Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu sırada 2. bölüm sonunda hei nin gücünün suou ya geçtiği konusunda herkes hemfikir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kızın boynundaki kolye meteor fragment.Heinin anıları vs geçmiş olabilir belki.Gücünün geçeceğini sanmıyorum.kolyeye elektrik akımı deyince Yin'i ölürken görüyoruz bu sırada.Kıza yin ile ilgili bişeyler olabilir.Keşke ölmeseydi yahu ben seviyordum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bence hei'nin gücü gg... geçme falan yok adam güçlerini kaybedecektir. Böyle bölüm sonunda geçen sezondan yamuklusuda dedi zaten ahanda gitti yıldız diye (kaymadı ama söndü oda ilginçtir). Zaten güçler kendisinin değildi yamulmuyorsam kız kardeşinindi. Kaybederse pis debuff yemiş olur ayrıyetten... De gücleri olmasada hayvan o herif ya neyse. o değilde polis ablamız ne vefalı aşıkmış bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 gücü gitsin ya adam zaten the grim reaper lakabını özel güçleri yokken almıştı çok büyük olay olmaz hei için...ama enterasan bi olay oldu yıldız kayboldu ne işse geri gelir belki güçleri tekrar bi şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 suou ya geçmedi bence, yıldız "yokoldu" çünkü, kardeşinin güçlerini alırken de onda da aynı yıldız başkasına geçti tarzı laf ediyordu astronomi bölümü. kardeşinden buna geçerkenki gibi bir işlem olduysa belki de suou heinin anılarını da görmüş olabilir pekala veya heinin aklından geçti yinli sahne şaşırtmak için suou yu koydular önce bir de hei sakallarını kessin, daha iyiydi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bu yin ne zaman öldü ilk sezonun sonunda hala yasıyodu diye hatırlıyom ilk sezonda ne olmustu bi özet geçebilcek varmı yada olayları özetleyen bi youtube videosu koyabilcek varsa çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yin evet yaşıyordu, rusyaya gelirken bişeyler oldu muhtemelen http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Darker_than_Black_episodes ' da her bölümü özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Esasında benim dediğim gibi olsa çok tatlı olur. Eski batman yeni batman hesabı. Malum ilk sezon ceryanlı çinli batman di hei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kaçından kaçına çıkıyor DTB şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 her perşembe yayınlanıyor wikipedyaya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 uuu 3 çıkmış saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 pöff çok kolpa gözüküyor suounun yeteneği. inşallah çok vakit geçmeden geliştirir ekstra bişeyler yoksa :/ ve evet hei nin contactor yetenekleri gg neyseki olmadan da iyi götürdü gene aslan parçası. Pek mentor olarak da göremiyorum hei yi bakalım napıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Abi tamam contractorlar arasında garip güçler vardı ama nedir ya hayvan gibi tüfeği çıkarıp sniper olmak nedir??Bide DtB'yi fanservice için izlemiyorum olmasa da olur.Ayrıca kız da bayık. 1.bölüm ve 2. bölümün başındaki gibi bir action çok bekleriz gibi görünüyor bence. DtB'yi DtB yapan Hei'dir bence.Elektrik yok maske yok, adam hiç çekilmiyor böyle. Tek + yönü Kirihara hikayeye iyice giriyor ve galiba bu sefer DtB 2şer episode üzerinden değilde, sürekli bir plot üzerinden ilerleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Evet kızın gücü çok kötü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kolyeden tüfek çıkışına 2 dakika güldüm bayıktı bence bölüm hei çok kaba ayrıca, sevmedim suou da moratorium sanırım contractor değil tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ya o sahne neydi öyle hakkaten böyle kız rage'e girdi, ışıklar çıkmaya falan başladı, aha dedim efsane bişey yapacak. artık timestop mu yapar, hei'den aldı gücü yıldırmlar mı indirir sağa sola derken, tüfek çıktı yaa. tüfek ne kardeşim tank çıkarsaydı bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ya esasında bir kaç tane teori var da acaip uykum var kasamıycam ehue hei nin ablası pai nin gücü ceryan değildi unutmayın. quantum seviyesinde moleküler manipülasyondu mesela suou "GEBERTİCEM BÜTÜM CONTRACTORLARI" dese aklına gelicek ilk silah nedir ? Sniper. Flashbackleri hatırlayın ilk bölümden. Yani çooooooooooooook daha imba bir yetenek olabilir suou da ama sadece 12 bölüm dizi + 4 bölüm yin ova olucağını düşünürsek film boyu sniper kullanabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bölüm kötüydü(Hei hariç, özelliğini kaybetse de hala yetenekli), ama o yeteneğin kolyeden silah çıkarmaktan ibaret olduğunu sanmıyorum. Bana Fate/stay night'taki Shirou'nun yeteneğini anımsattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 güzel bölümdü ya adsfsdf tamam kızın gücüne diyecek bende bişey bulamıyorumda. Gücü onun büyük ihtimalle Emiya'nın ki gibi birşeyler yaratmak falandır. Hei gücü olmadanda aslan parçası ama Tanya'ya saldırdığı anda elektrik çıkmayınca baya komik duruma düştü. Açılıştın anladığım kadarı ile Hei büyük ihtimalle güçlerini yeniden kazanmak için gate'e dönecektir (Gate'e geri dönünce güçlerini geri kazanıyordu koordinatorlar yamulmuyorsam) Loli geyiği dışında iyi gidiyor DtB. birde aklıma Suou'nun büyüdüğü, hei gibi maske ile dövüştüğü bir gelecek geldi... Güzel olur aslında :P Bide cheif için kaede'nin hep dediği gibi bir kol bir bacak verebilitem var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Hei = Leon Suou = Matilda ooooooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 4 çıktı saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hei bildiğin kötü adam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Birinci sezon kadar sevemiyorum ben ikiyi Birde olaylar ağırdan gelişirdi, mini hikayeler vardı, önce karakterleri sevdirip sonra damardan dram verirlerdi, hei yin huang mao güzel takımdı, araya serpiştirdikleri noirımsı dedektiflik bölümleri feci güldürürdü İkinci sezon bağıra bağıra "ben bir kızın ergenliğini anlatan yolculuk animesiyim" diyor. Sürekli bir "bir iki gün öncesine kadar çitlenbik ayşeydim ben şimdi oldum abaküs nalan" sokuyorlar gözümüze. İşin kötü yanı hei nin kalbi sürekli başka yerlerde sürekli suratı asık, gps velet ruhsuz, suou da malum. Mao uğraşıyor biraz ama nafile Kendi içinde güzel anime de s1 den sonra beklentileri karşılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 4. bölümü izlemedim ama 3 bolumluk görüşüm; Bir karakter intro ediliyor, bir kaç tane background, efendim işte nasıl contractor oldu vs. sonra arkadaşı ceset torbasında goruyoruz 3 bolumdur böle. Belki bana denk gelmiştir ama şimdiye kadar izlediğim anime lerde böyle birşey görmemiştim. Bir dur arkadaş bir iki bölüm adama ısınayım, ölünce arkasından söveyim yada üzüleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ga-Rei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar