-alatariel- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bazılarınız bu topici okuduğunda tiksinicek bazılarınız beni haklı bulucak bazılarınızsa kayıtsız kalıcak..fistana aşık oldum..ve şuan güzel bir ilişkiye sahibiz..umarım herşey düşündüğümüz hayalini kurduğumuz istediğimiz gibi olur..itiraflarda bulunucam,bu konuyu o yüzden açtım..fistan benim yıllardır en yakın arkadaşım sandığım,omzunda ağladığım,en büyük sıkıntılarımda beni asla yalnız bırakmaz dediğim can dostlarımdan birinin eski erkek arkadaşı..evet bilirsiniz kızlar arasında dostlarınızın erkek arkadaşları yasak bölgedir..ama olmadı beceremedim sevmemeyi ve aşık oldum..bununla birlikte birçok tepki aldım ve almaktayım..yukarda bahsettiğim o kız dostumunda beni resmen ayakta uyuttuğunu ve arkamdan kalbimi paramparça edicek şeyler söylediğini öğrendim..ki onu her üzdüğümde içim acırdı benim...ne onun nede dier 3 yakın dostumun hakkında en ufak birşey söylenmesine izin verirdim..artık paramparçayız hepimiz..fistanla olan ilişkim yüzünden ipler daha da koptu ben kötü kız oldum..herkesten özür diliyorum ama aşık oldum..gerçekten elimden birşey gelmio..herşeyi kaybetmeyi göze aldım.. fistan seni seviyorum sana aşığım..senden başkasını istemiyorum ve istemeyeceğim..umarım hep benim olursun..umarım hep böyle güzel kalırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 tebrikler o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 insanlar forumlarda birbirlerine nasıl aşık oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Durun, siz kardeşsiniz ! [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 23:13 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Fistan'a bak sen ya forumdaki en sakin adam ne işlere karışmış :) Pembe dizi gibi forum. Aşk! İhanet! Dostluk! Düşmanlık! İhtiras! Hepsi Paticik rüzgarında [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 23:13 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 @Akerfeldt aynı okulda okuyoruz..ve forumdan tanışıyoruz evet ama real yaşamda aşık oldum ben netteki konuşmalardan yada forumdaki yazılardan diil..gülüşüne,bakışına,kokusuna,araba sürerkenki hareketlerine,yemek yemesine,koltuğa uzanmasına,boğazları şişmişti bi kere o zamanki öksürüşüne,bira içişine,saçlarını düzeltişine,ellerine,dudaklarına,ve daha sayamayacağım bir ton özelliğine aşık oldum.. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 23:15 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hayir, fistani baskasina yar etmem, ya benim ya kara topragin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 agadoshsfjdfkjavadsfasgahzxchnasxdchAdhdasjh berserk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 aşkın zamanı yoktur, bazen hazırlıksız yakalar. bazen bir sevgiliniz olabilir, bazen yeni birinden ayrılmışsınızdır yaraları sarmaya calısıyorsunuzdur, bazen ailenizden cekinirsiniz, bazen baglılıktan korkarsınız vs. benim ki gibi, bazen eski kız arkadaşınızın cocukluk arkadaşına, yakın arkadaşınızın aşık oldugu kişiye aşık oluverirsiniz.bütün bunlar hiç umrunuzda değildir, bütün bunlara tek başınıza karşı gelebilme yürekliliğidir aşk.3 gün sonra 2 ayımızı doldurucaz alatariel ile. dogruluguna yanlıslıgına bakmadan ben aşkımı sonuna kadar savunacam. çok mutluyuz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 gayet hoş ne güzel fistanda boş değilse sana karşı ikinize ait kendi aranızda bi dünya kurup ömrünüzün sonuna kadar mutlu olabilirsiniz yeni dostlar bulursunuz siz olarak yaşarsınız ve sizin yeni dostlarınız olur takma kafanı hayat hep devam ediyor fistanı hem dostun hem aşkın hem hayatın hem herşeyin yaparsın işte ne güzel olur olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ss alıyorum, nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yarabbim neler oluyor hayatta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: ss alıyorum, nolur nolmaz. page atalım bug var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 fistan ? ne iş haha dotaya gelmedi adam bende neler oluyo dedim !!!! aman allahım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ne güzel, hayırlı olsun. Darısı başımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 dotaya gelmeyince anlamıştık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 "evet bilirsiniz kızlar arasında dostlarınızın erkek arkadaşları yasak bölgedir.. " aşktan daha önemli şeyler vardır bu hayatta..Arkadaşın eskide olsa sevgilisine aşık olabilmeyi aşkın gücüne diil kişinin zayıflığına bağlarım..Sadakat duygusu zayıf ( eşe, dosta , arkadaşa veya sevgiliye ) , kişiliği zayıf insanlar en dikkat edilmesi gereken, aynı hataları -aynı veya farklı kişilere karşı tekrarlaması muhtemel kişilerdir..bu yazdıklarım sadece yukarda anlatılanları bildiğim kadarıyla geçerlidir,daha farklı olaylar var ise ona göre fikir belirtirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 savaş çıkar bu topicde dsfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 2 ay olmuş daha yeni mi söylüyorsunuz.. pes! :) resim fln koymayın aman 2. bir wendigo vakası olmasın. @fis: tamam anladım bana demediğini :) [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 23:27 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 @DoubleW, kişiliğimiz zayıf olabilir.dikkat ederiz saolasın ;) [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 23:26 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hayırlı ossun efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar