Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal Server'da Düzenlenen En Büyük Buluşma ve Büyük Bir Türk Clanı


Pakize

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar;

Yaklaşık bir aylık süre içerisinde orjinal server'da oynayan arkadaşları bir araya getirip , sohbet edip tanışma , kaynaşma , bir türk ekibi kurma çabası içerisindeydik.Orjinal serverdaki arkadaşlarında içerisinde olan bu istek yapmak istediğimiz işleri çok daha hızlandırdı.Nihayet orjinal serverdaki türk arkadaşların büyük çoğunlu bir server'da toplanıp Büyük bir Türk Birliği oluşturmaya karar verdik.

Hindemith server'ında bir türk ekibi kurmaya ve bu yolda ilerlemeye karar veren şuan için olarak oynayan 30 kişi mevcut sayımız kendi kararlılığımızı göstererek her geçen gün dahada artmaya ve seviyeli bir ortam kurmayı hedef alan bi topluluktan oluşmaktadır.Clanımız sadece Türk Üyelerinden oluşmakta ve Türk Bayrağı Simgesini taşımaktadır.Birbirlerimiz ile daha iyi organize olabilmek ve daha uyumlu , seviyeli dostluklar kurabilmek adına "Ventrilo" Seslichat Programı ile rahatlıkla birbirimize uyum sağlaya biliyoruz.

Aynı zamanda Amacımız oyun içerisindeki End-Game yerlere gidip birşeyler yapmak , Castle Sieage'lerine katılmak , Orjinalde oynayan Türk arkadaşlara yardımcı olmak onları koruyup , Clanla bütünleştirip aramıza almak , Seviyeli , Dürüst , Adil bir ortam yapmak ve bu ortamı bozmaya çalışanlara fırsat vermemek.

Orjinal Server'da oynayıpta ortam yapamadıgı için oyunu bırakan , soğuyan arkadaşların tekrardan deneyip bizim ortamımızda yer alamarını ve bizimle birlikte birşeyleri başarıp , dostluklar kurmalarını temenni ederiz.

Oyuna yeni başlayacak arkadaşlarda herkezin çok ilerde olup onlara ulaşamayacağınızı düşünmeyin çünkü Hindemith serverında bir çok türk arkadaş Reroll yaparak yani yeniden bir char açarak Türk Bayrağını yüceltmek , oyunda kendi milletimiz ile birlikte birşeyler yapabilmek adına Tekrardan kasmayı göze alan bir çok arkadaşımızla beraber devam edebileceksiniz.Oyun bilgisi ve Eşya yardımı bakımından bize destek verecek olan Hindemith'deki arkadaşlarada tekrardan teşşekür edip ettikleri veya edecekleri yardımların sonucunda Güçlü bir türk Clanının ortaya çıktıklarını görmeleri herkezi memnun edecektir.

Eğer bu ekibin içerisinde yer almak isteyen arkadaşlar olur ise PM yolu ile msn adreslerini veya diğer çeşitli bilgilerini bırakarak kendinsine ulaşmamızı bekleye bilirler.Orjinal serverda yeni başlayacak arkadaşlar ise oyuna başlamak için detaylı bilgileri gene pm veya forum yoluyla sorup öğlene bilirler.

Freeserver'da oynayıpta vakit kaybeden değerli arkadaşlarımızıda bu yeni oluşumda bagsız , lagsız , sağlam bi şekilde ilerleyip emeklerinin zay olmayacağı bi yerde ölümsüz bi Ortam yapmaya davet ediyoruz.

Bizimle Bu yola çıkan arkadaşların hepsine teşşekürlerimizi bir borç bilerek çıktıgımız Bu yol'da Hedeflerimize inandıktan sonra hiç bir engelin kalmayacağınıda hatırlatmak istiyorum...

Herkeze Kolay Gelsin... İyi Oyunlar... İyi Eğlenceler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk Raidimizi Dün Gerçekleştirdik ve başardıktaa harika zevkli geçti yaa :) bi kaç resim ve vidyosunu koyayim..


Video için : http://www.youtube.com/watch?v=gBCREdpUf_8

Resimler :









Emeği geçen herkeze teşşekürler acaip eğlenceli bi gün geçirdikk :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
newmoon(hindemith) klanının dağılması uzun hikayede ben sana kendi hikayemi kısaca göstereyim

http://www3.picturepush.com/photo/a/1119906/img/1119906.jpg

http://www4.picturepush.com/photo/a/1119907/img/1119907.jpg

http://www5.picturepush.com/photo/a/1119908/img/1119908.jpg

sol alttan takip edebilirsin, bütün bunlar kaç senelik hindemit serverinda kimsede yokken 2-3 ayda yaptığım olay, clan için boşuna geçtiğimi anlayınca bilerek kırdım

yukarıdaki postlarda göreceğini n00b c4rnage bu hale gelmişti, 60küsür lvl olmasına rağmen millet korkardı

bu hikayede burda biter..
You have earned 4937 Crystal: A-Grade(s).

*hafiften gözlerini siler, anıları depreşir*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...