Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni : Darker than Black

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

bence hei'nin gücü gg...
geçme falan yok adam güçlerini kaybedecektir. Böyle bölüm sonunda geçen sezondan yamuklusuda dedi zaten ahanda gitti yıldız diye (kaymadı ama söndü oda ilginçtir). Zaten güçler kendisinin değildi yamulmuyorsam kız kardeşinindi. Kaybederse pis debuff yemiş olur ayrıyetten... De gücleri olmasada hayvan o herif ya neyse.

o değilde polis ablamız ne vefalı aşıkmış bea

Sosyal ağlarda paylaş

suou ya geçmedi bence, yıldız "yokoldu" çünkü, kardeşinin güçlerini alırken de onda da aynı yıldız başkasına geçti tarzı laf ediyordu astronomi bölümü.

kardeşinden buna geçerkenki gibi bir işlem olduysa belki de suou heinin anılarını da görmüş olabilir pekala

veya heinin aklından geçti yinli sahne şaşırtmak için suou yu koydular önce

bir de hei sakallarını kessin, daha iyiydi öyle
Sosyal ağlarda paylaş

pöff çok kolpa gözüküyor suounun yeteneği. inşallah çok vakit geçmeden geliştirir ekstra bişeyler yoksa :/

ve evet

hei nin contactor yetenekleri gg neyseki olmadan da iyi götürdü gene aslan parçası. Pek mentor olarak da göremiyorum hei yi bakalım napıcak

Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam contractorlar arasında garip güçler vardı ama nedir ya hayvan gibi tüfeği çıkarıp sniper olmak nedir??Bide DtB'yi fanservice için izlemiyorum olmasa da olur.Ayrıca kız da bayık. 1.bölüm ve 2. bölümün başındaki gibi bir action çok bekleriz gibi görünüyor bence.

DtB'yi DtB yapan Hei'dir bence.Elektrik yok maske yok, adam hiç çekilmiyor böyle.

Tek + yönü Kirihara hikayeye iyice giriyor ve galiba bu sefer DtB 2şer episode üzerinden değilde, sürekli bir plot üzerinden ilerleyecek.

Sosyal ağlarda paylaş

ya o sahne neydi öyle hakkaten
böyle kız rage'e girdi, ışıklar çıkmaya falan başladı, aha dedim efsane bişey yapacak. artık timestop mu yapar, hei'den aldı gücü yıldırmlar mı indirir sağa sola derken, tüfek çıktı yaa. tüfek ne kardeşim tank çıkarsaydı bari :/

Sosyal ağlarda paylaş

ya esasında bir kaç tane teori var da acaip uykum var kasamıycam ehue

hei nin ablası pai nin gücü ceryan değildi unutmayın. quantum seviyesinde moleküler manipülasyondu

mesela

suou "GEBERTİCEM BÜTÜM CONTRACTORLARI" dese aklına gelicek ilk silah nedir ? Sniper. Flashbackleri hatırlayın ilk bölümden. Yani çooooooooooooook daha imba bir yetenek olabilir suou da ama sadece 12 bölüm dizi + 4 bölüm yin ova olucağını düşünürsek film boyu sniper kullanabilir :/

Sosyal ağlarda paylaş

güzel bölümdü ya adsfsdf

tamam kızın gücüne diyecek bende bişey bulamıyorumda. Gücü onun büyük ihtimalle Emiya'nın ki gibi birşeyler yaratmak falandır.
Hei gücü olmadanda aslan parçası ama Tanya'ya saldırdığı anda elektrik çıkmayınca baya komik duruma düştü.

Açılıştın anladığım kadarı ile Hei büyük ihtimalle güçlerini yeniden kazanmak için gate'e dönecektir (Gate'e geri dönünce güçlerini geri kazanıyordu koordinatorlar yamulmuyorsam)

Loli geyiği dışında iyi gidiyor DtB. birde aklıma Suou'nun büyüdüğü, hei gibi maske ile dövüştüğü bir gelecek geldi... Güzel olur aslında :P

Bide cheif için kaede'nin hep dediği gibi bir kol bir bacak verebilitem var asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Birinci sezon kadar sevemiyorum ben ikiyi

Birde olaylar ağırdan gelişirdi, mini hikayeler vardı, önce karakterleri sevdirip sonra damardan dram verirlerdi, hei yin huang mao güzel takımdı, araya serpiştirdikleri noirımsı dedektiflik bölümleri feci güldürürdü

İkinci sezon bağıra bağıra "ben bir kızın ergenliğini anlatan yolculuk animesiyim" diyor. Sürekli bir "bir iki gün öncesine kadar çitlenbik ayşeydim ben şimdi oldum abaküs nalan" sokuyorlar gözümüze. İşin kötü yanı hei nin kalbi sürekli başka yerlerde sürekli suratı asık, gps velet ruhsuz, suou da malum. Mao uğraşıyor biraz ama nafile

Kendi içinde güzel anime de s1 den sonra beklentileri karşılamıyor
Sosyal ağlarda paylaş

4. bölümü izlemedim ama 3 bolumluk görüşüm;

Bir karakter intro ediliyor, bir kaç tane background, efendim işte nasıl contractor oldu vs. sonra arkadaşı ceset torbasında goruyoruz 3 bolumdur böle. Belki bana denk gelmiştir ama şimdiye kadar izlediğim anime lerde böyle birşey görmemiştim. Bir dur arkadaş bir iki bölüm adama ısınayım, ölünce arkasından söveyim yada üzüleyim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...