Sensible Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Geçen yıl yaptığım bir flash animasyon Vaktim olmadığı için çizimleri istediğim gibi yapamadım,sadece duyguyu vermek istedim. Yürüyen kısımda da uğraşılması gerekli,birara zaman ayırıp bazı şeyleri düzelteceğim,hareketliliği artıracağım,süresini de uzatabilirim. http://www.youtube.com/watch?v=Siip-xLk054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 şukela.. süre iyi aslında, sonu ca ulaşıyor konu nihayetinde.. ama sen bilirsin tabi.. çizimler ii değil dediğin gibi (uğraşılması lazım manasında.. yoksa onlar da hoş) ama beğendim çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 güzel olmuş, doğrusu bu tür şeylerin yapılması pek kolay değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bu animasyonu flashlamı hazırladınız? yoksa baska bi programla falanmı merak ettimde ayrıca cok gusel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 valla güzelmiş kenk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Teşekkürler arkadaşlar :) Evet flash ile hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 çok güzel olmuş eline saalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bana bu program lazım kardeş. Tam olarak nerden indircem tam link söylermsn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 www.macromedia.com [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 17:12 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar