reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yalniz gencler sizi bisi diyim, real time search konusunda, yani mesela birimi oldu, yada bi sokakta fln kapkacmi oldu direk twitter search ya yazip aradiginizda google dan kat be kat iyi sonuc veriyor. aslinda haber arama konusunda diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 friend feed daha başarılı bu konuda , twitterdan çok daha eğlenceli.. http://twitter.com/Tunch http://friendfeed.com/doritosdegilpanco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 pogodi said: he sen insanları bulamadın e yaz google a bilmem ne twitpic diye sdfjs ben öyle buluyorum way çok mantıklı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://twitter.com/yavuzselimk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 twiter türkiyede neden tutmadı. ya da bi dk soruyu değiştiricem. twitter amerikada neden bukadar delice tuttu.. kimin ne yaptıı ile hakkatten ilgilenmek garip geliyo bana. ne yapıyosa yapsın ve ne yapıyosam yapim. banene on a ne :P facebook resim video vs diye bizi pek çekti. yurt dışında twitter faceden daha ünlü oldu sanıyorum. çok ilginç geldi bu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 biraz garip geliyo ama takılınca seviyosun bence zamanla bizde tutar twitter (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 twitter burda tutamadan yahoo meme yaptı. oraya akıyo millet niyeyse. twitter gidici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 twitterinda memesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ne memesi lan. ne kadar cahil kaldım şu "şuanda sıçıyorum" mevzularına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 meme ne demek ya, bi anlamı daha var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 valla twitterla falan işim olmaz.hergun kolpa kolpa şeyler görücem şuanda 3somedayım reinaya sortiye aktım viski ve puro içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 twitter türkiyede yalan olmaz ya, en azından profesyoneller, gazeteciler ve müzisyenler twitterdayken kimse meme'ye geçmez; bir de meme bence twitterdan baya kötü şu an, en az birkaç ayı var düzgün hale gelebilmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 twitter'in apisi cok guclu ve bayagi yayilmis durumda. gucunu kaybetmesi icin pek bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 lady gaga beni twitterda takip ediyor fsdsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Red said: valla twitterla falan işim olmaz.hergun kolpa kolpa şeyler görücem şuanda 3somedayım reinaya sortiye aktım viski ve puro içiyorum sana kimse bunları silah zoruyla göstermiyo ki? bu tip şeyleri yazan kimseyi görmedim zaten daha xD anca twitter'a hiç bakmamış adamlar aa orası şöyle böyle zaten dediklerinde veriyorlar bu örneği yani, neticede var böyle bi platform. gidip obama'nın dediklerini de takip edebiliyosun, tikican arkadaşınınkileri de. sen kendin ayarlıyosun bunu ve zor değil hani korkmayın yemez ayol sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 "social butterfly" said: lady gaga beni twitterda takip ediyor fsdsfad dikkat et yanlız onun pipisi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 mokoko said: dikkat et yanlız onun pipisi var... sana bnm de pipim olmadığını düsündüren ne :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 "social butterfly" said: mokoko said: dikkat et yanlız onun pipisi var... sana bnm de pipim olmadığını düsündüren ne :D:D Gerçek İsim: beyza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 her 21/f/istanbul yazana inaniyorsaniz ohooo heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 pics or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben senin pipin var demedimki gaga nın pipisi var dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 "social butterfly" said: her 21/f/istanbul yazana inaniyorsaniz ohooo heheh bide bu var tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ilkeyi takibe aldım amirim... tamam.. o değilde millet takip et dedi diye account aldım henüz hiçbişi yazmadım bu twitter nanesine.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bende bunu yazdim Ben simdi kofte patates yiyorum onu mu yazicam buraya, nebcim seymis bu. +) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar