Zopik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Cok fazla bilgi sahibi olmadigim, ararken de tam ve duzgun bilgilere ulasamadigimdan bir sorayim dedim; Dizustu bilgisayarimda beni en cok zora sokan iki seyden biri ekran kartim. Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset) olarak geciyor. 224 mb'a kadar yukselebiliyor ama performans olmadiktan sonra neye yarar degil mi ? Bu ekran karti hususunda yapilabilecek birsey var midir ? Mesela harici bir aygit baglayip bu dertten kurtulmak gibi ? Ikinci sorum ise dizustu bilgisayar + apartmandaki merkezi uydu baglantisi ile ilgili. Adam akilli tv izleyebilmem icin ne almam gerekir ? Ev arkadasim yoneticiye sordugunda garip bir yanit vermis adam, ikimizde anlamadik; "siz risivIr degil disivIr alacaksiniz" demis. Nedir ne degildir bu konuda bir malumatiniz var midir ? Birileri anlatirsa pek bi makbule gececek.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Harici ekran kartları ilk kez bu yıl cebit'te gösterildi. Son kullanıcıya ulaşması daha sürer. Uydu yayını alabilen harici TV kartlarından alacaksın.İşte bunu
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Uhh ... 215$ iyiymiş. Bizim eve gelen kablo öyle boş boş duracak demek bu 215 dolar ...
Öne çıkan mesajlar