Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet Oskarlarında Türk Öğrenci

Freak

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar,

İnternet oskarları diye de geçen Webby Awards'ın bu seneki oylamalarında türk bir öğrencinin yaptığı final master projesi de bulunuyor.Sitede türkçenin de içinde olduğu 7 dil desteği var her kültüre özgü çok hoş detaylar düşünülmüş görmenizi tavsiye ederim.
http://www.serim.me.uk/hellostaffs

Oy vermek için de ister sitenin giriş sayfasındaki linkten isterseniz de
http://peoplesvoice.webbyawards.com/account/signup bu linkten kayıt olup vote bölümünde students kategorisinden oyunuzu gönderebilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler...

Yorumlarınızı veya farklı olmasını düşündüğünüz şeyleri de buraya yazabilirsiniz...

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:33 tarihinde, Freak tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:34 tarihinde, Freak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazan ve oy kullanan herkese teşekkürler oylama hala devam etmektedir : )

@sensible:Valla ben bu işlerden pek anlamam ama webby awardsa aday olmuşsa seçenlerin bi bildiği vardır sanırım. Resimler düzgün kesilmek istenseydi eminim bu konuda masterını okul birinciliğiyle bitiren biri bunu çoğu kişiden güzel yapardı.Sonuçta herşey düzgün kesilecek diye bi kural yok students kategorisinde yarışan biri kendi tarzını yansıtabiliyosa bence bi sorun yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Resimlerin iyi kesilip yerleştirilememiş,özensiz olması tasarıma büyük bir darbe vurmuş. Kenarları çok çirkin.
Site interaktif bir flash site olarak düşünülmüş gibi fakat yapan kişinin flash bilgisi yetersiz kalmış,başlangıç seviyesinde,basit motion tweenlerden başka birşey yok.
Demek istediğim tamam kötü değil ama ödül alacak bir site değil,yapan kişinin daha kendisini çok geliştirmesi lazım ödül alabilmek için.
Burdan oy istemek de bence hoş değil sonuçta uluslararası yapılan bir yarışma,Türklere destek olalım diyip oy verdirme mantığı hoşuma gitmiyor zaten bizden başka millet yok böyle işlere tenezzül eden. Erovizyon'internet sitesinde nedense her sene bizim ülkenin klibi anket birincisi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda da dediğim gibi öğrenci kategorisinde olan bi sitenin özgün olması çoğu kaliteli flash efektinden daha önemli ki site aday olarak seçilmiş.Webmaster fazla detaylı flash kullanıp siteyi gezen insanı yormak istememiş olabilir bunu bilemeyiz ve burdan flash bilgisini de yargılayamayız diye düşünüyorum.
Yaratıcılık,özgünlük, kolay erişim, eğlenceli olması gibi özellikler bu tip yarışmalarda belki de senin önem verdiğin detaylardan daha ön planda görülüyordur o kadarını ben de bilemiyorum.

Ayrıca yanlış anlaşılma olmasın benim topici açarkenki amacım insanların böyle bir yarışmanın ve böyle bir sitenin varlığından haberdar olması ve yorumlarını yazmasıydı.İlk yazdığım mesajda dikkat ettiysen "lütfen oy kullanalım" "Türk'ün gücünü dünya görsün" gibisinden yaklaşmadım konuya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...