Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 biz evin içinde ayakkabılarla geziyoruz, ayrıca günlük selamlaşmalarımız da "hey" şeklinde, uu terliklerinizi aynı yerde çıkarın unutmazsınız (diyene bak ama) bi de terlikten rahatsız oluyorsanız bilinçsizce çıkarıyorsunuzdur belki de, çorapla beraber giyin ki terletmesin, yine terletiyorsa, terletmeyen çorap alın, her şeyi de ben mi söylicem :SSSSSSsssssss. bu arada, burda bahsettiğimiz terlik çeşidi, plaj terliği değildir umarım, kendinize ve ayaklarınıza yazık etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bnmde var benzer bi özrüm, terlikleri masada otururken ayaamdan çıkarıyorum sonra aşağıda ne oluosa artık tekrar giydiğimde ters giymiş oluyorum küçükken farkedemezdim ters giydiğimi de artık anlayabiliyorum pek bi embesil duruyolar çünkü (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 efenim ayılı tavşanlı köpekli canıvırlı ayağa geçen komikçi terliklerden kullanınız. hem emeklilik skorundan alıp zıpır skoru ekler (bilmiyorum makbul bişey mi ama :P), hem de çıkmıyor ayaktan kolay kolay, bi yere ekmek çok zor. bir önceki evimde habire karnım ağrıyordu yerdeki soğuktan, o zaman test edip onayladığım çözümdür. yoksa şahsi zannımca delikanlı ayak şıpıdık şıpıdık yapmaz. işte bu bakımdan, sahip olduğum bütün terlikler sanal.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ema senin emeklilige cok var ya memur bunlar, ruhlari emekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar