ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: horacegoesskiing, 26 August 2003 22:53 tarihinde demiş ki: bak şu konuşana. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. böyle bir dizi vardı demi:D[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ben Minoru Tetsuhara veya Michi Noketsuna ustune adam tanimam. Magic seninde izindeyim cunku Michi benim Gattsimdir. Sana o kadar laf soktuktan sonra ayni seyi yaptigim icin ozur dilerim. Ama benim isim o kadar goze batmiyo ne oyle GATTSmis! P.S:Bu arada pussyroth cuma gunu magic anlatiyo ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 dadsa koptum ya harbi manyak isimler var ben bile japonca'da okumama rağmen bu kadar ilginçlerini görmemiştim ama en güzeli pussyroth olmuş:D[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 27 August 2003 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bu aralar biraz uzak kaldım bilgisayardan. siz kendi aranızda oyun tarihini kararlaştırın sevgili oyuncularım. ben bi ara okeyinizi veririm. buluşma falan da olursa gelemeyebilirim bu aralar. son olarak düşünmenizi istediğim bişey olucak bi sonraki sessionda. oyun içinde beyin fırtınası ve roleplay le bu işi çözmek ve zamanınızı ona yatırmak mı istersiniz yoksa şimdi üstünüze saliim meseleyi de burda mı boğuşursunuz? oyun zamanı da gerekli ayarlamalar yapılır...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Sen üstümüze sal, biz düşünelim. Buluşma falan olmadı, herkes o kadar gazdı ama tembel olduklarıda ortaya çıkmış oldu :) Salı, Çarşamba uygun günler. Bu günlere uyduralım bir şekilde işte. (Lionheart aldım, data.dat dosyası bozuk diye hata verip irrite etti oyun beni. 2 kere değiştirdim, beşiktaş'ta bir kere daha götürüp başka bir oyuna kaydırmayı düşünüyorum artık. Sizdekilerden birini alıp copyliim ben mümkünse)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 oke ozaman. bildiğiniz gibi togashi hoshi oraclelarla aynı güçte hatta yer yer daha güçlü bi adam. ama içsel huzur aradığı için çok fazla bulaşmıyo dünyasal meselelere. niyse. bi oracle'ın yapabileceği bişi bahşedecek size. birer soru sorma hakkı. bu soruyu kyuden togashide bulunduğunuz süre içinde soracaksınız. kalede istediğiniz kadar kalabilirsiniz ama bikere dışarı adım attığınızda bi daha dönebileceğiniz garantisi yok. sorunuz geçmiş, gelecek ya da şimdi ile ilgili olabilir. ama ne kadar uzak bi zamanı sorarsanız alacağınız cevap okadar belirsiz olacak. bi de en az birinizin sorusunu oracle of voidi nası bulurum şeklinde sorması gerekiyo. ona karar verin... salı 2 si oluyo. msü'de sınav var. çarşamba olabilir gibi ama duruma bakcez. hem axe geldi mi? gelicek mi?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Emin değilim işte, gelip gelmediğinden. Eğlenceli olacak o zaman, oyuna daha çok romantizm katman gerektiğini düşündüm ben bide. Gaijin hatunlar sok mesela, hasta olalım onlara :p[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 axedice geri tepti Yanlız ben salıdan sonra yine yolcuyum gibi, bu akşam belli olucak. Oyun yarın olursa güzel olur. Aslında kesin bişi yazmıyım akşama kadar ama yinede planlarımı oyuna uydurmaya çalışıcam. Siz şimdi diyim bakalım yarın size uygun mu?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 ben ne soracağımı şimdiden buldum. "Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan?" Mümkünse dövmeyin :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Bana uygun diil hocalar. 6sında nişanım var. Hazırlıklar filan. O günden sonra yapalım lütfen. Kusura bakmayın.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 pts. uygunsuz. sanırım horace in söylediği gibi olcak :( [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 31 August 2003 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 benimde stajım başlıyor artık hafta sonları oynasak?[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 iyi olur. 12 veya 13ünde devam edebiliriz. Umarım.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Kesinlikle devam edelim. Yani hepimize uygun bir gün çıkar.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Haftasonlarıda bana imkansız, cumartesi bir oyunum, pazar günleri dergi toplantılarım var. Bu haftayı atlayacağımız kesin gerçi. Kolay gele horaş. Tebrikler.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 sağol kardeş. bi pırlanta yüzük 320$ kolay gelsin tabi (benim gümüş yüzük de 8 milyon. ehe. ben bi su alıyım. :))[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tebrikler horaşa san. bi yastıkta kocayın mı deniyo bi de?(caponcasını yazardım da forum desteklemiyo :D )[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ben geldim. Bundan sonra sadece kayıttı bıdıydı İzmite gidicem gelcem. Bi tarih söyleyin uyarım[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 cuma sınav var. hafta sonu bi günüm var ama cts mi pazar mı bilmiyorum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Pazar günü o ben biliyorum :oP (ben pazar uygunum yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Pazar Pazar daha dragon disciple olcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 *pazara kadar değil mezara kadar... Pazar uygundur...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 evet bence de pazar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 maalesef pazarı da kapadık... 18ine kadar doluyum.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 eet o zaman perşembe falam yapalım oyunu eğer herkes uygunsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar