Zopik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Cok fazla bilgi sahibi olmadigim, ararken de tam ve duzgun bilgilere ulasamadigimdan bir sorayim dedim; Dizustu bilgisayarimda beni en cok zora sokan iki seyden biri ekran kartim. Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset) olarak geciyor. 224 mb'a kadar yukselebiliyor ama performans olmadiktan sonra neye yarar degil mi ? Bu ekran karti hususunda yapilabilecek birsey var midir ? Mesela harici bir aygit baglayip bu dertten kurtulmak gibi ? Ikinci sorum ise dizustu bilgisayar + apartmandaki merkezi uydu baglantisi ile ilgili. Adam akilli tv izleyebilmem icin ne almam gerekir ? Ev arkadasim yoneticiye sordugunda garip bir yanit vermis adam, ikimizde anlamadik; "siz risivIr degil disivIr alacaksiniz" demis. Nedir ne degildir bu konuda bir malumatiniz var midir ? Birileri anlatirsa pek bi makbule gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Harici ekran kartları ilk kez bu yıl cebit'te gösterildi. Son kullanıcıya ulaşması daha sürer. Uydu yayını alabilen harici TV kartlarından alacaksın.İşte bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Uhh ... 215$ iyiymiş. Bizim eve gelen kablo öyle boş boş duracak demek bu 215 dolar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar