Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 onun demek istediği eriatçılar değil, Kendi cebini düşünen insanlar. Tayyip'te öyle zaten, kolpa eriatçı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 biz kolpa değil gerçek şeriatçı istiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ben de dogmeat gibi düşünüyorum. Biri bok biri kaka. Hepsi bizden daha eşit. Hakikaten, seçimlerden cumhurbaşkanından, zarttan zurttan başka konular var önemli olan. Benim devlete inancım yok. Halka bile inancım yok. Ama bireylere inancım var. İnsanlar partilerle, ideolojilerle filan uğraşmayı bırakıp, gerçek dertlerine dönseler, husumetsiz, koltuk arzusuz, işleyen bi sosyal örgütlenme içine girseler istiyorum. George Galloway gibi bi adam da Türkiyede çıksın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 demokrasi fazla geldi bu millete.ülkeyi evirip çeviricek adam yok piyasada cünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 vaardır belkide,barajı geçemiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Barajı geçemedikçe bu ülkeyi yönetemezler. Genelde azınlığa hitap eden partiler geçemiyor barajı. Misal TKP, İP falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 konuyu tartisiyorsaniz tartisin, yok huun a ruhsal bozuklugu var yok seviyeyi dusuruyor diyede tartisma cikarmayin. huun'a seviye dusuruyor diyenler, farkli gorus bildirenlere "o zaman sen odunsun" demiyormuydu 2 gun once? yapmayin etmeyin, seviye dusurulen bir mesaj goruyorsaniz basin sikayet butonuna lutfen. goruslerinizi tartisin, birbirinizi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 adnan menderesin bu ülkeye ne katıp neler götürdüğü tartışılır hatta tayyip i de gördüğüm yerde boğmak istesemde idam etmek sadece birilerinin gözünde "demokrasi şehidi " olmasına yol açar. parti yok meselesi tamamen doğru. dasaa nın cahil eşşek etc lafları açıkcası doğru .ama bir de şu açıdan bakalım.özal zamanında başlayan "bana oy vermezseniz size hizmet yok" zihniyeti şu an özellikle istanbuldaki düşük gelirli ilçelerde korkunç bir şekilde geçerli. AKP bana para verdi iş sağladı aileme ekmek yedirdim neden ona oy atmiyim. yakın çevrenizde akp ye oy vermemiş birilerinin belediyemizin süper yakacak yardımlarından faydalandığını gördünüzmü. geçen sabah yolda afişerler gördüm" başbakanım herşeyi layıkıyla yerine getirdin cumhurbaşkanlığı da sana yakışı" vs tarzı şeyler. zamanında şehylerin ayaklarını öpen çiftçisine söven son derece ciddiyetsiz sıfatsız bir insan cumhurbaşkanı olacak .özal demirel de kötü olabilr olmayabilir.en azından bir saygınlıkları bir siyaset altyapıları vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar