RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 şu olaya iyice sinir olmaya başladım artık böyle youtube'de izlerken falan normal oluyo ama ne zaman winampta bsplayer'da film açsam çok karanlık oluyor ve kontrast ayarlarıyla oynayınca da parlıyor çok kötü bi görüntü oluşuyor. Napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Gamma'yı yükseltmeyi deniyebilirisin. Ekran kartının programlarında genelde bulunur gamma ayarı. Tabi monitörünün brightness ve contrastının ayarlı ve buna ramen yetersiz olduğunu varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 yok herşeyde normal sadece videolarda bu sorunu yaratıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 codeclerini tamanen sil. hiç iz kalmasın bilgisayrında.sonra tekrar yükle düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 muhtemelen codec sorunun var, daha güncel codecler kullan. not: Karanlık videolar başlığını okuyunca, Türkiyeye laf atan yeni youtube videoları çıktı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar