Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM Shop Masalına İnanan Tüm Evrimzedeler Okuyun....


DiABoLiK

Öne çıkan mesajlar




ÖNCELİKLE EVRİMİNİ TAMAMLAMAMAMIŞ BU ARKADAŞLARA OLDUĞUNU ISRAR EDEN ve ONUN GİBİ DÜŞÜNEN SAZ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM....

RESİMLERİ YUKARDADIR...

TEŞEKKÜR EDİYORUMKİ BİZLERE OYNANMAZ BİR OYUN BIRAKTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUMKİ HALA İÇİNE ETMEKTE IRSAR ETTİKLERİ İÇİN....


ŞİMDİ BU MAYMUNLARA ve HALA GM SHOP OLDUĞUNU SANAN BU MASALA İNANAN GM SHOPTAN İTEM ÇEKMEYE ÇALIŞAN GÖRÜNTÜSÜ İNSAN AMA KAFACA HALA MAYMUNLARA BİLGİ AMAÇLI AÇIKLAMA YAPIYORUM....


SEVGİLİ MAYMUNLAR....

BİLDİĞİNİZ ÜZERE KNİGHT BİR YAZILIMDIR. NASILKİ WİNDOWS BİLE BELLİ SÜRÜMLERİ MEVCUTSA ve BU SÜRÜMLERE GÖRE FARKLILIK GÖSTERİYORSA ÖRNEK : TÜRKÇE WİNDOWSLA İNGİLİZCE WİNDOWS ARASINDAKİ DİL FARKI..

KNİGHT ONLİNE SERVERLARA GÖRE FARKLILIK GÖSTERİR...

MESELA BAZI SERVERLADA BAZI İTEMLER VENDORDA SATILIRKEN BAZILARINDA PARAYLA SATILIR.

ÖRNEK : ESKİ MAYKO ADONİSTE BUFF SWİFT SCROLLAR YASVAL SATILIRDI...

NASILKİ BELLİ SERVERLARDA İTEM KİLİT ve CHAR SİLME BEDAVA İKEN HATTA SERVER ARASI CHAR AKTARILIYORKEN BAZI SERVERLARDA BU İŞLEM YA YOKTUR YADA PARA İLE YAPILMAKTADIR.

ÖRNEK : BELLİ BİR CASH KARŞILIĞI...

AMA SONUÇTA KNİGHT ONLİNE DEDİĞİMİZ OYUN NOAH SİSTEM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR..

YANİ CLİENTİ FİRMALARA VEİRLMİŞTİR...

ÇIKAN PATCH ÜZERİNE YAMA İLE BELİ ÖZELLİKLER GELİR VEYA KALDIRILIR...

FİRE DRAKE BAŞLI BAŞINA BİR CLİENTTİR...

ONU YÜKLEDİKTEN SONRA KNİGHTIN DİĞER PATCHLERİ GELİR..

NOAH SİSTEM BU İTEMLERİ VENDORLARDA SATILACAK ŞEKİLDE HAZIRLAMIŞTIR..

K2 OYUNUN GİDİŞATINI DÜŞÜNEREK HİGH CLASS İTEMLERİN SATIŞINI REKABETİ ARTTIRMAK İÇİN KALDIRMIŞTIR...

GM SHOP DEDİĞİNİZ SADECE BU ÖZELLİKTİR...

GMLER SADECE OYUNDA YÖNETİCİ KONUMUNDA İNSANLARDIR...

HARİCİNDE KENDİLERİNE AİT BİR SHOP BULUNMAMAKTADIR...

VAR DİYEN KIÇINDAN UYDURMAKTADIR...

GMLER OYUNDA İTEM İÇİN KASMAK ZORUNDADIR...

REKABET ADINA K2 GMLERİN KASMA OLAYINI YASAKLAMIŞTIR...

BURDAN TÜM MAYMUN ALEMİNE DUYRULUR....


[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 22:53 tarihinde, DiABoLiK tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su an nasil bilemiyorum. Gercekten game masterlarin elinden bu yetkisi alinmis olabilir (Tabii bahsettigimiz ayni seymi bilemiyorum). Ama zamaninda bizzat sahit oldugum bir olaydir item editlenmesi, level editlenmesi, game masterlarin tanidiklarina yardim etmeleri.

Gm shop denen sey Frienz (ki private serverlar oluyor sanirim bu) knight online'di sanirim, knight online in bu versiyonunda oldugunu gordugum bir vendor, United State Knight Online serverinda basindan su anki cogunlugun hatirlayabilicegi bir zamana kadar oynamis biri olarak oyle bir vendor gormedim.

Bir kac ss gordum aslinda gm shop acilmis itemlari gosteriyorlar ama information, skill bar, hp ve mp bar frienz ko dan farkli olmadigi icin zamaninda ayri bir server olup olmadigini bilemiyorduk, ama buyuk ihtimalle private bir server acip cekilmisti o resimlerde.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:03 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dedikleriniz olabilir, ayrı bir serverdan alınan resimlerdir belki. item konusunu böyle açıklayabiliriz. ama çok iyi hatırladığım bir olay 2005 kasımında ben arez serverında 65 lvl olduğumda, arkadaşım para karşılığı lvl 62 den 70 e editlenmişti. bizzat tanık olduğum ilk edit charda o idi. yaklaşık 1.5 sene önce olan bişi bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

James'e Inglizce-Turkce ceviriye yardim etmistim bir sure, bir gun sabah uyandim acil bir ceviriye ihtiyaci varmis. Msn den gmlerin yardim etmedigi, hakkinda birseyler icin Turkce nothice hazirliyordu sanirim. Ceviriyi yaptim oyundan cikmami soyledi, ciktim. Girdigimde +7 Elixir im +8 60 %50 charim 62 %32 olmustu, edit olayini kesinlestirmek acisindan soyledim ki James NYchris'in en iyi arkadasi oldugunu soyluyordu, benim sadece Inglizce-Turkce cevirim icin boyle bir yardim yaptiysa kim bilir sevip saydiklarina neler yapmistir.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:30 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne konuştun ya ne bu panik? bırak o zaman oyunu benim gibi. çünkü her oyunda bu amaçlı girişimler olur fakat başarıya ulaşılamaz sebebi de oyunun önlemlerini almış olmasıdır. zaten koxp olaylarını kimin çıkardığı da belli değil..? oyun firması çıkarmış da olabilir. e malum patch geldikten sonra 2-3 saat içinde yine programlar çalışıyodu bi zamanlar.
1 senedir oynmıyorum çok mesudum valla bilemezsin
he bi de capsi kapasan artık diyorum;)

[ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 08:13 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gm shop dedikleri şey sadece Tbl dosyalarının değiştirilmesi ile NPC lere eklenen itemlerin gözükmesi ..Buna bazı ahmaklar milleti kandırmak, +1 yada+2 Rep almak için yaptıkları düzenbazlıklardır.
Bildiğim kadarı ile Gm lerin ayrı bi clientle oyuna login oluyolar Bu ayrı client sayesinde çoğu şeyi yapabiliyolar.Ve bi ara bayağı bi tartışmaya sebep olan Gm tools programı sayesinde İstediklerini yapabilmeleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar gm shop olayına ilk çıktığından beri inanmayan biri olarak konu başlığı açana katılıyorum...

fakat gmlerin zaten öyle bir shopa ihtiyacı yok. Bu item satışı vs. yapan gmler zaten basit bir yolla yapıyorlar. Bire bir şahit olan arkadaşlarımın dilinden anlatayım.


kimsenin gitmediği yada ugramadığı bi dağ başına çıkıyorlar. tp friend sc ile gmin yanına ışınlanıyorlar. örenğin ne istioyosun iron belt. talos düşürüyor kesiyor. çıkmadımı bi daha. bi daha bi daha. çıkınca itemi veriyo parayı alıyo. dupe vs. korkusu yok çünkü gözünün önünde drop % 1 milyon legal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...