oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 tanımam etmem ama çok sevindim :) Maşallah diyelim de nazar değmesin ;) daha iyisi bizim olsun inşallah ^^
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 namuslu kız dedin ya bitti orada yazı benim için. kafalar küçük,örümcek ağlarıyla kaplı. bakireliği hala bi et parçası sanıyorsunuz ya yuh olsun.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bakire olmayan kızdan eksilen bir zar, kazanacağınız, yaşayacağınız eğlence haddi hesabı olamaz. Anlamıyorum valla...
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yaw kız namuslu derken kızın bakire olduğundan mı bahsetti ki arkadaş? ben genel anlamda bi namuslu olarak düşündüm.. namusu da o et parçasında görmüyorum o da var. bakış açısı tabi ki..
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 @oper: Sonrasında parantez içinde yazdığı sitem açıklayıcı oldu kanımca. Ama yanılıyor olabiliriz. Yanılıyorsak sen ipleme beni Masteis :)
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 "Kız bundan önce birisiyle ilişki yaşamamış ve ilk ben olucam. Aslında çok büyük konuşmamayayım. Ben bırakmam fakat eğer oda bırakmazsa bana ait olduğunu söyledim. Elde etmeyi o anlamda kullanmadım tabi ki :)" e ne bu şimdi? ilki olsan ne olur ki? diye dedim ben.
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya boşverin öyle ya da böyle, elin namus bekçiliğini mi yapacaz :) ortam gerilmesin durduk yerde.. çifte mutluluklar diliyorum. adres verirlerse bir de çelenk göndermek niyetindeyim ^^
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 oh be kardeşim sonunda rahataldın :D ben bilirim kızdan bahsettiğnide gözlerinin nası parladıını :p
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 tabi kardeşim :) sonunda oldu. Buda neye eşittir :) izmirde ki eve 1 kişi daha misafir gelcek euhehe olm süper olcak herşey
Öne çıkan mesajlar