Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 heinin başka yaptığı şey yok ki:/ bi de şuna cevap verin sadfasf abi hei mi parça pinçik etti o kızı. Yazık ya niye böyle bişey yapıyor bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Hei'nin parçaladıgını sanmıyorum arkasında bunun pesinde adam vardır o yapıyordur diye sallıyım.Pek de dikkatli seyretmedim seriyi o yüzden emin değilim ama.Hei orda işini bitirdi çıktı. Ha şu sarışın kadın yapmış olabilir şimdi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Raincloud said: heinin başka yaptığı şey yok ki:/ bi de şuna cevap verin sadfasf abi hei mi parça pinçik etti o kızı. Yazık ya niye böyle bişey yapıyor bu adam. hayır, ilaçlıyken çıktı gitti onun suçu değil drama dönsün yanlış anlaşılma üzerine maksat ha bir de kiriharaya vurduğu sahnede heinin çenesi nedir çok dikkatimi çekti bir de anlamadığım, maonun bedenini kaybettiği gün boru değil sonuçta, insan hatırlamalı gayet o zamanı ama daha yeni aaaa evet yea görmüştüm diyor saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Hakkaten bedenini kaybettigi günü unuttuğunu sanmıyorum ama sou'yu falan yeni hatırlaması saçmalık cidden.Hayatında dönüm noktası, tipler kızıl saçlı göze batan tipler ve sen onları random insanlar olarak hatırlıyorsun, sou'yu ilk görünce biyerlerden gözün ısırmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya evet yazık yahu kaç bölümdür palyaço kıyafeti içinde beynini ettiler valla. bu travmayı atlatamaz ergenlik sonunda intihar eder bu kız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 spo Ay çıktı, ne demekse o. Bir de o sonda çıkan Yin miydi? Bir de benim kafamın karıştığı yer. Anası Suouo'yu yakmış ve karşısına ona benzeyen bi kopya çıkmış, bu kopyayı yapan da Shion mu? O zaman öyleyse sailormoon gücünü veren de Shion ama bunca zamandır neden kullanmadı Suou bu gücü? Güç Suou'da değil de o meteor taşının içinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bai+yin+amber oradaki kıyafetten bai göz möz yin ambera da benziyor diyolar, ben de başkasına benzetemedim doğrudur diyorum suou ya heiden geçti gibi gözüküyor, lakin shion eksik oldu bu klon vs diyordu. kolyeden de rastgele TÜFEK çıkması normal değil, yanında taşı vs demişti belki de önceden planlanmış bişeylerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Eski bölümleri açıp saçlarına baktım ama hiç ambere benzetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 11 çıktı arkadaş yeter bıktım habire yeni bişeyler uyduruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ben bırakdım izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 neden ya... soru bu sırada bi zaman kayması yok mu? heaven's gate war nerdeyse 10 sene önceydi. Shion orda 10-12 yaşında falansa şimdi 22 yaşında falan olması lazım değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ya bilmiyorum birden soğudum hızlı hızlı geçmeye felan başladım biriktirip toplu halde izlerim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 9-10 a kadar baya bayık oralarda güzelleşyior derken mantık hatası abuk subuk yeni şeyler uydurmacayla yine yavanlaşıyor son bölüm hele layürügit dedirtti, tek bölüm kalmamış olsa bırakırdım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 allah allah neler olmuş son bölümde bi izliyim merak ettim bu kadar laf yiyicek ne yapmış bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 son bölüm kendi çapında bakarsak o kadar rezil değil, iyi bile hatta ama bitimine bir bölüm kala o kadar çok şey çıkardılar ki, geneline bakınca yarısını filler kıvamında yapacağınıza adam gibi yaysaydınız diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 12 olacağı kesin mi ki? Tek bölümde çözümlenemez gibi geliyor bana herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 12 çıktı noooldu şimdi ahahah tam anlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bitmiş olamaz! olmamalı :( bitmesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 12 mangası devammı ediyo yoksa bittimi oda eğer devam ediyosa misakini dedigi gibi bu sadece baslangıç hei de yinde yasıyodu dimi yin in cesedi tasıcak hali yok son karede tam olarak anlayan birisi güzelce anlatsın ne oldu ne bitti özellikle yin e noldu ruhu çıktı bisey dediler tam anlamadım o 2 doll yeni kapı açıldı hadi gidelim dediler ordada bi savas çıkartırlar abd vs contacters 3. sezon garanti bence isleyebilcekleri çok konu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bones kafana... her anlamda saçma sondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 son degil dostum baslangic bones kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 o sahnede dayanamadım anıra anıra güldüm artık o kadar batırmışlardı ki Rerore said: 12 mangası devammı ediyo yoksa bittimi oda eğer devam ediyosa misakini dedigi gibi bu sadece baslangıç hei de yinde yasıyodu dimi yin in cesedi tasıcak hali yok son karede tam olarak anlayan birisi güzelce anlatsın ne oldu ne bitti özellikle yin e noldu ruhu çıktı bisey dediler tam anlamadım o 2 doll yeni kapı açıldı hadi gidelim dediler ordada bi savas çıkartırlar abd vs contacters 3. sezon garanti bence isleyebilcekleri çok konu var baktım biraz neler denmiş diye: shion yeni bir DÜNYA yaratıyor, suouyu julyı falan oraya atıyor anıları olmadan, bir ihtimal november 11 de julyla orada olabilirmiş sondaki ruh emen çocuk yin ve shionun olabilirmiş yinin ruhu izanami oluyor, diğeri de yinin kendisi o sarı sarı parlayan, engellemiş diğerini ama suou yinin bulunduğu zımbırtıyı düşürünce (hei geliyor dur yapma vs diyor ya, o bölüm) uyanıyor izanagi yeniden, bir bakıma onların suçu yani geri kalanına dumbledore geldi büyü çaktı gitti desek de olur, yok mantıklı açıklaması heinin konuya karışma nedeni de meteor taşı arıyor oluşuydu ama ona değinmemişler bile, ayrıca tebrik edesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 3.sü kesin ya. Konusu falan mevcut. Harbi son değil başlagıç ama shonen manga mı bu arakdaşım böyle sündürüyorsun? hadi ilk 24 yetmedi sonra ikincisini yapacaksın, 50 bölümde bitir gitsin. Şimdi 36 bölüm + OVA + 3.sezon daha olcak. 3.nün son olacağıda kesin değil. Don lastiği gibi sündür dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bir bok anlamadım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar