hareket eline tükürmek, bütün ağrı sızı giderdi, şanslıysam elimi yıkayacak su bulurdum filan şimdi ölemi tuvalette sıvı sabunla temizledim hiç bişey ifade etmedi, su bulamadık diyelim yeşillik, ağaç yaprağı bişey bulur sarardım, oğğ super hem mikropları iyleştiriyor hem de yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyor pek şukela, ama şimdi acıya tolerans gösteriyorsun, zaten ağlayamıyorsun, düşmeyi de öğrenmişsin çoktan daha az hasarla kurtuluyon, acıdan zevk alamıyosun yani nerde arkadaşların seni yerden kaldırması, yüzlerine bakıp ağlayıp, sulugöz olmak, sulugöz sakız çiğnemek sonra o yaranın acısı sonradan çıkardı, bir hafta tam performans oyun oynanmazdı sokakta, arada hafif sızlaması filan zevkliydi bence ya acıdan zevk almak şimdi bunlar yok, kaza iyi bişey deil, zevk almaya çalışamk saçmalık, hakkatende öle, bela bulmaya gerek yok boşuna, kaza, kötü bişey olmuyrsa şükretmek en güzeli herneyse bu da böle bir anımdı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya yapma her böyle şeyi okudugumda tribe baglanıyorm Selami şahin özledim dinlemeye başlıyorm yapmaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben kucukken hic dusmedim, 3 tekerlekli bisikletle merdivenlerden bile indim de dusmedim ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dusmez kalkmaz bir allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bisikletle artislik yaparken düşüp merdivenin kenarına dizimin o ortasındaki kemii carpıp patlatmıstım dizimi.degil yerden kaldıran vay hayvan dizini parcaladı falan demislerdi. yere düsene gülerdik bide cocuk en cok kime sinirlendiyse o agrıyla saldırırdı falan. [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 21:06 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ehe benim hala her yerimde nal kadar yara izleri var :) insan eline şemsiye alıp 3-4 metre duvardan atlayan, dikenli teli durdurucu bir şey olarak görmeyen, koşan, dövüşen, uzun lafın kısası sokakta büyüyen bir çocuk olunca, oluyo böyle şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben bisikletle uçtuydum düşmeye giriyosa ama giriyo.tuzlu su diye denize girmeye korkmuştum.çok pis uçtuydum o hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bana kamyon çarpmıştı bebekkene,zevk almamıştım,libya'dayken ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 saklambaç oynarken sırf kestirme olsun diye 1 kat aşşağıya atladım kolumu kırdım bisikletten sayısızkez uçtum yuvarlandım sallandım. bide 6 yaşındayken araba çarpmıştı takla atmıştım havada topum patlamıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 - kuzenim nasıl olsa yetiştiremem diye düşünmüş kocaman taşı fırlatmıştı direk kafaya inmişti taş, 7 dikiş atılmıştı. - Arkadaşımın bisikletinin önündeydim, portakal festivaline gidiyoduk, çok uzun bi bayırdan hızla giderken ayağım ön tekere takıldı bisikletin arkası kalktı gerisini pek hatırlamıyorum :D, çenem mosmor oldu 3 dişim kırıldı, burnum hala yamuk o olay yüzünden, kolumdada sürtünme izleri var. - Elamanın biri poşeti yakmış bole atei damlaları düşüyodu falan yerleri yakıyodu sora onu döndürmeye başladı, sol göz kapağma geldi hala izi var. Annem ve çocuğun annesi tokat manyağı yapmışlardı elemanı. - Sivri parmaklı bi yerin üstünden atlamaya çalışırken dengemi kaybettim parmaklık karnıma girdi. - 5 yaşındayken uçan balon aldırmışım zorla, ateş manyaklığı vardı bende, çakmağı yakmışım yüzüm ve dizlerim mafolmuştu direk yüzüme müdahale edildiği için yüzümde iz kalmadı ama dizlerimde izleri var hala. - Bide Elimle arıyı tutmuşum sokmuş beni bi yandan ağlıyomuşum bi yandanda arıyı bırakmıyormuşum hala şimdilik aklıma gelenler bunlar. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 14:59 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 baya kaza geçiren varmış, evt zevkli deiller, duygusal deiller, demek ki belli bir acı miktarından sonra beyin farkına varıyor gerçeklerin :) benim en aptalcası, box içerikli bir çizgi film veya film vardı, şerefsiz boksörün biri ringin köşesindeki demirin üstünden yerde yatan rakibine atlıyordu ben onu rulo haline getirilmiş ufak bir halının üzerinde dengede durmak olarak algılayıp, dengemi kaybedip yere düşüp kolumu kırmıştım ki zevk almadım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 5 yaşlarında iken ufak avlu kapısının üstüne binip sallanıyordum. boyu 1 metre bile olmayan kapıdan düşüp kolumu çatlatmıştım.. bi keresinde yolu yeni asfaltlamışlardı, biz de üzerinde koşuyorduk. ben bi düşer, o asfalttan bi kaç taş dizime girer oy bi keresinde de tapa oyunuyoruz hani şu yere misket gibi dizip oynanır ya o şekilde. taşlarla oynuyoruz tabi ki, arkadaş bayağı bi uzaktan taşı bi fırlatıyor, taş havada geliyo benim ayak kemiğine çotank!! derinin altından beyaz bişe görünüyor ama kemik mi yağ dokusu mu bilmiyorum.. hala da izi var o yaranın bi kere de bisikletle yeni öğrenmişiz ön kaldırmasını.. bi kaldırdım önünü, çot g.tümün üstüne oturdum, bisiklet de benim üstümde duruyo. bişe olmamıştı ama şükür. yukarıdakilerden biri düşme ile ilgili değil, gaza gelip yazmışım,üşendim şimdi silmeye o da orda dursun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar