emircanz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 öncelikle selamlar ; bnm sistemim amd atlon 3800+ dual core asus m2n anakart 1 gb ddr2 667mhz ram 80gb hdd asus ati radeon x550 256mb ekran kartı şimdi soruma gelcek olursak aygıt yöneticisnde işlemci yazan yerde 2 tane işlemci gözüküo ve 2side tıpa tıp aynı bu normal midir? bi de sanırım ama emin değilim anakartın cd sinden cool'n quiet driverını yükldm onu yüklemeden önce galiba 1 tane işlemci gözüküodu ama emin deilim işte o yüzden sormak istedim şimdiden saolun ha bi de bu cool'n quiet yararlı bişi midir çözemedim tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 cool and quite normal bildiğim kadarıyla sıcaklığı biraz daha üst seviyede bir duvarda tutuyor. normal çalışırken sorun yaratmaz ama bazı oyunlarda performans düşüklüğü yaşatabilir diye düşünüyorum. çift gözükme olayına bir şey diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 cool quiet işlemci gücünü min düzeyde kullanılmasını sağlıyor mesela ofis uygulamaları, internet gezerken filan cpuya tam gücüyle yüklenmiyor oyundu, kasan programlardı o zmana devreden çıkıyor bu şekilde çalışıyor biliyorum ben, tabi geçişler ne kadar iyi olur; işte tercih sebebi oluyor tek işlemci çift işlemci gözükmesi yine bilgisayarın yapılan işleme olan ihtiyacı şeklinde, yukardaki mantıkla çalışıyor ikisi de aynı şey temel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yani çift işlemci gözükmesi doğaldır diosun? =) o zmn silmeyim kalsın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yok yok silme, fazla mal göz çıkarmaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ya bi de bişi sorcam şimdi yen başlık açmayım dedim bu bnm ekran kartı 256/512 ve ekran kartının cd sinden smartdoctor die prog çıktı over clock yapmaya yarıo ben onu automatic 3d oyunlarda ayarla die etkileştirdim bi zararı olmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar