PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]Ryan Lennox, Tanrı işleri adına uğraşan iyilik timsali bir ajan. Ancak çıktığı görevlerde etrafı iyice dağıtmakta ve öldürmekten zevk almaktadır. Bu durum iyilik güçleri adına terstir, sonunda Lennox içindeki yıkıma ve öfkeye yenik düşüp yoldan iyice sapar. Ceza olarak güçleri elinden alınır ve ortada bırakılır. Lennox'un içindeki kötülüğü bilen şeytan onu kendi tarafına çeker, ona yeni güçler verir. Artık Ryan, şeytan adına çalışan ve iyilik savunucularını avlayan biri haline gelmiştir. Konu bu sefer kötülüğü temel almasıyla ilgi çekiyor. Bunu daha önce Dungeon Keeper'da görmüştük, gelen kahramanları ortadan kaldırmak ve zindanımızı genişletmek, oldukça orijinal ve ilgi çekiciydi. Infernal içinde zindan kavramı yok, ancak salt kötülük ve kaos direk olarak var. Genel olarak yapmamız gereken, önümüze çıkacak iyilik dostu rakipleri öldürmek.[/spo] Ben demosunu oynadım. Oyun gerçekten güzel ve sistem ihtiyacı fazla değil, amd3000+, 1gb ram ve ati 9550 ile rahatça oynadım high detayda. Ayrıca grafikleri de baya güzel. Sadece yürüyüş biraz problemli ancak kendisinde halledilmiştir sanırım. Düşmanlar gerçekten akıllı ve vurma hissini, tokluğunu veriyorlar, haz alıyorsunuz adeta :p. ayrıca bir de yana doğru atlama hareketleri var, bunu yaparken görünmez oluyorsunuz çok güzel bir şey. mesela adam bir noktaya ateş ederken yana atlayıp yandan ateş ediyorsunuz falan. Ayrıca fizik motoru da çok güzel. Grafikler ve fiziklerin üstüne düşülmesi iyi olmuş. Ayrıca sesler efektler de gayet iyi, silah sesleri insan sesleri hepsi güzel. Ancak demosunda sadece tek müzik vardı bir de hemen silah sıkınca giriyordu o beni baymıştı ama heralde o da düşünülmüştür. çok güzel oyunmuş. :) [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 13:02 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Cevap mı istiyorsun :D Alır oynarım bi ara, ama cidden güzelse. Güzel dimi? Demoyu yüklemeye kasamam şimdi
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ben gayet beğendim insanı zorlayabilecek bir oyun ayrıca. birkaç screenshot: oyunda öldürdüğümüz kişileri direk enerjiye dönüştürebiliyoruz bu sayede can,mana ve üstündeki eşyaları kazanıyoruz. manamızla özel bir atış yapabiliyoruz efekti süper olan :). düşmanlar oldukça isabetli atışlar yapıyor [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 20:30 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 nedense begenmedim ben gecen ay oynamistim (demo degil) nedense parmagimi koyamdigim bi eksiklik varmis gibi geldi bana. kaptiramiyodum kendimi oynarken illa oynicam diye kasiyodum :p sonra bidaha acmadim zaten
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Aldım deneyeceğim bakalım nasılmış. Pru bak sana güvendim iyi çıkmazsa... Ona göre yani :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Grafikler ve fizik motoru gerçekten inanılmaz. Daha iyi bir oynanışla efsane olabilecek bir oyun vasat bir third person shooter haline gelmiş. Ha vurmak falan güzel ama adamı kontrol etmek biraz kasıyor. Hedef alma hedesi de adamın kafasının solunda, Max Payne tarzı deil yani tam olarak. Yine de bence gayet zevkli ve bilgisayarı kaldıran herkes sırf grafikleri ve fiziği için oynamalı bu oyunu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ben beğendim valla. Evet bi hl yada cod gibi değil ama motoru falan süper. Oynamak film izlemek gibi zevk veriyor bana
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: sistem ihtiyacı fazla değil, amd3000+, 1gb ram ve ati 9550 ile rahatça oynadım bana küfür gibi gelio :P celeron 800, 256 mb ram, geforce mx440 64 mb sistem. yoksa dungeon keeper tadında bişi ise ne olursa olsun şans verirdim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 dungeaon keeperla alakası yok, tadı da vermiyor. Sonuçta ha iyileri öldürmüşsün ha kötüleri, adam öldürüyorsun. O adilik hissini vermiyor :)
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konsept çok geyik geldi bana ama grafikler iyi gibi. Beklentiyi düşük tutarak bir göz gezdireceğim :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Evet düşük beklentiyle eline alırsan seversin, grafikler cidden süper, fizik motoru da baya iyi. Her şeyden siper alabiliyorsun, ittirip siper alıyorsun masaları falan hoş yani :)
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 cok güzel optimize etmiş adamlar. stalker da oblivion da piksel saydığım alette zerre fps kaybi olmadan cok güzel grafiklerle oynuyorum. de su ruh toplama olayı 2-3 cesetten sonra bayıyor ya gereksiz zaman kaybı. ben begendim de siper almak duvara yaslanmak falan cok rahat gelmedi eğilmede yok saten durup dan dun dalmak daha mantıklı cogu zaman :p.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 sol shift ile, yani stealth tuşu ile eğiliyor. Fark edene kadar çok kurşun aldım içime :D
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 oyunu tanıttım ama hala almadım sdfgfd
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bence al, gayet eğlenceli yani. STALKER'ın üstüne ilaç gibi geldi, eğlenceli eğlenceli, grafikler, fizik falan süper. :D
Öne çıkan mesajlar