Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ewt ben kaybetmiştim bu fotoları. bugün aradım araştırdım soruşturdum ve buldum. hemen scanledim. ve gösterime sunuyorum ehhe. nihayet yapabildim bunu tam 6 ay olmush anca ama olsun :) burda muhteşem 4 lü(gunn biraz kesik çıkmış ama ossun) :P fallen karizma bir halde aramızdan ayrılırken ordu gibiyiz yine. mutluyuz gülüyoruz. 5dk orda nası poz wersek die düşündükten sonra baya uzaktan çekilen 2 tane hepimizin "biz normal diiliz" die baırdığı fotolar. bu da geride kalanların bostancıda werdiği kokoreç we midye molası. oh be.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Bu kadar karizmatik erkek bi arada zor yürümüşsünüzdür istanbul sokaklarında :) Hele Gunn'ın bu kadar karizma olduğunu bilsem daha dikkatlı konuşurdum valla ; hatta "usta" filan diye hitap ederdim :)[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ehah güzelmiş[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 xx resim[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Bu resimlerin akibetini unutalı yıl olmuştu. Acaip kamufle çıkmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 praw kolayweb okadar ii bi host diil ondan 1 seferde açmayabilir refresh ata ata bak..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Oha! Süfer :) EHua İlk Resimde Gunn Fallen Caine 4. Kim? Birde Öbür Biz normal diiliz resmiyle diğerler altındaki Mükemmel çıkmış! TebrikLer Sly :) Sonunda koymuşun :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 olm s3r3n böle direk gibi süzülmüş aranızdan yine mutlu tabi :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 bi dakka seren senin kokoreçini yediin tip çok karizma lan! :) sakal falna hanginiz o bakiim[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 cikmiyo resimler bayilicam vallahi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 PP5.jpg deki tipler soldan sağa: Gunn, Fallen ve üstündeki kişi Zeth-Norr, ve Caine[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: Mortis, 01 Mart 2003 21:28 tarihinde demiş ki: bi dakka seren senin kokoreçini yediin tip çok karizma lan! :) sakal falna hanginiz o bakiim[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! silvanthas eheh[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: Justin, 01 Mart 2003 21:55 tarihinde demiş ki: o turuncu saçlı arkadaş kim merak ettim [hline]spydex, 28 Şubat 2003 17:44 tarihinde demiş ki: Beyler sağolun ama ben kendime değil açılacak olan bir server için arıyorum adını sonra bildiririm ama server %95 pol %5 sphere olacak iyi scriptleri lütfen özel mesajla atın sevgiler byesss dralnu veya saverok aynı kişi yane zaten iki niki var ya :)[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Kim kimdir yazsan daha ii olabilirmiş ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Beni sadece babacum çekebildi sanırsam, onda da yüzümde kamera vardı (ben de onu çekiyodum :)) Shade özelliğim vardır, kameralara çıkmam :-P Turuncu saçlı, sakallı ve gözlüklü olan arkadaş Gimli'ydi yannış hatırlamıyosam[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Yep tetz mii :P Ama sadece sakal kızıl, saçta bi sorun yok :D [Bu mesaj Gimli tarafından 01 Mart 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 kim kim herkes bilio zaten :) bilmeyenlerin örenmesi için koymadım bunları. zaten fotoraflardakilerin eğlenmesi için koydum.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 obaaa Bünyeden acı itiraflar :P[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 silvanthas değil silthanas :) lam kokoreççileri çekmişsin biz öbür tarafda döner yiyorduk Dasher ile bizi çekmemiş :) nasıl böyle boktan çıkmayı beceriyorum anlamıyorum yahu.[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Ehehe... Ben pek çekilmeyi sevmiyorum ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 en uzun magic sora fiz sora ben :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 magic hacimden kazanıyo lol unutmama bg konseri günü arkadaşlara magic i anlatıyom, senin 3 katın falan diyom, hadi len olmaz ööle şey dediler magic i görünce sustular :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: Azmodai, 01 Mart 2003 22:39 tarihinde demiş ki: su grup fotodakilerin isimlerini verebilirmisiniz teker teker lutfen, ben hepsinin kim oldugunu gormek isterem :P[hline]gunde bir kez tiklayin, sevaba gecin. Up..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Bende onu arıyorum ama bulamadım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Pepelek aile buluşması fotoğrafları diye geçer ama benim koyduğum resimler yok artık, slayz e koymuştum[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar