Dela Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 pandora sayesinde kesfettim, staind, audioslave ne bileyim 3 doors down tadinda guzel bi grup. dinleyin dinletin, akustik versiyonlari da var sarkilarinin, slashle takildiklari da var. baya iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hemen deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 its not over ii parçadır vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Over You favorim benim, sozler baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Chris Daughtry bu arada tam adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Simdi ben de onu iddaa ediyorum, olay su. Frontman'in adi Chris Daughtry, bu american idol'dan gelen adam iste. De Emre diyo ki Daughtry'de bu grubun adi, herif sadece frontman diyo. Yani Bon Jovi hesabi diyo kisaca. Bilemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 geçen gün keşfettim. süpermiş bunlar yav. bilmeyen dinlemek isteyen varsa tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bu adam yarışmadan mı çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 American Idol'dan çıktı. Yani 3 kişi kalmışken elendi, siz misiniz beni eleyen diye albüm yaptı, 3-5 milyon bişey sattı kapak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar