Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben niye güvenemiyorum ?

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

ben neden hiç kimseye hiç bi şeye babama bile güvenemiyorum.. Zamanında çok canım yandı. o zaman dedim kendime güvenmiceksin hiç kimseye diye. Şimdi kendi sevgilimin beni ne kadar çok sevdiğini biliyorm ama hissedemiyorum. İçimde öyle bişey uyanmıyo. Ben deli gibi seviyorm içimde kuduruyorum. deli gibi oluyorum. kıskanıorum.. belli etmiyorum tenine deyen havadan bile kıskanıyorum. Telefonla konusuyorum mesaj geliyo en yakın arkadaşından baldız diyorm yani o kadar yakınlar. ondan bile kıskanıyorum. ama güvenemiyorm.. hiç bi şekilde kimseye ona bile güvenemiyorm.. napıcam ben nası düzelicem. Psikolojik tedavi görmem gerekiyo gibi hissediyorm ama kendi kendime nası düzelebilirim ? daima yanında olmak istiyorm. onunla beraber nefes almak onunla üzülmek onunla ağlamak. daha bunların olması için önümde uzun bi ömür var ama ben hemen olmasını istiyorm. offf beni bu duruma getirenlerin allah belasını versin..
Sosyal ağlarda paylaş

ben çıkamıyorum işin içinden yani.. sevdim bi daha sevmem dedim.. bi daha sevdim. mutluyum huzurluyum.. güvenmeme problemi var. ondan kaynaklanan değil benim iç yapımdan dolayı. guwenılmıycek ınsana guvenıpte guvenılıcek ınsana guvenmemek koyar adama. elinde olmadan güvenememek hemde..
Sosyal ağlarda paylaş

@Angelotti

E yuh :) Baldız diyorum erkek mi diyosun :P

@Dynun

e tabiki kimsenin suratına karşı ben sana güvenmiyorum denmez üstüne üstelik tamamen güveniyorum havasındayım ki onun bana güvendiğini biliyorum. O kırılmasın diye kasıyorum kendimi. bazen kasma gibi olmuyo tamamen güvendiğimi de hissediyorum. Kıskanmıyorum çünkü biliyorum benim olduğunu.. Ya ne bilim işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman Fransuxa sana hakkı buluttan, kıskanıyorum isimli parçayı hitaf ediyorum

Henüz 3 yaşşındaaa bir kardeşimmmm varrr seni ondan bileeeeeeeğğğ kıskanıyorummmmmm kıskanıyorummmm.

şaka bi yana, aynı durum bende de var, Trust No One ilkesini benimsemiş bi şekilde yaşıyorum diyebilirim. Bundan rahatsızlıkta duymuyorum ailem haricinde en yakın dostlarım dahil tam olarak hiçbirine %100 güvenmem. Her an herşey olabilir. Bunu bi sorun olarak gorenlerde olabılır elbette ama ben bunu bir bilinç kazanımı olarak goruyorum. Bunu edinmemi saglayan çok eşli hayatı sever dişiyede buradan teşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence daha iyi güvenmemek. Ben çok çabuk güvenirim insanlara ve acısını baya çektim. Güvenmemek iyidir. Ancak çok vakit geçirirsen, gerçekten tanıdığına inanırsan güvenmelisin bence. O durumda bile güvenemiyorsan bile kötü birşey değil. Bazı insanlar biraz soğuk bakar amöa anlayışla bakacak bir sürü insan da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de kimseye %100 güvenmem. Diyorsun ya düşüncelerim her zaman değişiyor ediyor diye işte sana olduğu gibi diğer insanlara da olabilir ve bir gün x tarzından düşünen bir kişi ertesi gün aa x ne kadar saçmaymış ben onun tam zıttını yapmalıyım diyebilir ve siz güvendiğinizle kalabilirsiniz. bu yüzden %100 güvenilmez zaten kimseye ama hayatta seni hayal kırıklığına uğratmayacak 1-2 adam vardır ve onlarla da tanıştığında, görüştüğünde kendini değişik hissedersin ve güven duygusu gelir.

Bu yüzden olaylara azıcık uzaktan bakmak ve hep ufak da olsa bir kuşku duymak iyidir. Çünkü kuşkulandığın şeyler olmayınca mutluluk katsayın artar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...