Masteis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 hoşuma gitti bu fıkra :ddddd "Bill, senin durumun hakikaten karmasık .. Seni cennetemi? Cehenneme mi yollamali bilemiyorum.Her eve bilgisayar girmesine yardimci olarak insanliga katkida bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir rezaleti de yarattin.Ben de senin özel durumuna göre bir sey yapacagim, cenneti de cehennemi de ziyaret et,hangisine gidecegine karar ver." "Tamam"demis Bill Gates,"Önce cehenneme bir bakayim" ve inmis cehenneme. Birde bakmis berrak sulu bir kumsalda bir sürü güzel kiz top oynuyor egleniyor,günes parliyor hava süper. "Allaah" demis Bill Gates, "Cehennem öyleyse Cenneti hakkaten görmek isterim." Ve cennete çıikmis. Bir bakmis, bulutlarin üzerinde bir yer, etrafta melekler uçuşuyor, insanlar lir çaliyor, güzelce bir yer ama Cehennem kadar degil. "Tamam" demis tanriya Bill Gates,"Ben cehenneme gitmeye karar verdim." Iki hafta sonra zebani cehennemi ziyaret edip Bill Gatesin nasil olduguna bakmaya karar vermis. Gitmis Bill'in yanina, Bill bir duvara zincirlenmis, alevler içinde karanlik bir magarada ve zebaniler iskence ediyor - Nasilsin Bill? - Korkunç!!!! Burasi iki hafta önce geldigim cehennem degil! Kizlarin oynastigi o günesli kumsala ne oldu? - Zebani cevap vermis:- O ekran koruyucusuydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 güzellll=):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ehe güzel de son ksımdaki can alıcı yeri paragraf yapıp alenen koymuşun ya. direk ekran koruyucu yazısını gördüm, gerisini okuyamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 allah allah sende sonunu okuma kardeşim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 o değil de... cehennem çökünce noocek? bill-baba ben cezamı tamamlamıştım zebani+ dur bi bakalm.. ZANK! ERrrooor FF045423ssff mavi ekran.. +ee database uçtu şimdi.. save de almamışım.. tüh.. arkadaşı duvara alalım gene.. Sorry bill lur bööle vakalar ama alışıktırsındır sen zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 alevler içinde karanlık mağara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 evet farkettim orayı :D alevli ve karanlık hmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ahahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 zauhasasd çok ii yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ahahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 "O demosuydu" diye biten versiyonunu biliyordum, baya uzun süredir var bu fıkra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ahuahahah yarıldım mukemmel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar