Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pol scripts

spydex

Öne çıkan mesajlar

Beyler slm uzun bir aradan sonra daha siteyi yeni buldum size şunu soracağım pol scriptlerini nerden bulabilirim (Kaliteli olsun :P) eğer bunlarla uğraşan iyi scripterlar varsa bana özel mesaj atsın byess[hline]No Rap
Yes Metal
Hello Rock
Aksini Düşünene
Girsin YA:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

http://lystramon.elitecoder.net
birçok pakage bulabilirsin(heh hatta benişm yazdıklarım bile var :))
fakat polü kullanmaakda kararlıysan elinde sonunda escript öğrenip kendi işini kendin yapacaksın.. sphere gibi al koy çalıştır olmaz polde.. herkes kendine göre yapar sistemlerini ve diğer sistemlerle etkileşim halindedir. başkasının yaptığı san uymayabilir.[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
Sosyal ağlarda paylaş

heh, lystramon da zaten en iyilerinden biridir..
stealing/snooping paketi çok güzel olmuş, kendi yazdığım çok sığ idi, çanta açma yoktu..
wound sistemimi deneyebilirsin, ben şahsen beğendim yaptığımı.. vurunca şansa göre hafif ya da ağır yara alabiliyor ve healing ile iyileştiriyorsunuz vs.. (reklam yapayım biraz :))[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler sağolun ama ben kendime değil açılacak olan bir server için arıyorum adını sonra bildiririm ama server %95 pol %5 sphere olacak iyi scriptleri lütfen özel mesajla atın sevgiler byesss[hline]No Rap
Yes Metal
Hello Rock
Aksini Düşünene
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol Ethernass'taki Critical Tablosunda Bleeding var zaten :)

Ama şu sıralar zaten total bir değişlik yapmayı düşünüyoruz HP ve Combat Sistemlerinde.

Ar-Ge grubu bol bol fikir üretiyor şu sıralar. Alternity benzeri bir şey olacak sanırım.

Bu arada %95 POL, %5 Sphere gibi bir sistem olamaz. Owner'iniza opucukler gonderiyorum.

[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com

[Bu mesaj ShARkY tarafından 28 Şubat 2003 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Spydex eğer böyle söyledi dediğin owner ben isem bil ki lafı yanlış anlamışsın. %95 olasılıkla POL %5 olasılıkla Sphere olacak demiştir o kimse. :)[hline]Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.

Denial Ultima Online Shard Administrator
home.anadolu.edu.tr/~ogrizaoglu
[ICQ]107493893
Sosyal ağlarda paylaş

deeds sandığın kişi değilim ama başka bi shardtaki ark bunu söyledi bende size bildirdim arkadaşlar kalbimi kırdınız
ama olsun bende zaten orada çalışmayı düşünmüyorum
saygılarımlar byeess...
ayrıca :([hline]No Rap
Yes Metal
Hello Rock
Aksini Düşünene
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...