ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kimse mesaj atmiyo ne oldu oynu bitti mi? devam etmicek mi ? ne zaman toplanicaz bisiler yazin bea.. meraklandim bekliyorum biri bisiler yazsin diye...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nası bi yaklaşım bu yaw? çarşamba saat 13.00 işte. heyecan yapmanın manası yok. herkes biliyo.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ok anladim bab... saol... :-P[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu ne böyle uo lamer ağızları, anladım bab falan. yakışıyo mu sana ? yau konuşulacak/yazışacak bir şeyler olduğu zaman kullanıyoruz işte forumu. dakika başı yazı yazmanın manası yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 saat 2.5 da olsa çok makbule geçer aslında benim işlerim var da...[hline]"Never turn your back on friends" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bana göre hava hoş. ama diğerleri ne diyo? senin işinin daha erken bitme şansı var mı ayrıca?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 zaten 13:00 da toplanalım desekte en az bir saat geyik yapıyoz oyuna başlamadan önce :-P bence o kadar sorun olmaz :)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 14.30da toplanınca geyik yapmicaksanız bence de sorun olmaz... :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 valla ben geyik yapmam ama geç olmasi da sorun diil... Gerçi en fazla 8 belki 8,30 a kadar durabilirim ne kadar sürer oyun acaba ?? Magic, beni uo cularla karistirma ööle bab mab falan konusmam asla. fark ettiysen sonrada bi :-P yaptim :-P[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 tamam o halde oyun 2:30'da başlıyor 13'de orda toplanıyoruz. (karakteri üzerinde oynama yapacaklar direk erken gelsin daha mantıklı) Zydar, geyik yapıyorum zaten bende. Alınmana gerek yok yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Magic kardeşim zaten o berserk mangalarının üzerine sana soracağım bir çok şey var (üşzengeçliğğimden uzun yazıları okumadım da :) ) yani en az 1 saat geyik garanti :-P[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ohh anasını satiim bana soran yok nasılsa... iyi peki aman. 2.30tan dakka şaşmıcak ama... anında oyun.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 13.00da gelin geyiinizi bitirin derim. tainted bayushi gelir gelmez başlarız...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bilmem ben bayushisini filan. 2.30da baş-la-ya-cak. Kolay gelmiyom oraya.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ya ben? istanbulu bi uçtan öbür uca aşıyorum ben beah :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ya ben.. Sırf sizin için saat 11de uyanıyorum, zor kalkıyorum be o saatte yataktan... Argh tamam vurmayın[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ya ben ? 30 dakikalık bir "rush hour" yaşıyorum be, yollar bir rallicinin bile zorlanacağı koşullarda :p Şimdi horace ; - Ben jin-roh buldum, izlerim onu büyük ihtimalle en kısa zamanda. (hired-gun'ın gazı sonucu grave of the fireflies seyrettim, ağlamadım ama ben. sorunlumuyum acaba ?) - Sen bana ney getircem diyodun ? Ben sana bişi getirecekmiydim ? Diğer herkese ; - Varsa bişiler isteyen listemi gönderiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Şuan bir elimde peçete kutusu, diğer elimde ıhlamur dolu bir fincan.. Yer ise sümüklü mendil dolu.. Masamın yanındaki ilaçlar: Vermidon (baş ağrısı için), Claretin (alerjik durumlar için), Thrill (soğuk algınlığı, ateş için), Nasonex (burun fısfısı), Bide featuran bimnenne (ağaz fısfısı)… Söölediğim her kelimeden 3 nün ardından (bazen 4 hatta 5 de oluyor) öksürük nöbeti başlıyor..Ulan bide öyle bir öksürüyorum ki sanki akciğerlerin parçalanıyor, bide balgamsı bi madde geliyo bazen iğrenç.. :lol: Yani anlicağınız gibi oldukça hastayım ve birazdan doktor a gidicem son 3 gündür böleyim bide salak gibi geceleri sabaha kadar mirc de frp atıyorum.. Töbe töbe sonrada hasta olurum tabe.. Kusurabakmayın arkadaşlar ama gelmek istedim annem bırakmadı, babamı aradı babam biraz dan gelicek, karşı gelemem ona yoksa sıça… ağzıma. Size iyi oyunlar çok özür dilerim elimden bişi gelmez, oyundan atarsanız anlarım sizi. Sizde haklısınız. (Ağlamaklı olur :-( )[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Özellikle DM'mimizden çok özür dilerim kim bilir senaryoyu nasil ayarlamisti fare adam olarak girmem için :-([hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: ZydarHellfire, 06 August 2003 12:23 tarihinde demiş ki: ..oyundan atarsanız anlarım sizi. Sizde haklısınız... Hmm... Eksikliini çekmedik diil. Lakin hastalığın pek inandırıcı olmadını samimi bir şekilde sölemek durumundayım. Oynamıcaksan açık açık söle de bilelim kardeş. Nedir yani.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Tamamda oyundan 2 saat önce, hemen herkes evden çıkmışken bu mesajı atman çok büyük terbiyesizlik. 3 gündür böyleysen neden daha önce mesaj atıp, gelemeyeceğini bildirmediğini anlayabilmiş değilim. Oyundan atılmak bir yana, hiç katılmadığın oyuna "oyuncu" sıfatıyla girmiş olman yanlış. Hiç yakıştıramadım bu hareketi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bak.. ben kimseye yalan söylemem, ihtiyacimda yok.. Hastayim iste geberiuorum. (töbe töbe) oynamak istiyorum elbette ama bugün elimden bisi gelmezdi. ÜZGÜNÜM :-([hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Sorun gelmemen değil bunu 2 saat önce söylemen. Magic haklı eğer 3 gündür hataysan gelemeyeceğini dün söleseydin. Neyse sana geçmiş olsun.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 3 gündür hastayd1m ama bu gün gelirim sanmistim sabah daha da kötü oldum çok özürdilerim[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Oyun hakkındaki ince noktalara geçelim... Alsında dün yazacaktım ama axedice saolsun gee boyu FOT da köşe kapmaca oynadığımızz için anca şimdi yazıyorum :) Dün benim saat 1 de toplanalım 1.5 saat geyik yapalım çağrıma uymuş insanlarla 1.5 bir araya gelebildim grudge saolsun (berserk spoiler ı istemediği için) magic'e berserk ile ilgili merak ettiğim herşeyi soramadım. Neyse biz saat 2.5 da başlıyacaz desekte anca 3 te başladık. Zydar... ın hasta olduğunu anca evinden en geç çıkan kişi olduğum için ben okumuştum neyse durumu ilettim başladık oynamaya... Horaşe san'ımız combatlarda dha fazla efektif olmak için 1. lvl samurai aldı (10 str ile nereye kadar). Scorpion clanının fazla onurlu samurai amroth ise Dm kıyağı sayesinde Raistlin majere triplerine girmeye başladı. Axedice ise ona çaycılık görevinin üstlendi. Ben ise hala ayak işlerine bakıyorum :) Yanlış anlamadıysam Kıraç San yani dm imiz konuyu çekik gözlü birinin yaptığı filmden araklamış. Sorun şu ki Horaşe san ve Magik san da filmi izlemişler. Oyun boyu bir köyü banditlerden nasıl savunuruz diye düşünerek geçti. Tabi herşey filme göre olacak değil ya biz de en iyi savunma saldırıdır diyerek banditlerin konakladığı yeri bastık. (banditler o sırada 34 kişi biz 4 kişiydik) Adamları 25 kişiye indirdik ve atlarıının çoğunu öldürdük İki scorpion lemanımız orada esir düştüler ben ise arkama bakmadankaçtım :) Neyse yanımızda 70 tane savaşmaktan zerrre kadar anlamayan köylüyle (ki bu köylülerin ellerinde en az bizim silahlarımıız kadar sağlam silahlar var nasıl diye sormayı orası çok daha garip)adamları tekrar basmaya gittik. Bunları 3 guruba böldüler hepsinin başına bir player koydular (bunlardan biri de ben oluyodum) zaten o sırada saklıda ışıklar da gitti. Banditlerle karşılaştık nasıl oluyorsa hepsi atlıydı (yukarıyı okuyun) çetin bir savaş döndü sonunda dm dayanamdı bizim samurai ı (magic) duelloya davet etti. (eleman bizden yüksek lvl idi) Magic inanıılmaz balı sayesinde elemanı sushi kıvamına getirdi. Sonra da kalan banditleri esir aldık felna mutlu mutlu lvl atladık :) Oyundan enstanteneler: Önce ben: Hiç ummadığım kadar aksiyona girdim ve acaip başarılı oldum (balım üstümdeydi) Hatta leş sayısına bakarsak rekor bende :) Ama en tşşklıyı magic öldürdü orası ayrıı :-p.Bu arada atımda da ufak çapta bir orduyu donatabilecek kadar silah taşımaya başladım. Magic:Bu acaip ballı samurayımız Dm in longbowlar hakkında verdiği vaazdan sonra ben niye longbw kullanmıyorum sorusunu sormaya başladı. Bir tnae masterwork longbow buldu ve baağı frag yaptı (sankim cs oynuyoruz :-P) Sonunda banditlerin boss unu tek başına aldı burası zaten oyunun kaderini değiştirdi. Horace...: Kendisi 1 lvl da samurai alınca direk savaşçıyım triplerine girdi. Bir combat sırasında asrın dövüşünü gerçekleştirdi. Nasıl oluyorsa kendine yapılan attacklarda Dm e acaip şeyler olmaya başladı (bize en az 15 atan adam ona max 5 atıyor) Pek konuşacak sahne olmadığı için sadece esir aldığımız banditlerli konuşturmaya çalışırken biraz karizma yaptı. Axxedice: kendisi dünün şanssızlarından biriydi her kombatta hp sinin 0 a düşürmeyi başardı büyüleri de bir işe yaramadı. Köylülerle irdiği diyaloglarda ise bizi yerlebir etti. Amroth: Aslında dün iyi savaştı hatta bir çok yerde çok iyi hamleler de yaptı ama baskın sırasında oyunu 4 defa geri almamıza sebep olan blöfleri bizi yerle bir etti. "Abi mal var gel" "ahır yanıyor" "bak bu zırhı bi scorpion u öldürüpo aldım" Sonunda Banditlerin boss u tarafından dayak yeyince esir düştü onu kurtardığımızda tutturdu harekiri yapacam diye zor zaptettik elemanı. (honor ı 1 düştü hehehe :) ) Neyse diğer oyunu sabırsızlıkla beklemekteyim...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar