oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 tanımam etmem ama çok sevindim :) Maşallah diyelim de nazar değmesin ;) daha iyisi bizim olsun inşallah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 namuslu kız dedin ya bitti orada yazı benim için. kafalar küçük,örümcek ağlarıyla kaplı. bakireliği hala bi et parçası sanıyorsunuz ya yuh olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bakire olmayan kızdan eksilen bir zar, kazanacağınız, yaşayacağınız eğlence haddi hesabı olamaz. Anlamıyorum valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yaw kız namuslu derken kızın bakire olduğundan mı bahsetti ki arkadaş? ben genel anlamda bi namuslu olarak düşündüm.. namusu da o et parçasında görmüyorum o da var. bakış açısı tabi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 @oper: Sonrasında parantez içinde yazdığı sitem açıklayıcı oldu kanımca. Ama yanılıyor olabiliriz. Yanılıyorsak sen ipleme beni Masteis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 "Kız bundan önce birisiyle ilişki yaşamamış ve ilk ben olucam. Aslında çok büyük konuşmamayayım. Ben bırakmam fakat eğer oda bırakmazsa bana ait olduğunu söyledim. Elde etmeyi o anlamda kullanmadım tabi ki :)" e ne bu şimdi? ilki olsan ne olur ki? diye dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya boşverin öyle ya da böyle, elin namus bekçiliğini mi yapacaz :) ortam gerilmesin durduk yerde.. çifte mutluluklar diliyorum. adres verirlerse bir de çelenk göndermek niyetindeyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 oh be kardeşim sonunda rahataldın :D ben bilirim kızdan bahsettiğnide gözlerinin nası parladıını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 tabi kardeşim :) sonunda oldu. Buda neye eşittir :) izmirde ki eve 1 kişi daha misafir gelcek euhehe olm süper olcak herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ne güzel,daimi mutluluklar inşallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 inşallak canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar