Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni : Darker than Black

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Raincloud said:

heinin başka yaptığı şey yok ki:/ bi de şuna cevap verin

sadfasf

abi hei mi parça pinçik etti o kızı. Yazık ya niye böyle bişey yapıyor bu adam.

hayır, ilaçlıyken çıktı gitti onun suçu değil
drama dönsün yanlış anlaşılma üzerine maksat

ha bir de

kiriharaya vurduğu sahnede

heinin çenesi nedir çok dikkatimi çekti

bir de anlamadığım,

maonun bedenini kaybettiği gün boru değil sonuçta, insan hatırlamalı gayet o zamanı
ama daha yeni aaaa evet yea görmüştüm diyor
saçmalık

Sosyal ağlarda paylaş

spo

Ay çıktı, ne demekse o. Bir de o sonda çıkan Yin miydi? Bir de benim kafamın karıştığı yer. Anası Suouo'yu yakmış ve karşısına ona benzeyen bi kopya çıkmış, bu kopyayı yapan da Shion mu? O zaman öyleyse sailormoon gücünü veren de Shion ama bunca zamandır neden kullanmadı Suou bu gücü? Güç Suou'da değil de o meteor taşının içinde mi?

Sosyal ağlarda paylaş

bai+yin+amber oradaki
kıyafetten bai
göz möz yin
ambera da benziyor diyolar, ben de başkasına benzetemedim doğrudur diyorum

suou ya heiden geçti gibi gözüküyor, lakin shion eksik oldu bu klon vs diyordu. kolyeden de rastgele TÜFEK çıkması normal değil, yanında taşı vs demişti belki de önceden planlanmış bişeylerdir

Sosyal ağlarda paylaş

12

mangası devammı ediyo yoksa bittimi oda eğer devam ediyosa misakini dedigi gibi bu sadece baslangıç

hei de yinde yasıyodu dimi yin in cesedi tasıcak hali yok son karede

tam olarak anlayan birisi güzelce anlatsın ne oldu ne bitti özellikle yin e noldu ruhu çıktı bisey dediler tam anlamadım

o 2 doll yeni kapı açıldı hadi gidelim dediler ordada bi savas çıkartırlar abd vs contacters 3. sezon garanti bence isleyebilcekleri çok konu var

Sosyal ağlarda paylaş

o sahnede dayanamadım anıra anıra güldüm artık o kadar batırmışlardı ki
Rerore said:

12

mangası devammı ediyo yoksa bittimi oda eğer devam ediyosa misakini dedigi gibi bu sadece baslangıç

hei de yinde yasıyodu dimi yin in cesedi tasıcak hali yok son karede

tam olarak anlayan birisi güzelce anlatsın ne oldu ne bitti özellikle yin e noldu ruhu çıktı bisey dediler tam anlamadım

o 2 doll yeni kapı açıldı hadi gidelim dediler ordada bi savas çıkartırlar abd vs contacters 3. sezon garanti bence isleyebilcekleri çok konu var

baktım biraz neler denmiş diye:

shion yeni bir DÜNYA yaratıyor, suouyu julyı falan oraya atıyor anıları olmadan, bir ihtimal november 11 de julyla orada olabilirmiş
sondaki ruh emen çocuk yin ve shionun olabilirmiş
yinin ruhu izanami oluyor, diğeri de yinin kendisi o sarı sarı parlayan, engellemiş diğerini ama suou yinin bulunduğu zımbırtıyı düşürünce (hei geliyor dur yapma vs diyor ya, o bölüm) uyanıyor izanagi yeniden, bir bakıma onların suçu yani

geri kalanına dumbledore geldi büyü çaktı gitti desek de olur, yok mantıklı açıklaması

heinin konuya karışma nedeni de meteor taşı arıyor oluşuydu ama ona değinmemişler bile, ayrıca tebrik edesim geldi

Sosyal ağlarda paylaş

3.sü kesin ya. Konusu falan mevcut. Harbi son değil başlagıç ama shonen manga mı bu arakdaşım böyle sündürüyorsun? hadi ilk 24 yetmedi sonra ikincisini yapacaksın, 50 bölümde bitir gitsin. Şimdi 36 bölüm + OVA + 3.sezon daha olcak. 3.nün son olacağıda kesin değil. Don lastiği gibi sündür dur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...