Magic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Oyun Geneli ; Kakita ailesinin mensupları, Ronin amcaları Utaru'yu tanıma şerefine nihayetinde erişirler. Görevlerini hemen bitirip, amcalarıyla birlikte döneceklerini düşlerken, ailemize hiç katılamayacağını kesin bir dille belirttikten sonra en azından bizimle birlikte crane topraklarına dönüp dönemeyeceği konusu üzerinde tartışmaya başladıklarını farkettiler. Kontratı bittiğinde Kakita'lar ile birlikte Kakita Gendo (2 kardeş'in babası)'yla görüşmeyi kabul ettikten sonra, bu tarihin kış sonu olduğunu söyledi. 6 aylık bir süreden bahsettiğini anladığında playerlar çıldırdı. Herkes brainstorm yaparken, hesapta ninja'mız, courtier'imize silahları vermeyince dünyanın en gereksiz sürtünmesi yaşandı. Oyun burdan sonra pamuk ipliğine bağlı olarak ilerledi. En nihayetinde Unicorn'ların hak iddia ettiği sınır bölgesinde (ukatu'nun korumakla yükümlü olduğu bölge) imparatorluk adına yaşanabilecek potansiyel bir tehlikenin olduğu görüldü, bir krater! Krater'in yakınına kimseyi yaklaştırmayan unicorn'ların biraz aklını karıştırıp tam içeri gireceğiz diye heveslenirken karışıklığın patlaması bizi gerçekten bir çıkmaza soktu. Kakita'lar herşeyden vazgeçip evlerine döneceklerken yeni bir karar alındı, Bayushi Şampiyonuna ulaşmak. Bu kararı yerine getirdikten sonra, Emerald Champion'un Crane'lerden çıktığını öğrendik (spoiler olarakta şunu söyleyelim ; emerald champion, scorpion'ların bir kaç "hile"si sonuçta bulunduğu yere geçmiş bir kişi). Ondan bir belge ile geri dönüp Krater'in bulunduğu alana girdik. Geçmişteki Ogre'ların mezarlarını bulduk. Çirkinleşmemiş Ogre'ların (hani hep derler ya curse edilmeden önce süper yaratıklardı diye) mezarı olduğunu anladık. Şu anda bu mezarla ilgili bilgi bulmak üzere Oracle of Void'i aramayı düşünüyoruz grup halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 abi hoş güzel de artık bi grup halinde hareket edersek eğer o zaman herhalde bişeyler yapicaz gibime geliyo birbirimizi tersliyerek deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Abicim kimse kırılmasın alınmasın şimdiden. 6-7 oyun tamamlamamış gruba grup denmez zaten. Olcak mı olmıcak mı hep beraber görcez. Karakterlerimize biraz daha çalışsak aslında daha iyi olcak herşey sanki. ^_~[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: horacegoesskiing, 13 August 2003 15:48 tarihinde demiş ki: 6-7 oyun tamamlamamış gruba grup denmez zaten. kesinlikle doğru. bakınız misal yogoya güvenmeye başladı crane ler. bizim shugenjamız diye çağırttılar mekana...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Öncelikle oyun dışında bir ayrım yapılmaması söz konusu, bir gruplaşma almış başını gidiyor. Biz yapmadık, siz yaptınız. Sizi sevmiyoruz, onlar, bunlar... Böyle olacak iş değil, karakteriniz için anlayışlı olabilirim ama biz oyuncular da böyle bir ayrımcılık yaşayacaksak birlikte toplanıp oynamamızın anlamı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz da, abi tamam uzatcak bişi yok. Uzattıkça insanların gururu kabarır bu sefer. Sevmiyoruz sektirin gidin lan! Evek! Tadında konuşmalar yaşanabilir onun için kısa kesiyoruz ve mikrofonlarımızı petek dinçöze uzatıyoruz.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Selam, ben Petek. Dün axediceda kaldım da yeni uyandık. Benden bahsetmişsiniz. Şey diycem şimdi siz bunları oynayınca stanist olmuyosunuz dimi çünkü axy öyle dedi bana. Bu kadar. Geri aldım klavyeyi. Ben başka bi soruna değinicem. Arkadaşlar oyuna gelirken uykunuzu alın. Sonra kafanızı masaya koyup uyanınca bıdı bıdı etmeyin. Ben biraz tutuktum bu sefer, kafamda başka şeyler vardı ondan olabilir. Karakterlere biraz daha çalışmak lazım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Petek! Hani sadece benimdin hulean! Boş zaman harcamayı hiç sevmem, bir düzene girmeye başladı ama rayına da oturmalı artık. Benim adım hıdır, derdim budur(eha).[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Sincik petek erkekmi? Bu arada yarin weregeyik olcam (boluc damarim kabardida) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 FRP aleminin en oryantel gençliği oyun yarın mı? yarın sa saat kaçta? bu sefer uykumu alıp da gelcem. Çok enerjiğim masanun üzerinde takla bilem atabilirim :-P Karakterime çok iyi çalıştım ödevlerimi de yaptım bu oyunda arabesk takılmayı düşünüyorum. Tek Tek... :-P[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 car'ü-şembe oynicaz... hem öyle demiştik zaten hemi de yarın işim var...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Salı demiştik, o yüzden benim çarşamba'ya başka arkadaşlara sözüm var. Eğer o sözü yarına alabilirsem ne ala, alamazsam ben sanırım oyunda bulunamayacağım (hoca 1 kez karar verelim bundan sonra, salı diyipte çarşamba'ya aktarma olmuyor böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 en son horacedan ayrılırken çarşamba dediydik yawf?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Sali mi carsamba mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ben kendimi çarşambaya göre hazırladım. yarın işlerim var. gelmem imkansız... ama eksik oyuncu da istemiyorum... :hmm:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Cuma bizim oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Tamam, Çarşamba'daki oyunumu iptal ettim. Bugünümde boşaldı. İyi oldu bir nevi. Çarşamba olacak yani.[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Çarşamba yaptık ta ben kız istemeye gittiğim için salıya almıştık o güne özel olarak. Yarın oyncaz. Magic Berserkin Volume 13 bi de varsa animesini getirir misin. Ben de sana bi blade of the immortal bi de ranma getiriyom.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 arkidişler geçen hafta oyunu çok fazla etkilememekle beraber bi hata yaptım. bi yanlış hatırlamadan kaynaklandı bu (kitabı getirmedik ya) kraterin oluşmasını sağlayanın togashi hoshi olduğunu söylemiştim. ama direk Lord Yakamo yapmıştı bu olayı. (güneş yani...) daha yeni düştü ceton yaw... :utaniem:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Berserk Manga'larının hepsini getirmemiş miydim ben sana ? (getiririm de bi sorun mu çıktı ki onu öğrenmek istedim.) Bu haftada salı yapacağız diye hatırlıyorum ben, yanılmış olabilirim. Sorun olmadı ama pek bana beklediğim kadar :) Birileri bana FF 10'mu 9'mu ne getirecekti (bale sahneleri neyim olan) Onuda unutmayıverin. (anime listemi göndermiştim sanırım sizlere, istek varsa çekinmeyin)[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 8 de getiririm 9 da ama 9 PS için. emulatör kullanman lazım (ya da PS varsa da olur haliyle :-p) + bi sahneden sonra patlıyo. hiç getirmiyim daha iyi? ya da getiriyim belki patlamaz? ama getirmiyim okadar da güzel diil ? :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Göndermedin animelisteni hemen gönder bana. Ayrıca Volume 13 bozuk çıktı cdde. En önemli bölüm lan nerdeyse. Obölümde eee... şaapıyolar gattsın sevgilisini. O bölümde damgalanıyo gatts. ohooo herşey orda oluyo. Bu aradaharbi çok güzelmiş lan. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Valla bana bahsettiğiniz "abi süper oyun bu, nasıl oynamazsın"la ilgili olan FF'i getir yeter :) PS emülatör var bi tane, kullanmayı deneyebilrim ama getirmeyeyim diyorsan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ben de getiriyim. İki tane olması sıfır tane olmasından iyidir.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yarın saat 1 de orada olacağım max yarım saat geç kalırım.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar