Freak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Selam arkadaşlar, İnternet oskarları diye de geçen Webby Awards'ın bu seneki oylamalarında türk bir öğrencinin yaptığı final master projesi de bulunuyor.Sitede türkçenin de içinde olduğu 7 dil desteği var her kültüre özgü çok hoş detaylar düşünülmüş görmenizi tavsiye ederim. http://www.serim.me.uk/hellostaffs Oy vermek için de ister sitenin giriş sayfasındaki linkten isterseniz de http://peoplesvoice.webbyawards.com/account/signup bu linkten kayıt olup vote bölümünde students kategorisinden oyunuzu gönderebilirsiniz. İlginiz için teşekkürler... Yorumlarınızı veya farklı olmasını düşündüğünüz şeyleri de buraya yazabilirsiniz... [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:33 tarihinde, Freak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:34 tarihinde, Freak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 üye oldum oy verdim ben. gerçekten de sevimli olmuş zaten. =] Good Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 çok hoş olmuş ya harbiden hll olsun. Oy ver verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Oldukça başarılı üye olup oyumuda verdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Tasarım çok sağlammış, ben de üye olup oyumu verdim bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 tasarım çok şirin olmuş dil seçeneği sayesindede umarım istediğin oyu toplarsın oy verdim bende +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 harbiden güzel site.. oy falan vermedim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Derece alacak bir site değil. Resimlerin etrafları bile düzgün kesilmemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Yorum yazan ve oy kullanan herkese teşekkürler oylama hala devam etmektedir : ) @sensible:Valla ben bu işlerden pek anlamam ama webby awardsa aday olmuşsa seçenlerin bi bildiği vardır sanırım. Resimler düzgün kesilmek istenseydi eminim bu konuda masterını okul birinciliğiyle bitiren biri bunu çoğu kişiden güzel yapardı.Sonuçta herşey düzgün kesilecek diye bi kural yok students kategorisinde yarışan biri kendi tarzını yansıtabiliyosa bence bi sorun yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 said: Derece alacak bir site değil. Resimlerin etrafları bile düzgün kesilmemiş... lol naptın ya ahah:===) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Resimlerin iyi kesilip yerleştirilememiş,özensiz olması tasarıma büyük bir darbe vurmuş. Kenarları çok çirkin. Site interaktif bir flash site olarak düşünülmüş gibi fakat yapan kişinin flash bilgisi yetersiz kalmış,başlangıç seviyesinde,basit motion tweenlerden başka birşey yok. Demek istediğim tamam kötü değil ama ödül alacak bir site değil,yapan kişinin daha kendisini çok geliştirmesi lazım ödül alabilmek için. Burdan oy istemek de bence hoş değil sonuçta uluslararası yapılan bir yarışma,Türklere destek olalım diyip oy verdirme mantığı hoşuma gitmiyor zaten bizden başka millet yok böyle işlere tenezzül eden. Erovizyon'internet sitesinde nedense her sene bizim ülkenin klibi anket birincisi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Bu sitenin ne özelliği var şimdi ben onu anlamadım? Böyle final master projesi mi olur diyorum ayrıca.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Yukarda da dediğim gibi öğrenci kategorisinde olan bi sitenin özgün olması çoğu kaliteli flash efektinden daha önemli ki site aday olarak seçilmiş.Webmaster fazla detaylı flash kullanıp siteyi gezen insanı yormak istememiş olabilir bunu bilemeyiz ve burdan flash bilgisini de yargılayamayız diye düşünüyorum. Yaratıcılık,özgünlük, kolay erişim, eğlenceli olması gibi özellikler bu tip yarışmalarda belki de senin önem verdiğin detaylardan daha ön planda görülüyordur o kadarını ben de bilemiyorum. Ayrıca yanlış anlaşılma olmasın benim topici açarkenki amacım insanların böyle bir yarışmanın ve böyle bir sitenin varlığından haberdar olması ve yorumlarını yazmasıydı.İlk yazdığım mesajda dikkat ettiysen "lütfen oy kullanalım" "Türk'ün gücünü dünya görsün" gibisinden yaklaşmadım konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar