Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A4 yenileniyor mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Paramecium kardeşim kesin biliyordur. Bir herif aradı beni, dedi ki aracınızı yenilemek ister misiniz. Ben de kısmetse A4 alacam artık birader dedim, ama henüz 2 senelik araç, şöyle 2 sene daha geçsin dedim. Belki de RS4 alırız diye de kafa buldum adamla. Adam peki dedi, o zaman A4'ü kasa yenileniyor, 2008'de onun için ararız sizi dedi...

Nedir?

Saygılar. :P
Mesaj tarihi:
Selam,

Evet doğru söylüyorsunuz. B7 kasaya veda edilecek. Daha herhangi bir spy foto tarzı resim de yok.

Tahminler ön tarafın biraz daha yuvarlaklaştırılarak Q7'e benzetileceği yönünde. Merakla bekliyorum. B7'e hiç ısınamadım çünkü :)

Ayrıca daha TR pazarına girmedi ama Avrupa'da 1.8TFSI motor A3 modeliyle sunulmaya başlandı ;)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Yenisinde halat olacak mı yine :P

Şaka bu yana, bizim siteden biri RS4 almış, korkuyorum nazarım değecek diye, parayı bulsam kesin alıyorum :) O zaman parayı 2008 gibi bulayım.

Evet iğrencim. Ama cumartesi şu saatte işteyim ve sıkıldım, her gece 1de eve dönüp sabah 7de işe gelmekten, ot muyum neyim... Oto galeri açacağım ben.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hatirladigim kadari ile a5 daha cikmadan once a5 diye google da aratinca resimlerde 4 kapida cikiyordu muhtemelen oradanda aldaniyor olabilirsin. O cikan resimlerden biri de zegna nin koydugu resimdi
Mesaj tarihi:
yalnız prozzak o koyduğun gibi bişe olacaksa ben a3 almam bi daha :p bence çok çirkin olmuş, ya da şöyle diyim, şimdiki daha güzel :D

ama zegna'nın koyduğu aracı a4'ün fiyatına satarlarsa kiraya çıkarım alırım valla ;)
  • Yeni Oluştur...