Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oryantal Maceralar Seferberliği (a.k.a paticon 2003 devam)

Magic

Öne çıkan mesajlar

Seven Samurai'deki gibi bir savunma içersine girdik oyunda. Koca köyü savunmak görevini yapacakken, horaşa-san'ın gazı ile coşup saldırıya karar verdik. Night mission tadında gece savaş öncesi bir baskın yaptık. 15-20 kişi öldürdükten sonra geri döndük 2 kişi olarak (açıkçası scorpion'ların yakalanmasını istemezdim ama oldu bi kere :p)

Sonrasında sabah toplanan elemanlar, köye doğru harekete geçtiler. Yarı yolda karşılaştık. Bir kaç köylü kaybettikten sonra, bizim great armored kardeş beni çağırdı (kakita diye bağırıp, ayucuk). Çağrısına kulak vermedim önce, baktım köylüler dökülecek gibi dayanamadım. Balım sayesinde indirebildim herifi. Ardından intimidate ve hoba. Hepsi elimizde adamların.

Grudge oyunu gene vapur için satınca, erkenden bitiriverdik.

Playerlara gelelim ;

Jaan : Süfer bir ninja oynattı bu oyun. Gerçi bir kaç yerde inatçılık yapsada mantıklıca anlatınca aklını başına devşirdi. "Scorpion'ların emrindeyim ben" diye kastırdı önceleri ama sonradan bizide dinledi. Mantıklı ol be cicim.

Amroth : Süfer sıçışlarıyla oyun değerini düşürdü :p load ettik resmen 3 kere. son load'da da aynı şeyi yapınca (gerçi az etki etti bize ama) vazgeçip devam ettik. Caramon'su Raistlin oldu kendisi. Çay getir usta!

Horaşa-san : En sıkıcı oyununu geçirdi galiba. Neden anlamadım çok sıktı canını. Az geyik, uzun oyun periyodlarına geçince her şey düzelir be güzel kardeş.

Axedice : Süper bir roleplay örneği gösteriyor bence başından beri. Karakterini hiç sevmesemde süper taktir ediyorum kendisini. Her gruba lazım olan büyücü bu işte :) Böyle devam canım kardeşim.

Zydar : 2:30'da başlayacak oyuna, saat 12'de gelemeyeceğini forumlardan bildirerek haftanın rüküşü seçildi.

Grudge-sama : Güzel bir dm, daha fazla hazırlıkla herşey çok daha güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

fapuru da kaçırdık treni de. saat 23.15 sularında evdeydim :-p

hemen konuya giriim.

kişisel meselelerden biraz erken sıyırıcam sizi oyunun saadeti açısından. bu amca olayı son kişisel göreviniz olacak ve onun da imparatorluk üzerindeki etkisini ilk düşündüğümden biraz daha farklı ayarlicam. cüzzi bi miktar reputation sahibi olabilirsiniz hatta bi sonraki oyunun ardından. bu reputation da sizi imperial court ve otusan-uchi civarına sürükleyebilir. bunun avantajı diplomatik meselelere erken bulaşma şansı. dezavantajı ise gelişen olaylar içinde yüksek mevkilere gelme şansınızı azaltmak olacak...

neyse toparlayalım şu oyunu artık yavaş yavaş...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben minatör olcem.

Ehueee, hmm bu çizim işleri için grudge kardeşimiz benden tarif istemişti dimi o zaman ozel mesaj tarif atıyımmı?.

P.S: Magic benim bügünki exalted ımda da kasaba savunacanız. Ama neyseki orjinallik bir yere kadar bende ben bu fikri dört ay once calmak zorunda kalmıstım (Benim kabzımal gurubum gerilla olmaya karar verince).
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi mountaindew arkadaşımız anlatamamış kendini

her dnd'de minator(terminator :P) olabileceğini düşündüğü için, oyuna minator olarak katılabileceğini anlatmaya çalışmış. bana birebir konuşmamızda öyle dedi en azından. severim oyunculuğunu, ihtiyaç var diyorsak bir konuşun grudge'la derim ben.

(bu arada nassınız gençler ?)
Sosyal ağlarda paylaş

bikere level adjustmentini bi kenara koysak kafadan +6 HD si var minator denen camışın. hadi ben savage species kullaniim arkadaşı minatorcuk olarak başlatalım desek rokugan civarında minatora benzeyen tek yaratık tsuno ("o" yu "t" nin sağına atınca da oluyo... :-p) onlar da görür görmez dalınan bi cins mahlukat (oni). olmaz yani öyle bişey. adam gibi insan olsun oynicaksa ;)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

İkna edebilirseniz olur tabii, güzelde oynatır aslında :p
Alınma mountain'im :p

Neyse yarın 13:00
Final Fantasty getirecektiniz unutmayın, grudge ailevi silah listesi zımbırtısı olacaktı. Onlarıda unutmayıver.[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...