matama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 zegna nin koydugu a5 tahminlerinden biriydi netekim orjinalindan daha guzel :)
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Selam, prozzak'ın verdiği resim capon işi karizma yapmaya çalışan araç izlenimi veriyor. A3'ün şimdiki hali gerçekten çok daha güzel. Spoiler içinde göreceğiniz resimler tahmini render çalışmalarından biri. Ben de yukardaki gibi bir A4 umut ediyor ve her gece dualarımda öncelik veriyorum :P [spo] [/spo] Kamuflajlı resim :) [spo][/spo] Diğer tahmin çalışmaları [spo][/spo] Ve malum Auto-Bild çalışması :))) [spo][/spo] Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bu kamuflajli resimler cok komik ya sehirde ortusu ustunde bi araba dolasiyor filan. Bende benim golf e bi ortu takayim camlardaki bezleri keseyim ustune hatta spy resim cekebilirsiniz ama ortuye dokunmayin yazayim :D
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ben audi de calissam kesin beni kovarlardi
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 en guzeli benim koydugum resim gene :p isallah oyle olur
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Nesi yeni ki bunun, ancak fanatiklerinin farkedebileceği bikaç ayrıntı yenilenmişse, ona yenileme demem ben! dayt! =) edik: http://img517.imageshack.us/img517/5203/pslq2.jpg bak bu yeni olaiblir, yeni çünkü eskisinden deiil bi kere =) [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 23:52 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 on farlari o kadar bukeceklerini zannetmiyorum
Öne çıkan mesajlar